За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Никой не е по-голям от харизмата, категорично против 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Никой не е по-голям от харизмата, категорично против
А под текста ти е:пак ще ни на.ука отзад!Моля ви,не го връщайте!
BRF написа:.......пак ще ни на.ука отзад!
Щом ти харесва.

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
blue avalanche написа:!Което ще означава,че положението в ЦСКА ще е нормализирано!
Не!Не означава.
Напротив точно това означава!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Централен написа:BRF написа:.......пак ще ни на.ука отзад!
Щом ти харесва.
Че кво му е на чукането,което ви хвърли Бадема?Хареса ми разбира се!
Така се получава,когато са те отрязали от клуба в който си мислел,че те чакат,както вълк чака диво прасе на позиция в гората зад някое дърво.
А човекът си мислеше,че ще взима яко мангизи,ама сега пак,ще трябва да търси благоволението на чичко Томов/да е жив и здрав/. 

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
За връщането му 

И за какъв вие Бадемчо?
sandi74 написа:И за какъв вие Бадемчо?
Заедно с Чочката бяха №1 и най-постоянните и силно представящите ни се играчи миналия сезон

За Бадема няма какво да се каже, всеки един отбор би се радвал да го има в състава си, защото винаги може да измисли нещо ново (най-често в офанзивен план) докато е на терена