Заедно или неединни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Заедно или неединни

Мнениеот onegavon » 19 юни 2014 22:40

Какво да се коментира при тях? Те вървят по пътя на Славия,следващите сенилни старци.Тихо безвремие сред нивята на Северна България.Тук -таме някоя циганска каруца мине покрай трениращите левскари натоварена с крадени череши.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2014 22:41

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание... :lol: :lol: :lol:

Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...

Ако не бяхте вие като опозиция да ни ''отворите очите'' няма кой друг да е! :) Благодарим за съвета,но на тоя свят всеки сам трябва да си прецени как да действа,кой да подкрепя и т.н.!Едни са ''за'',други са ''против''!
А това дали ще мрем или не,ще си го преценим ние!
Последна промяна от delqnski47 на 19 юни 2014 22:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:44

delqnski47 написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание... :lol: :lol: :lol:

Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...

Ако не бяхте вие като опозиция да ни ''отворите очите'' няма кой друг да е! :) Благодарим за съвета,но на тоя свят всеки сам трябва да си прецени как да действа,кой да подкрепя и т.н.!Едни са ''за'',други са ''против''!

Ако някой "безкористно" се опитва да ти наложи мнението си на всяка цена, най-вероятно работата не му е чиста. :)

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 22:47

onegavon написа:Какво да се коментира при тях? Те вървят по пътя на Славия,следващите сенилни старци.Тихо безвремие сред нивята на Северна България.Тук -таме някоя циганска каруца мине покрай трениращите левскари натоварена с крадени череши.

Това беше добро! Принципно си е типична наша черта да казваме "Абе, ние сме зле, ама вие сте по-зле...".
Аз нямам спомен да са ни налагали санкция от 200 000 евро заради финансовия феърплей, ама може просто да съм забравил... ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2014 22:54

turb04 написа:Ти направи ли си труда да прочетеш все пак какво съм написал и каква е темата? Дали защитавам някого или не, това по принцип си е мое право и никой не може да ми дава акъл, както и аз не давам акъл на хората, когато се изказват за техните отбори. Темата съм я избрал аз и съм написал каквото мисля. Проблем? Тя касае обединението на хората, милеещи за ЦСКА. Не зная къде си видял "странни защити" за когото и да било.

Проблем няма, защитавай си каквото искаш. Никой не ти дава акъл, но ти не давай акъл пък как да ти се разбират писаниците. Тръгваш с претенции, но дотук-без покритие. Като сте единни, да бяхте защитили Дучето от срамните нападки на сашетата. Траете за това като п...и, ама говорите за заедност. Абе ваша си работа, мен ми е кеф, че Уругвай поведе на вечните пишман фаворити и неудачници...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2014 22:55

"Нежадуващите" внимание почнаха и в тая тема да обсъждат Левски. Та Делянски кво викаше? :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 22:59

Stahlgewitter написа:
turb04 написа:Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост. :)

Ми искай от модераторите да ти направят затворена тема и си плачете един на друг на раменете.

Може даже и без тема.Да си плачат на лични... :mrgreen:

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 23:12

sin4ec написа:
turb04 написа:Ти направи ли си труда да прочетеш все пак какво съм написал и каква е темата? Дали защитавам някого или не, това по принцип си е мое право и никой не може да ми дава акъл, както и аз не давам акъл на хората, когато се изказват за техните отбори. Темата съм я избрал аз и съм написал каквото мисля. Проблем? Тя касае обединението на хората, милеещи за ЦСКА. Не зная къде си видял "странни защити" за когото и да било.

Проблем няма, защитавай си каквото искаш. Никой не ти дава акъл, но ти не давай акъл пък как да ти се разбират писаниците. Тръгваш с претенции, но дотук-без покритие. Като сте единни, да бяхте защитили Дучето от срамните нападки на сашетата. Траете за това като п...и, ама говорите за заедност. Абе ваша си работа, мен ми е кеф, че Уругвай поведе на вечните пишман фаворити и неудачници...

Дреме ми какво мислиш и разбираш. Тези, към които е насочена темата си казаха мнението и това е важното за мен.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 23:13

blue avalanche написа:
Stahlgewitter написа:
turb04 написа:Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост. :)

Ми искай от модераторите да ти направят затворена тема и си плачете един на друг на раменете.

Може даже и без тема.Да си плачат на лични... :mrgreen:

Ако си пишем на лични ще се споминете, защото няма да има къде да сипете мъдрост. ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 юни 2014 23:24

Вълкът от Уолстрийт е в ЦСКА, за да си опрости задълженията и да продава акции на Лира. През оная работа му е за ЦСКА. Като гледам вълчо има регистрация във форума и се опитва да промива мозъци, както са го учили в ком школата. Никой нормален човек не би си сътрудничил Вълчо, освен ако не е нает да точи пари, защото ще бъде измамен.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”