Заедно или неединни
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Заедно или неединни
Какво да се коментира при тях? Те вървят по пътя на Славия,следващите сенилни старци.Тихо безвремие сред нивята на Северна България.Тук -таме някоя циганска каруца мине покрай трениращите левскари натоварена с крадени череши.
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание...![]()
![]()
Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...
Ако не бяхте вие като опозиция да ни ''отворите очите'' няма кой друг да е!

А това дали ще мрем или не,ще си го преценим ние!
Последна промяна от delqnski47 на 19 юни 2014 22:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание...![]()
![]()
Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...
Ако не бяхте вие като опозиция да ни ''отворите очите'' няма кой друг да е!Благодарим за съвета,но на тоя свят всеки сам трябва да си прецени как да действа,кой да подкрепя и т.н.!Едни са ''за'',други са ''против''!
Ако някой "безкористно" се опитва да ти наложи мнението си на всяка цена, най-вероятно работата не му е чиста.

onegavon написа:Какво да се коментира при тях? Те вървят по пътя на Славия,следващите сенилни старци.Тихо безвремие сред нивята на Северна България.Тук -таме някоя циганска каруца мине покрай трениращите левскари натоварена с крадени череши.
Това беше добро! Принципно си е типична наша черта да казваме "Абе, ние сме зле, ама вие сте по-зле...".
Аз нямам спомен да са ни налагали санкция от 200 000 евро заради финансовия феърплей, ама може просто да съм забравил...

turb04 написа:Ти направи ли си труда да прочетеш все пак какво съм написал и каква е темата? Дали защитавам някого или не, това по принцип си е мое право и никой не може да ми дава акъл, както и аз не давам акъл на хората, когато се изказват за техните отбори. Темата съм я избрал аз и съм написал каквото мисля. Проблем? Тя касае обединението на хората, милеещи за ЦСКА. Не зная къде си видял "странни защити" за когото и да било.
Проблем няма, защитавай си каквото искаш. Никой не ти дава акъл, но ти не давай акъл пък как да ти се разбират писаниците. Тръгваш с претенции, но дотук-без покритие. Като сте единни, да бяхте защитили Дучето от срамните нападки на сашетата. Траете за това като п...и, ама говорите за заедност. Абе ваша си работа, мен ми е кеф, че Уругвай поведе на вечните пишман фаворити и неудачници...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
"Нежадуващите" внимание почнаха и в тая тема да обсъждат Левски. Та Делянски кво викаше? 

- blue avalanche
- Контакти:
Stahlgewitter написа:turb04 написа:Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост.
Ми искай от модераторите да ти направят затворена тема и си плачете един на друг на раменете.
Може даже и без тема.Да си плачат на лични...

sin4ec написа:turb04 написа:Ти направи ли си труда да прочетеш все пак какво съм написал и каква е темата? Дали защитавам някого или не, това по принцип си е мое право и никой не може да ми дава акъл, както и аз не давам акъл на хората, когато се изказват за техните отбори. Темата съм я избрал аз и съм написал каквото мисля. Проблем? Тя касае обединението на хората, милеещи за ЦСКА. Не зная къде си видял "странни защити" за когото и да било.
Проблем няма, защитавай си каквото искаш. Никой не ти дава акъл, но ти не давай акъл пък как да ти се разбират писаниците. Тръгваш с претенции, но дотук-без покритие. Като сте единни, да бяхте защитили Дучето от срамните нападки на сашетата. Траете за това като п...и, ама говорите за заедност. Абе ваша си работа, мен ми е кеф, че Уругвай поведе на вечните пишман фаворити и неудачници...
Дреме ми какво мислиш и разбираш. Тези, към които е насочена темата си казаха мнението и това е важното за мен.
blue avalanche написа:Stahlgewitter написа:turb04 написа:Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост.
Ми искай от модераторите да ти направят затворена тема и си плачете един на друг на раменете.
Може даже и без тема.Да си плачат на лични...
Ако си пишем на лични ще се споминете, защото няма да има къде да сипете мъдрост.

Вълкът от Уолстрийт е в ЦСКА, за да си опрости задълженията и да продава акции на Лира. През оная работа му е за ЦСКА. Като гледам вълчо има регистрация във форума и се опитва да промива мозъци, както са го учили в ком школата. Никой нормален човек не би си сътрудничил Вълчо, освен ако не е нает да точи пари, защото ще бъде измамен.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]