ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Мнениеот bilyaletdinov » 24 апр 2014 21:43

MoNteSo написа:
Мисля си, че Лудогорец показа достатъчно ясно как може да се вадят пари от евротурнирите. На Стойчо няма да му е за сефте да сглоби бояк отбор без особени финансии, които да може тактически правилно да се защитава, и да играе на контра. В предварителните кръгове на Лига Европа това е абсолютно достатъчно!

Припомни ми какви успехи има Стойчо като треньор в ЕКТ :roll: Съгласен съм с мнението за предварителните кръгове, само че това са 4 мача, а до място в групите има още 4. С моментните ви финанси и футболисти не сте за Европа, но си заслужихте правото да играете. Друг въпрос е как играчи на по 30 и кусур ще играят през 3 дни мачове в най-големите жеги в края на юли..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 апр 2014 21:45

Udoji90 написа:Нещо много рано ми се струва, че почнахме да ги мъдрим тези въпроси. Нека първо се класираме за ЕКТ и да разберем дали наистина ще имаме право да играем там. Уж УЕФА само щели само да ни дадат за лош пример, без да ни наказват за изцепката миналото лято, но това го четох само в български медии със спорна достоверност.

Кой ще ни наказва и защо? Има правилник - влизаш, прочиташ и тогава ще разбереш, че никой за нищо не може да ни накаже.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 апр 2014 21:48

До "Мура" сте. С този треньор повече не можете. Тройчо не става за Европа. Бият го, както им падне.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 апр 2014 21:52

KOPScousers написа:Пожелавам си аз ЦСКА да влезе в групите на ЛЕ, пък другото не е важно... къде ще играе и т.н. :)

Аз пък си пожелавам и 4-те участника да влязат в групова фаза, те тогава със стадионите ще стане интересно :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 апр 2014 21:52

Venko123 написа:
Udoji90 написа:Нещо много рано ми се струва, че почнахме да ги мъдрим тези въпроси. Нека първо се класираме за ЕКТ и да разберем дали наистина ще имаме право да играем там. Уж УЕФА само щели само да ни дадат за лош пример, без да ни наказват за изцепката миналото лято, но това го четох само в български медии със спорна достоверност.

Кой ще ни наказва и защо? Има правилник - влизаш, прочиташ и тогава ще разбереш, че никой за нищо не може да ни накаже.

Заради случилото се през миналото лято заслужавате наказание.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 апр 2014 21:52

Venko123 написа:

ОК, щом казваш. Може би си запознат с правилата и се надявам да си прав - аз не претендирам да съм компетентен по тези въпроси. ;) И все пак имаме още една малка крачка да направим, да за си осигурим нужното място в класирането (и естествено трябва да получим лиценз).
Последна промяна от Udoji90 на 24 апр 2014 21:57, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 апр 2014 21:52

BadBoy написа:
KOPScousers написа:Пожелавам си аз ЦСКА да влезе в групите на ЛЕ, пък другото не е важно... къде ще играе и т.н. :)

Аз пък си пожелавам и 4-те участника да влязат в групова фаза, те тогава със стадионите ще стане интересно :lol:

Това не може да стане, но си прав, че проблемът със стадионите ще е огромен.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 апр 2014 21:53

daniel875 написа:
Venko123 написа:

По коя точка от правилника на УЕФА заслужаваме наказание?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2014 22:19

Venko123 написа:
daniel875 написа:
Venko123 написа:

По коя точка от правилника на УЕФА заслужаваме наказание?

Отбор, който се откаже от участие в турнир, организиран от УЕФА, губи правото си на участие в следващият такъв, за който се класира.

Правилниците на БФС са синхронизирани с тези на ФИФА и УЕФА и ако отбор се откаже от участие в турнира за КБ то губи правото си в следващото издание да участва. Дали от УЕФА имат по-различно мислене? Друг е въпросът, че ви отнеха лиценза, за да ви спасят задниците за тази година!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 апр 2014 22:22

Друг е въпросът, че ви отнеха лиценза, за да ви спасят задниците за тази година!

Сам го каза. Отнеха ни лиценза - съответно няма как да ни накажат тази година. Толкова по темата за наказанието ни 8-)

Върни се в “ЦСКА”