Странно ми е друго обаче

Намекваш за организационни проблеми в бфс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
petko.h.markov написа:mistreated написа:za nas e toj religiq написа:Предвид факта че ние ще изиграем цели 3 мача до тази среща , не виждам как въобще могат да се правят прогнози ! Формата ни в момента не е добра , обаче пък това може да се промени с три добри резултата и всички прогнози да минат в противоположния полюс! Още повече пък , докато ние играем ЦСКА ще направи една доста дълга пауза и като нищо добрия ритъм който показват в момента , да се е изпарил след нея !
Странно ми е друго обачеКак полуфинала за купата е на 9ти април , а мача с вас е на 10ти
Та въпроса е кой ще се отложи ?
Най-вероятно ще отложат Купата. Едва ли ще пипат първенството, още повече че Литекс и Лудогорец също имат да изиграят втори мач помежду си.
Къде го прочетохте това,че има мачове на 10-ти за купата?
mistreated написа:petko.h.markov написа:mistreated написа:za nas e toj religiq написа:Предвид факта че ние ще изиграем цели 3 мача до тази среща , не виждам как въобще могат да се правят прогнози ! Формата ни в момента не е добра , обаче пък това може да се промени с три добри резултата и всички прогнози да минат в противоположния полюс! Още повече пък , докато ние играем ЦСКА ще направи една доста дълга пауза и като нищо добрия ритъм който показват в момента , да се е изпарил след нея !
Странно ми е друго обачеКак полуфинала за купата е на 9ти април , а мача с вас е на 10ти
Та въпроса е кой ще се отложи ?
Най-вероятно ще отложат Купата. Едва ли ще пипат първенството, още повече че Литекс и Лудогорец също имат да изиграят втори мач помежду си.
Къде го прочетохте това,че има мачове на 10-ти за купата?
http://bfunion.bg/calendar-2013-2014
Не на 10-ти, а на 9-ти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта