Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Стойчо тотално прекали.Колкото и да го уважавам, вече почна да отвращава. Като чух вчера какви ги нареди... пълно безсрамие
- mistreated
- Контакти:
Gugushito, не си в час, честно. Бадема е най-добрият ни играч в момента и без него нямаше да спечелим поне 1/3 от досега спечелените точки. Това ако не го виждаш, не знам какво повече да ти обяснявам. Явно имаме различни разбирания на тема футбол. А и щом си мислиш, че с Марто Петров в сегашната му форма можем да победим Лудогорец... ноу комент, както се казва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- the_blue_fan
- Контакти:
Logical person написа:Eminem написа:Стойчо след всеки мач се оправдава със съдиите, жалък е.
и Мауриньо след всеки не спечелен мач се оправдава със съдиите ? И САФ същото правеше. Това е едно от нещата , които много харесвам в Стойчо - така се прави.
Ривеш до скъсване, така се прави
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- Балкански Орел
- Контакти:
Да попитам розовите, това вашето тренерче винаги ли е на градус ? Снощи каза че отбора му бил на 3-4 месеца и че ТОЙ учил футболистите да играят сега, защото били млади и неопитни ???????? Няма да изброявам опитните ви футболяги, ама тоя е адски зле даже не заслужава да го коментираме тоя алкохолик.
[center]Levski & Lazio[/center]
gugushito написа:Venko123 написа:gugushito написа:Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...
БАДЕМА СВЪРШИЛ С ФУТБОЛА![]()
![]()
![]()
Пич, ходи гледай шах и недей писа глупости!!!
Оооох ,пази боже от спецове като теб... какво ти харесва в играта на това недоразумение,пасовете му настрани на 10-на метра или тоталното му неучастие в отнемането на топката,когато е в противника??? Освен паса за първия гол срещу подуенци и някой и друг умрял удар от време на време ,какво ти харесва ??? пълна скръб е тоя,жалко ,че взима от големите заплати...
"gugushito" -ти си болен.
Определено си много далече от футбола.Ако Бадема е свършил с футбола,то какво да кажем за всички останали футболисти в А-група !!? Сигурно и Л.Пенев не я разбира тая игра щом продължава да го вика в националния отбор.В момента Бадема ни е най-добрият футболист и съм сигурен че никой в тоя форум освен теб няма да го отрече това.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- dreben23
- Контакти:
Е какъв таван искате с играчи като Стоянов, Гъргоров, Илиев, Янчев, Петров- това са пет човека свършили с големия футбол, какъв таван да искаме от тях ми кажете, като са остарели момчетата?
Стойчо какво е виновен, че ЦСКА няма пукнат грош за трансфери? Или пак ще кажете защо не налага юношите?
Не знам, но скоро ще бия хикса на този форум, защото е пълен с глупаци!
Абе подкрепяйте си отборите и не умувайте излишно.. глупост след глупост във всички теми във форума, не само в този на ЦСКА. Добре, че има няколко читави човека, дето го чаткат футбола, че иначе нямаше да си правя труда да влизам във форума, камо ли да ви чета идиотските размисли!
И на всичко отгоре тези неща се пишат от зрели хора!
Аз поне като се бъзикам го правя умишлено и точно знам къде да ударя, за да боли повече или по-малко и то който си го е заслужил, ама това вашето на нищо не прилича!
Незаслужено не бих критикувал никого, който ме познава го знае много добре.
В случая вина Стойчо Младенов няма, защото няма нужните футболисти, проумейте го най-накрая!
На мен също ми е неприятно, че Лудогорец диктува модата от няколко години, но те си плащат за рекламното време така да се каже. Ще мине и тяхното време, понеже Кирето почна да проглежда малко по малко, че си хвърля парите на вятъра.
Е като бяха голям отбор и със самочувствие защо срещу Валенсия не отбелязаха и гол, както между другото и бях прогнозирал? Защото са далеч от истината и те.
А това не говори пък добре за българския футбол! Отборите, ръководителите и треньорите ни не стават за нищо, не е само Стойчо Младенов, който този сезон се опитва да на направи от нищо нещо и за това, което прави заслужава уважение! ЦСКА не е бил Левски така никога и в най-добрите си години, навярно ви е гадно, че се случи именно сега и си търсите извинение за недъгавия ви отбор!
Критикуваш ли, ще бъдеш критикуван! Това е доброто житейско и форумно мото.
Стойчо какво е виновен, че ЦСКА няма пукнат грош за трансфери? Или пак ще кажете защо не налага юношите?
Не знам, но скоро ще бия хикса на този форум, защото е пълен с глупаци!
Абе подкрепяйте си отборите и не умувайте излишно.. глупост след глупост във всички теми във форума, не само в този на ЦСКА. Добре, че има няколко читави човека, дето го чаткат футбола, че иначе нямаше да си правя труда да влизам във форума, камо ли да ви чета идиотските размисли!
И на всичко отгоре тези неща се пишат от зрели хора!
Аз поне като се бъзикам го правя умишлено и точно знам къде да ударя, за да боли повече или по-малко и то който си го е заслужил, ама това вашето на нищо не прилича!
На мен също ми е неприятно, че Лудогорец диктува модата от няколко години, но те си плащат за рекламното време така да се каже. Ще мине и тяхното време, понеже Кирето почна да проглежда малко по малко, че си хвърля парите на вятъра.
Е като бяха голям отбор и със самочувствие защо срещу Валенсия не отбелязаха и гол, както между другото и бях прогнозирал? Защото са далеч от истината и те.
Критикуваш ли, ще бъдеш критикуван! Това е доброто житейско и форумно мото.
Последна промяна от dreben23 на 27 мар 2014 17:04, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
живи и здрави,момчета,всеки има право на мнение... ще е кофти ако съм прав,дано не съм ! Пак ще се чудим как да го изгоним и ще кълнем тихо ! Ние не сме лефски да си осмисляме сезона с победи над "вечния съперник", аз искам да видя надграждане,повече момчета от школата и перспективи... за съжаление Стойчо е убиец на млади таланти / най-пресни са ми Долапчиев и Карачанаков/,които после ги гледаме в други отбори !
Тука деградиралите не са си направили труда да прочетат цялото мнение на dakata, а като цяло само си говорят заучените фразички нон-стоп 
gugushito написа:живи и здрави,момчета,всеки има право на мнение... ще е кофти ако съм прав,дано не съм ! Пак ще се чудим как да го изгоним и ще кълнем тихо ! Ние не сме лефски да си осмисляме сезона с победи над "вечния съперник", аз искам да видя надграждане,повече момчета от школата и перспективи... за съжаление Стойчо е убиец на млади таланти / най-пресни са ми Долапчиев и Карачанаков/,които после ги гледаме в други отбори !
Стойчо юношоубиец...Стойчо, юноши, комисионер, Байдек, юноши, Байдек, Стойчо, комисионер. Продължавай с бисерите
Хехе, тази загуба от Лудогорец и предходния равен с Черно Море дойдеха дюшеш на малките душички с големите футболни и треньорски постижения.
Боклуци
Боклуци