Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2014 10:31

Ще ми се да додрапаме до един Х ....... за повече ще трябва доста "спортно щастие" .. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2014 10:41

damageplan написа:1-1

Много щедро от твоя страна, бе :lol: Това е по-скоро пожелателен резултат :mrgreen: :mrgreen: Извадиме ли Х - добре сме ;) Стойчо трябва да излезе по-дефанзивно, че на контра ще береме ядове
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 24 мар 2014 10:43

Избягвам да давам прогнози в червения форум но сега ще дам .Мисля ,че Стойчо Младенов няма да с надиграва с Лудогорец а ще се опита да ги излъже.Според мен на зелените няма да им е толкоз леко както срещу Литекс снощи.Предполагам ,че Цска ще измъкнат нещо от този мач па макар и Х.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 24 мар 2014 10:44

При нормално водене на мача 0:2 или 0:3.

Първата година на Лудогорец в А група като цяло нямаше такива нападки срещу тях. Но когато Хегемонията им започна да продължава по-дълго - вече 3-та година, когато посегнаха и към някакви успехи в Европа - е вече и червени и сини не издържат и се започна голямото плюване... Та Лудогорец им обира всичко. Едната година взе титлата от единият отбор в последния мач, следващата от другия. След това накара хора от всякакви градове, села и паланки да ги гледа в Европа, да стиска палци за тях и да им се радват, като изключение от това направиха малки групи неадекватни и незадоволени от собствените си отбори дребни душици. Плюенето по по-можещия и по-организирания в момента е знак за слабост и безсилие. Вместо да се плюва по тях - и червени и сини да си видим батака в отборите, да искаме той да се оправи, а след това да искаме победи и да си мерим "мерилките" с тях.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 мар 2014 10:49

Много тегав мач за ЦСКА! Като гледах играта във Варна ми стана тъжно докъде сме стигнали. Какво, като бихме Левски три пъти, явно те са по-зле от нас. Лудогорец показа полу-европейска игра в турнирите, а вчера смаза и Литекс. Не знам, каквии аргументи Стойчо ще извади срещу разградчани. Само се надявам нашите играчи да дадът всичко от себе ссси и дори да загублят да бъде с чест. По-никакъв начин не искам да се повтаря миналия мач с Лудогорец, когато ни биха културно с 2:0 без напрежение. Сигурен съм, че сега няма да е така! ЦСКА макар да не играе някакъв сериозен футбол може да спре всеки. Стойчо ще намери точната формула ако не за победа, то поне за респектиращ равен. Все пак ние сме ЦСКА, играеме на Армията и ще има поне 8-9000 зрители. Каквото зависи от нас феновете ние го даваме и това се видя във Варна, където бяхме доста повече от местните. И това трябва да продължи, защото ЦСКА има нужда от нас. Не заради акциите или парите от билети, а зада покажем на момчетата, че сме зад тях. Заедно можем да победим всеки, извънземни отбори във А група няма!

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 24 мар 2014 11:17

Много точно мнение!Според мен ще е трудно,но не невъзможно да ги ударим с голяма доза късмет.
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 11:31

хора незабравяте,че последните 4-5 мача на Литекс са много слаби. Вчера няма какво да си правиме заключения . Литекс им спадна нивото . Очаквам още загуби :) Лудогрец вчера ги надиграха доста, но пък и Литекс не показак ой знае какво с изключение на 2-3 по хубави атаки приключени с хубави удари :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 мар 2014 11:40

Литекс между другото не че е тема ма са жив ташак що се отнася до мачовете им срещу челните отбори. Очаквам много трагични резултати от техна страна в следващите им мачове. Сигурен съм, че ще ги изпреварим по некое време, даже ако онея гейзери се стегнат и те ще минат пред тях в края на класирането.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2014 11:43

Все някога трябва и да паднем от Цска , какво не нормално има в това. Това е спортът, тук винаги има победители и победени. Някой път равенството се приема и като победа или като загуба.
Все пак класата е очевадна , но Х най ще подхожда на този мач.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”