Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sheisse
Контакти:

Re: Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!

Мнениеот Sheisse » 13 юни 2009 16:38

Точно така. Обаче в моя случай, гаменчетата не отварят вратата. Не са чули, мъртво пияни са били и тн...

Подписвате се с двама съседи, че според вас там има малолетни и се съмнявате за наркотици и полицията влиза с вратата-има право.Лошото е и че, куките не си знаят правата, а и не им се занимава...и тия са плаче мамата.Иначе в никоя държава не са измислили начин да ограничат агресията при пуберите-тя си е на хормонална основа.Контрола и правилата са тия, дето я насочват в правилна посока.Ето пример с моя ЦСКА-има видео от Ловеч, в което се вижда явно как Дучето помага за нахлуването на фенове.Съответно бива наказан 2 години без мачове според доказателствения материал.Няма как да има председател на фен-клуб, който не ходи на мачове.Звучи логично и правилно, ама не става да го...проблема не е с пуберитте, те са си пубери...проблема е с 30-годишните пубери дето ги провокират тия истории.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 13 юни 2009 16:53

Sheisse, вярно че в този форум само си чешаме езиците но е добре да знаеме, че има хора като нас на които им пука. Според мен трябва да има ЕФСФ( Единен, футболен синдикат на феновете)!!! Тоест, фенове от различна клубна принадлежност, да изискват от БФС и полицията, промени които са за доброто на всички! :roll:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юни 2009 17:01

Не мисля, че трябва да има такъв синдикат. Всеки синдикат рано или късно се извращава във мафия, както и всеки фен клуб, ае нема нужда.

Стичо, ако купоните са непрестанни и от едни и същи хора, не виджам какъв е проблема - общо събрание на входа, взимате решение (единодушно, щото, акот наистина са непрестанни пречат на всички), подписвате протокол и ги изгонвате. Лесна процедура, полиция даже не ви трябва, ти щом си домоуправител някак не вярвам да не я знаеш.

Гледам, някой казва, че ако сме били нормална държава - тинтири минтири - Италия е много по-нормална държава от нас, а футболно хулиганство там има. И то голямо. Тук няма. Тук има неадекватна полиция и услужливи медии, които са готови да преекспонират всякаква случка, стига да отвлече вниманието на електората от собствените им огромни престъпления. И очевидно успяват.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юни 2009 17:02

Значи това е поредната простотия която се случва.Трябва да има камери и да се следи за нередности по улиците ни.За такива "гамени" съд по-бързата процедура и 1,2 прекарани години в затвора ще ги оправи.Наистина в нашата малка страна няма такива крайни фенове като примерно в Турция,Италия,Полша и Русия.Там се делят на банди и почти редовно има или пребити до смърт или наръгани с нож и то на стадиона.

Динамо Москва и Спартак Москва имат "най- опасните фракции" .Вместо с тупалки, тяхните хулигани се бият с ножове и кълцат здраво.От там им викат и "ножарските" отбори.

ето малко архиви :arrow:

Наказаха Легия Варшава с една година лишаване от участие в турнирите, заради боя с куките на мача с Ветра. на европейската хулиганска сцена! Вижте за какво иде реч

http://youtube.com/watch?v=82rOVjaYXwg

Ето още 1 видео
http://vbox7.com/play:6c2319ac
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 юни 2009 17:14

Преди години (бил съм седми клас) две момчета на видима възраст около 20 години ми взеха шала на "Левски" от врата.Това се случи на спирката на трамвай 20 пред Румънското посолство посред бял ден, на около 30 метра от спирката на рейс 120, където чакаха рейс поне 30 човека левскари.Отнесох тупаница в окото и боц в прасеца.Адски много се изплаших, разревах се.Имам чувството, че тогава за 5 секунди порастнах с 5 години.Цялото това нещо се случва пред погледа на охраната на посолството, който предположи, че тия двамата са всъщност левскари, които си търсят шалове, и може в момента да чакат рейс на спирката. :) Сега години по-късно аз се мисля за успешен и щастлив човек,но ми е много интересно какво е станало с тия нещастници.Много се съмнявам, че те ще могат да кажат същото за себе си.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юни 2009 17:22

Пармалат, на колко годинки си? Много е смешно, когато някой почне да реве за огромни наказания, реваншизъм и какво ли не. Само ще ти кажа, че размера на наказанието няма никаква връзка с престъпноста. И смъртно наказание да наложиш за возене без билет например, ще е все тая. Малко по-обмислено, моля.

Пич, на теб като ти взеха шалчето и какво, живота продължава. И на мен са ми взимали шалче. И то по ирония на съдбата човек, който години след това съм го виждал по различни поводи - и двамата сме нормални хора. Просто човек между 15 и 20 години трябва да бъде див, иначе няма смисъл от него. За останалото има други възрасти..

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 13 юни 2009 17:27

Абе, в интерес на истината и повечето "нормални" са взимали шалове или са си ходили с пукната вежда(и аз съм си там).На 16-17 години си бях такъв изверг-такава си е възрастта.Обаче си трябва контрол и граници.Турският и италиянският модел...английският и немският са по-добри.Там си се млатят тия дето искат да си се млатят без последствия за околните.А и ние сме малка държава...не сме 80-100 милиона.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 13 юни 2009 19:18

tprodanov написа:Не мисля, че трябва да има такъв синдикат. Всеки синдикат рано или късно се извращава във мафия, както и всеки фен клуб, ае нема нужда.

Стичо, ако купоните са непрестанни и от едни и същи хора, не виджам какъв е проблема - общо събрание на входа, взимате решение (единодушно, щото, акот наистина са непрестанни пречат на всички), подписвате протокол и ги изгонвате. Лесна процедура, полиция даже не ви трябва, ти щом си домоуправител някак не вярвам да не я знаеш.

Гледам, някой казва, че ако сме били нормална държава - тинтири минтири - Италия е много по-нормална държава от нас, а футболно хулиганство там има. И то голямо. Тук няма. Тук има неадекватна полиция и услужливи медии, които са готови да преекспонират всякаква случка, стига да отвлече вниманието на електората от собствените им огромни престъпления. И очевидно успяват.

Щрак с пръсти и готово а? :lol: :lol: :lol: Не ме расмивай моля те! ;) Много е лесно отстрани да раздаваш съвети. Явно не си наясно че в един вход от 100 живущи- 100 са "домоуправители". Както всъщност и в футбола! Но ще проверя как стоят нещата за това което казваш. Все пак преди това ще поговоря лично с "гаменчетата". Все пак от две седмици съм домоуправител и за първи път се сблъсквам с проблема лично!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 юни 2009 20:34

tprodanov написа:Пармалат, на колко годинки си? Много е смешно, когато някой почне да реве за огромни наказания, реваншизъм и какво ли не. Само ще ти кажа, че размера на наказанието няма никаква връзка с престъпноста. И смъртно наказание да наложиш за возене без билет например, ще е все тая. Малко по-обмислено, моля.

Пич, на теб като ти взеха шалчето и какво, живота продължава. И на мен са ми взимали шалче. И то по ирония на съдбата човек, който години след това съм го виждал по различни поводи - и двамата сме нормални хора. Просто човек между 15 и 20 години трябва да бъде див, иначе няма смисъл от него. За останалото има други възрасти..

Див - ок, но не към някакъв малък пикльо какъвто аз бил аз към момента.Да дивее с връстниците си като е такъв мъжага.Иначе не твърдя, че съм жертва на няква трагедия или нещо такова - случило се е, преживял съм го отдавна и сега се сещам с усмивка за случката с охранителя:)Естествено, че живота продължава.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 13 юни 2009 21:07

ndrangheta написа:
tprodanov написа:Пармалат, на колко годинки си? Много е смешно, когато някой почне да реве за огромни наказания, реваншизъм и какво ли не. Само ще ти кажа, че размера на наказанието няма никаква връзка с престъпноста. И смъртно наказание да наложиш за возене без билет например, ще е все тая. Малко по-обмислено, моля.

Див - ок, но не към някакъв малък пикльо какъвто аз бил аз към момента.Да дивее с връстниците си като е такъв мъжага.Иначе не твърдя, че съм жертва на няква трагедия или нещо такова - случило се е, преживял съм го отдавна и сега се сещам с усмивка за случката с охранителя:)Естествено, че живота продължава.

Я чакайте бе! :shock: Според вас младоста е оправдание за престъпление? Не съм съгласен! От там тръгва целият проблем на обществото! Още в детството, трябва човек да разбере че има правила, които трябва да се спазват! От кой зависи това?

Единствено от нас!!!!!!!!

Върни се в “ЦСКА”