ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Жорка, Венци е класа над тия 3-мата дето изреди, проблема е че имат железни договори до лятото, не мога разбере само как ще се отървем и от 3-мата зимата, без да почнем се съдим 

Петко, подуяне имат пари за селекция, остави го Батков какво си пее..
Teo написа:Жорка, Венци е класа над тия 3-мата дето изреди, проблема е че имат железни договори до лятото, не мога разбере само как ще се отървем и от 3-мата зимата, без да почнем се съдим
Абе от Морейра мисля, че можем да се отървем, защото е под наем при нас и май по всяко време може да го върнем, Сидибето да го шитнем за някакви пари в Далечния Изток и може би най-проблемен е Кировски, но ще видим много се надявам да се махнат тея 3-мата дърводелци и да вземем Венци Христов.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Аз пък още не съм сигурен че този става за ЦСКА
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
j0rka7aa написа:Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
300 хиляди евро... Ако ги дават на нас, за да играе в ЦСКА съм съгласен.
Берое искат 300 хиляди ЛЕВА, които според мен наистина трябва да паднат до към 200 хил. и процент от бъдещ трансфер, а не знам дали си гледам мачове на Венци Христов, но със сигурност е поне една класа над Сидибето, Морейра и Кировски, лично аз бих приел да се отървем и от 3мата за някакви пари и тях да ги дадем за него.
Колко гола вкара тоз бастун и на кои отбори?

Берое е тавана на възможностите му. Аз не се съмнявам, че ако Кировски играе 30 мача титуляр в Берое ще вкарва повече от тоз хубавец, национал по неволя.
Кировец написа:j0rka7aa написа:Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
Берое искат 300 хиляди ЛЕВА, които според мен наистина трябва да паднат до към 200 хил. и процент от бъдещ трансфер, а не знам дали си гледам мачове на Венци Христов, но със сигурност е поне една класа над Сидибето, Морейра и Кировски, лично аз бих приел да се отървем и от 3мата за някакви пари и тях да ги дадем за него.
Колко гола вкара тоз бастун и на кои отбори?![]()
Берое е тавана на възможностите му. Аз не се съмнявам, че ако Кировски играе 30 мача титуляр в Берое ще вкарва повече от тоз хубавец, национал по неволя.
Правилно, дай по-добре да купим някой национал на Бурунди или Сейшелите, по-добре ще е.

memnto написа:Кировец написа:j0rka7aa написа:Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
Правилно, дай по-добре да купим някой национал на Бурунди или Сейшелите, по-добре ще е.
Ако се върнеш няколко страници назад ще разбереш мнението ми трансферната политика. Не трябва да купуваме, а да продаваме, докато се стабилизираме. Лятото са повече опциите, а и са по-евтини футболистите. Това за Бурунди са твои копнежи.
Кировец написа:memnto написа:Кировец написа:j0rka7aa написа:Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
Ако се върнеш няколко страници назад ще разбереш мнението ми трансферната политика. Не трябва да купуваме, а да продаваме, докато се стабилизираме. Лятото са повече опциите, а и са по-евтини футболистите. Това за Бурунди са твои копнежи.
Напротив, копнежи са на твоя гуру, ако може да измъкне някои комисионна от тях. Сеш' се?

- blue avalanche
- Контакти:
j0rka7aa написа:Teo написа:Жорка, Венци е класа над тия 3-мата дето изреди, проблема е че имат железни договори до лятото, не мога разбере само как ще се отървем и от 3-мата зимата, без да почнем се съдим
Абе от Морейра мисля, че можем да се отървем, защото е под наем при нас и май по всяко време може да го върнем, Сидибето да го шитнем за някакви пари в Далечния Изток и може би най-проблемен е Кировски, но ще видим много се надявам да се махнат тея 3-мата дърводелци и да вземем Венци Христов.
"Шитването" става със съгласието на играча.Това само така-междудругото.За информация.

blue avalanche написа:j0rka7aa написа:Teo написа:Жорка, Венци е класа над тия 3-мата дето изреди, проблема е че имат железни договори до лятото, не мога разбере само как ще се отървем и от 3-мата зимата, без да почнем се съдим
"Шитването" става със съгласието на играча.Това само така-междудругото.За информация.
Допускам, че категорично би отказал 2-3 пъти по-голяма заплата в Китай, само и само да седи в ЦСКА, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]