Явно си много заблуден и толкова следиш любимия си клуб ,на който твърдиш че си фен,ще си направя труда да ти отговоря за последно на тия въпроси!
1.Залагане на българи и юноши-Относно юношите:Стойчо направи около 6-7контроли с юноши срещу отбори от "В" група основно,мисля че най големия успех беше хикса с Банско!Има ли смисъл да те питам къде щяхме да сме в момента в класирането? -
в тези мачове заедно с юношите играеха и чужденците и те нямаха особено голям успех срещу Банско и Спортист. 2.На кои българи да заложи Стойчо ,или по точно на кои от всичките 6 човека които му бяха останали като състав? -
пристигна с обещания за ЦСКА с ЦСКАри или поне аз съм останал с това впечатление. Успя да докара Илиев, Янчев и Гъргоров - безспорен факт, но толкова. Ще видим зимния прозорец какво ще направи.3.Защо не играел Долапчиев:Ами много просто направил ли си си труда да го гледаш в контролите,които го пусна Стойчо?Знаеш ли че от 6 контроли с отбори от В група има 0 гола? -
колко гола имат Сидибе, Морейра и Кировски в тези контроли. Колко гола имат тези играчи в А група. 3.Сидибе,Морейра и Кировски са свободни трансфери и са взети по простата причина ,че ЦСКА щеше да почне без футболисти ако не бяха взели някого!Трябва ли да ти се обяснява,че 6 дена преди шампионата да почне бяхме с 5 полеви и един вратaр!Нали се сещаш че Стойчо е бил доволен ,на който и да му доведат!Виж че всички са с краткосрочни договори,да не говорим че Морейра е под наем, и може да го върне както направи с Ревсон, по всяко време!Паро Никодимов който плюе като вас пропуска(премълчава) факта ,че лично той доведе Кировски в ЦСКА!
Аз не плюя, Стойчо е легенда, но не съм съгласен с политиката му и поведението му. Както казах относно това ще видим кого ще докара. Дано да не е някой играч над 30 отново. Даже нямаше въобще и да го коментирам, ако не бяха изцепките с Черно море и Младежкия национален. 4.Венци Василев- нима не помниш олигофренската му постъпка да спъне в 15мин Р.Трифонов и остави ЦСКА с 10 души сртещу Локо СФ?Заради това че го надбягва всеки кой го хване и трябва да е титуляр ли,а Апата резерва????За А.Грънчов нямам думи ,когато и да си тръгне все ще е късно!Все пак той обърна мача с Лудогорец,с който станаха шампиони!
Всеки прави грешки. Играчи на 20 години ( особено юноши) трябва да бъдат подкрепяни в подобни моменти. Защо не обвиняваш Стойчо че изгуби 8 точки преднина, да го разкараме завинаги? Или че няма да води 2 от най- важните ни мачове, защото е наказан, защото не може да се въздържа - но никой не го обвинява затова. А не коментираш, че си замина след като ни отнеха лиценза. Както казах - всеки прави грешки - но това не значи,че трябва да ги заклеймим завинаги. 5.За Стоичков - не помня някой да го е гонил а ти???
Никой не се опита и да го върне.Като цяло идеята ми беше, че се очертава бъдеще, в което няма да има аналог на Гъргоров, Илиев и Янчев,които да дойдат и да спасяват ЦСКА.