Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 12:40

ЕМИЛ написа:
petko.h.markov написа:
tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

И какво е общото според твоята логика?

логиката е , че сте толкова комплексирани , че виждате навсякъде Левски

Щом така ги виждаш нещата-добре.Мисля че друго са имали предвид но нейсе.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2013 12:44

Направих си труда да извадя само малка част от изказванията на "възмутения" Батков през последните години,направете си сами изводите дали точно той е човека който може да коментира действията на ръководството на ЦСКА....Тодор Батков скочи на Станимир Стоилов, обвинявайки го, че е дал мача на Лудогорец. Воденият от Мъри "Ботев" (Пловдив) отстъпи с 0:2 на разградчани преди дни и по този начин тимът на Кирил Домусчиев остана в играта за титлата и всичко окончателно ще се решава утре, когато действащите шампиони се надяват на помощ от Славия.

"Онзи ден гледахме най-добрия мач за последните 10 години на "Лудогорец Арена". Той беше между най-добрите отбори, които играят най-правилен футбол, свиреше го най-добрият съдия и даде най-безспорните дузпи. Това беше най-недаденият мач. Това е, това е всеки мач, но така е по-сладко", изригна Батков.
....Всички трябва да помагат, за да стане Левски шампион, отсече Батков по адрес на Мъри и предстоящото гостуване на Ботев (Пд) на Лудогорец в Разград

"Нека си грухтят, ние продължаваме напред!". Това избълва собственикът на Левски Тодор Батков, щастлив от победата с 2:1 на "сините" във вечното дерби с ЦСКА. Той призна, че атаките от Сектор "Г" по време на мача са го развеселили доста и им отговори съвсем подобаващо. След това обясни, че разчита на помощ от Станимир Стоилов и неговия Ботев (Пд) в битката с Лудогорец за титлата. Както е известно, "канарчетата" гостуват в Разград и ако искат да играят в Европа, ще трябва да бият отбора на Ивайло Петев.
...Казах му: "Боби ако искаш глобявай Левски, аз ще кажа на народа, че вие криете безобразията срещу нас. Защото срещу нас се води мръсна война от продажниците в БФС и продажници от чернодрешковците. Видяхте го днес във втори пореден мач. И всичко се прави в полза на анонимен отбор, който е дошъл от нищото и ще отиде в нищото. Ние ще бъдем шампион тази година, защото отборът е с нас, отборът ни обича. Отборът играе все по-добре. Те не искат да дават мачовете по телевизиите. За да не се види как се вкарват голове от засади, как се показват червени картони", заяви Батков.

"Нека целият народ види какво значи характер и себераздаване. Това е отборът на Левски, ние ще бъдем шампиони. Както е тръгнало...Илиан Илиев трябва да разиграва най-различни схеми с 10 души, тъй като така ще бъде занапред. Срам и позор, това е геноцид срещу отбора на народа, подкрепян от стотици хиляди и милиони хора по целия свят. Ние сме Левски, ние не купуваме, играем с душа и сърце, за да доставяме удоволствие на хората. Затова ние ще продължим да даваме домакинските мачове. Нека ни глобяват. Аз ще застана най-отпред, за да им потърсим сметка на тези на "Цар Асен" самозабравили се хора”, завърши Батков.
....Собственикът на "Левски" Тодор Батков нападна в типичния си стил съперника на "сините" в Шампионската лига - "БАТЕ Борисов". Босът на българския представител в най-силния клубен турнир се заяде иронично с беларусите ден след като наставникът Велислав Вуцов ги обяви за фаворити.

"Ще кажа на футболистите да излязат и да бият. Аз съм спокоен. Надявам се да решим интригата още в сряда. После да запазим добрия резултат в Беларус. Не обръщам внимание на заканите, които идват от другия отбор. Най-малкото нашата страна е с 1400-годишна история, а тяхната е изкуствено създадена. Отново направих дипломатически скандал. Ние не сме заводски отбор, а тим, носещ името на един от най-великите българи. Зад нас стои цяла България", каза Батков.

Собственикът на "Левски" заяви, че не обмисля вариант с отпадане от Шампионската лига, както и евентуална смяна на треньора Велислав Вуцов при провал. "Ако отпаднем, ще вземем необходимите мерки. Нямам ултиматум към треньора, ние не сме военни. Сигурно взимате предвид това, което стана в Мездра. Тези неща са несериозни. Имаме състав, имаме треньор, имаме отбор, имаме и публика. Искам да призова всички левскари, всички, които обичат Левски, да дойдат на стадиона. Синоптиците твърдят, че ще е много горещо. Искам ние, публиката на Левски, да направим още по-горещо за спортистите от Беларус. Да ги бием едно хубаво и да си ходят по живо, по здраво", добави адвокатът.
.....Да плачеш ли или да се смееш след такива изказвания на един уж ерудиран адвокат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2013 12:47

tprodanov написа:
Old_death написа: Тъпанов , умираш да се правиш на ударен с права лопата в тила . Мача ни с Левски е споменат като начало на събитието , а не като негова причина . Или за вас трябва да се говори като за умрели , каквито и сте си . Или хубаво , или нищо . По твоята логика , след като няма какво хубаво да се каже , по добре да се мълчи !

Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност. И как точно се връзва идеята, че това е началото на събитието, след като следващия мач след този с Левски, в който според това изказване трябва да е началото, вечно пищящия казва, че съдийството е било отлично? Аре тичай спешно за нова версия, че тая умре...

След мача ни с Левски играхме два мача , в които съдиите позволиха да се практикуват безнаказано срещу нас всички видове бойни изкуства . Да ти напомня ли безумните опити за хирургически интервенции срещу Чочев и Милисавлевич в мача ни с Берое , като при първата ситуация даже не бе даден фаул , при извършено нарушение за нарисуван червен картон ? Май ти трябва да тичаш до Гереня за нови инструкции . А ако фенклуба ви на "Т.А;лександров" ти е по близо , можеш да прескочиш до там , за да се назобаш с бело ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 12:50

Някакъв доносник на Държавна сигурност бил възмутен. Боже Господи ...... аз пък съм възмутен как такъв подмолен и мръсен човек е обществена личност. От тоя лъха на нечистоплътност, и в прекия, и в преносния смисъл.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 12:54

tprodanov написа:Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност.

Причината е, че точно тогава се доближихме на 2 от точки от един отбор, започващ също с Л и завършващ на удогорец.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 05 ное 2013 13:05

1982 написа:
tprodanov написа:Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност.

Причината е, че точно тогава се доближихме на 2 от точки от един отбор, започващ също с Л и завършващ на удогорец.

Брех, че сме остроумни.Тогава се доближихте на 2 точки и до друг отбор започващ с Л, който не завършва на удогорец.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 ное 2013 13:11

petko.h.markov написа:....Котев е казал"след мача с Левски" започнаха да ни режат".Какво обидно има в случая?Значи след като си победил
Левски вече представляваш някакъв отбор с потенциал.Вече не си мъртвец.Пак не разбирам с какво тези думи
обиждат Левски.Все пак си победил гранд.

Това не е обидно, това е идиотско изказване и говори само за бедния умствен капацитет на вашия началник. А пък Черноморчо заяви, че "се е знаело, какво ще стане на "Тича". Ето за такива изказвания говори Батков - това е индиректен натиск върху съдиите. Все пак ще ми бъде много интересно, когато вашите хора се изправят на следващото заседание на СК на "очна ставка" със Станислав Тодоров и какви писмени документи и доказателства ще представят. Защото тук вече може да се стигне и до съд за клевета. Ето за това иде реч, опитах се да бъде пределно ясен и обстоятелствен... 8-)
П.П. А пък изказването на същия хубавец, че "Редно е да кажем, че конкретни съдии не искаме да ни свирят, защото ние се опитваме да върнем имиджа на ЦСКА." е повече от тъпо и нагло.... 8-)
П.П.П. Най-добре на всеки ваш следващ мач Стойчо да бъде главен съдия - тъкмо ще подава по-лесно наставления на играчите. Нанков и още един треньор - странични, а за четвърти съдия ви предлагам Лупи. Той и без това само трябва да вдига табелите... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 ное 2013 13:21, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 13:19

Captain Stottlemeyer написа:
petko.h.markov написа:....Котев е казал"след мача с Левски" започнаха да ни режат".Какво обидно има в случая?Значи след като си победил
Левски вече представляваш някакъв отбор с потенциал.Вече не си мъртвец.Пак не разбирам с какво тези думи
обиждат Левски.Все пак си победил гранд.

Това не е обидно, това е идиотско изказване и говори само за бедния умствен капацитет на вашия началник. А пък Черноморчо заяви, че "се е знаело, какво ще стане на "Тича". Ето за такива изказвания говори Батков - това е индиректен натиск върху съдиите. Все пак ще ми бъде много интересно, когато вашите хора се изправят на следващото заседание на СК на "очна ставка" със Станислав Тодоров и какви писмени документи и доказателства ще представят. Защото тук вече може да се стигне и до съд за клевета. Ето за това иде реч, опитах се да бъде пределно ясен и обстоятелствен... 8-)

Наистина си пределно ясен т.е разбрах обема на умствения ти багаж.Това означава колко е безсмислено да продължава
диалога ни.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 05 ное 2013 13:21

Old_death написа:
tprodanov написа:
Old_death написа: Тъпанов , умираш да се правиш на ударен с права лопата в тила . Мача ни с Левски е споменат като начало на събитието , а не като негова причина . Или за вас трябва да се говори като за умрели , каквито и сте си . Или хубаво , или нищо . По твоята логика , след като няма какво хубаво да се каже , по добре да се мълчи !

Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност. И как точно се връзва идеята, че това е началото на събитието, след като следващия мач след този с Левски, в който според това изказване трябва да е началото, вечно пищящия казва, че съдийството е било отлично? Аре тичай спешно за нова версия, че тая умре...

След мача ни с Левски играхме два мача , в които съдиите позволиха да се практикуват безнаказано срещу нас всички видове бойни изкуства . Да ти напомня ли безумните опити за хирургически интервенции срещу Чочев и Милисавлевич в мача ни с Берое , като при първата ситуация даже не бе даден фаул , при извършено нарушение за нарисуван червен картон ? Май ти трябва да тичаш до Гереня за нови инструкции . А ако фенклуба ви на "Т.А;лександров" ти е по близо , можеш да прескочиш до там , за да се назобаш с бело ;)

ти мача с берое май не си го гледал, защото точно цска ритаха цял мач...ама нали на стойчо някой трябва да му е виновен

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 ное 2013 13:42

tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

Няма как да им обясниш приятелю, нали трябва да имаш нещо, с което да разбираш поне елементарните неща, но сектата си е секта-каквото каже гурото е закон, независимо от фактите. Интересно е, че и някои смятани от мен за интелигентни момчета са същата работа. И това не е от днес. Спомняме си директивите, октоподите и т.н. безумни неща. А ако взема да сортирам общите приказки на "червените", които нищо не означават и нищо не казват, няма да стигнат и няколко страници, и то само тези от тази тема. Но има една приказка от един филм-някои в тази тема са толкова глупави, че не можеш да ги обидиш... :lol: И как да се обиди, като той не може да разбере какво му говориш... :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “ЦСКА”