iliyan написа:На кой му пука какво мисли един не легитимен орган - БФС осъди позицията на ЦСКА !!!
БФС не е нелегитимен (маркирам думата специално за теб, за да видиш как се пише

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
iliyan написа:На кой му пука какво мисли един не легитимен орган - БФС осъди позицията на ЦСКА !!!
Кашчей написа:iliyan написа:На кой му пука какво мисли един не легитимен орган - БФС осъди позицията на ЦСКА !!!
БФС не е нелегитимен (маркирам думата специално за теб, за да видиш как се пише) орган. Това и малко дете щеше да го разбере, ако му го обясниш 2-3 пъти, но цесекар няма как да го разбере.. май
CSKA Sofia 1948 написа:blue avalanche написа:В този ред на мисли-колко ТОЧНО национала има ЦСКА,че като ги "спре за националните отбори" ще се разплачем?
Да не стане като Киряков,дето бойкотираше национала,ама никой не го и викаше там???![]()
![]()
Много повече от ФК Подуяне. В младежкия нямате нито един, ние 3. А сега де?
blue avalanche написа:CSKA Sofia 1948 написа:blue avalanche написа:В този ред на мисли-колко ТОЧНО национала има ЦСКА,че като ги "спре за националните отбори" ще се разплачем?
Да не стане като Киряков,дето бойкотираше национала,ама никой не го и викаше там???![]()
![]()
Аз се чудя защо "младежкия" е цъфнал и вързал...Пък то защо било...
BRF написа:blue avalanche написа:CSKA Sofia 1948 написа:blue avalanche написа:В този ред на мисли-колко ТОЧНО национала има ЦСКА,че като ги "спре за националните отбори" ще се разплачем?
![]()
Тъкмо да може и вашите таланти да се изявят!
BRF написа:Кашчей написа:iliyan написа:На кой му пука какво мисли един не легитимен орган - БФС осъди позицията на ЦСКА !!!
БФС не е нелегитимен (маркирам думата специално за теб, за да видиш как се пише) орган. Това и малко дете щеше да го разбере, ако му го обясниш 2-3 пъти, но цесекар няма как да го разбере.. май
Кашата-на всяка манджа [offtopic]сол ташака,така правилно ли е изписано?[/offtopic]
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:iliyan написа:На кой му пука какво мисли един не легитимен орган - БФС осъди позицията на ЦСКА !!!
Кашата-на всяка манджа [offtopic]сол ташака,така правилно ли е изписано?[/offtopic]
Относно офф-топика ти-не, не е правилно.Дори не е вярно. Трябва с прискърбие да ти съобщя, че изобщо не ме вълнува това, че не ме харесваш, защото нямам намерение да ти правя предложение.
Сега, ако можеш и ти стигат силите, сам прецени каква е разликата между нелегитимна организация и нейн нелегитимен орган.
blue avalanche написа:BRF написа:blue avalanche написа:CSKA Sofia 1948 написа:blue avalanche написа:В този ред на мисли-колко ТОЧНО национала има ЦСКА,че като ги "спре за националните отбори" ще се разплачем?
![]()
Тъкмо да може и вашите таланти да се изявят!
Няма да могат,защото като спрете вашите Меси-та и младежкия просто ще го закрият.Без вашите гении-няма смисъл!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта