ЦСКА: Край на войната с Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: ЦСКА: Край на войната с Левски!

Мнениеот bastuna2003 » 24 окт 2013 18:30

petko.h.markov написа:
bastuna2003 написа:Няма какво да се лъжем, обществото ни е тиня и никога няма да се върне това време. Това не е от сега преди 13-14 години като почнах сериозно да ходя по мачове ме пребиваха 2 пъти в автобуса. Просто се качваха 20 човека и те смилят от бой. И това не е след мач ЦСКА - Левски. Просто сме мърши :mrgreen:

И най-дългият път започва с първата крачка.Все отнякъде трябва да се тръгне.Злобата и завистта никога не помагат-
само ти пречат.Все пак си мисля че сравнително нормалните все още сме повече от тези с качулките.Значи не е нормално
шепа хора да определят поведението на болшинството и то да се страхува.

Ако ходиш по мачове би ли завел сина си?
Аз ходя по мачове, дори повечето пъти и в провинцията, имам син на 1 година, но не мисля да го водя срещу Левски или на гостуване. Луд съм, но не съм малоумен!
А тези изпълнения в стил "Не на расизма" няма да спрат лумпените да си правят дивотиите. Трябва бой, арести и Белене, за съжаление народът ни е прост и от друго не разбира ;)

the_blue_fan написа:Защо ли провокират с да ви е*а майката тогава ?? Въпреки, че пак загубиха в скандирането.. За да се сложи край на войната с Левски трябва да се излекуваш от комплексите си, а в агитката на Цска това е невъзможно. Когато се спре със скандирания като КЗЛ, мога и да повярвам, че има промяна ! Мисля, че ръководството ви иска прекалено много от вас.. :lol: Вие сте анти фенове и го доказвате всеки ден !

Ето ти доказателство! Не гледа техните качулки как събличат хора и палят стадиони, а се заяжда елементарно с нас :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 18:45

Кировец написа:Инициативата е подхваната, остава единствено феновете да покажем, че сме наистина заинтригувани.
Трябва да се направи някаква демонстрация на стадиона още следващото дерби. Малко му трябва на българина, за да си отвори душата към доброто и разума към правилното - не сме такива диваци, че да не можем да се разбираме.

Добре ще е темата да бъде клонирана и във форума на Левски. :idea:

Мисля, че няма нужда да се клонира във форума на Левски. Тя и тук се видя от тези, които я подкрепят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 окт 2013 18:52

the_blue_fan написа:Защо ли провокират с да ви е*а майката тогава ?? Въпреки, че пак загубиха в скандирането.. За да се сложи край на войната с Левски трябва да се излекуваш от комплексите си, а в агитката на Цска това е невъзможно. Когато се спре със скандирания като КЗЛ, мога и да повярвам, че има промяна ! Мисля, че ръководството ви иска прекалено много от вас.. :lol: Вие сте анти фенове и го доказвате всеки ден !

Ти не си за тази тема! Непоправим си.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 окт 2013 18:54

Против съм това действие от наша страна! С ПФК Левски никога и нищо заедно - да се знае!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 18:59

Ето ти доказателство! Не гледа техните качулки как събличат хора и палят стадиони, а се заяжда елементарно с нас :mrgreen:[/quote]

Айде поне тая тема да не я оси*аме! Винаги ли когато се сложи началото на нещо хубаво трябва да му е*е*е м*й*а*а?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 окт 2013 19:25

Teo написа:Против съм това действие от наша страна! С ПФК Левски никога и нищо заедно - да се знае!

Поотделно може ли? Па тази идея си е чисто наша.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 24 окт 2013 20:00

Тази така наречена война беше създадена от платените драскачи,които с пристрастията си се надяваха да изпъкнат над достойните журналисти.ЦСКА никога не е имал нужда от враг за да бъде велик,за разлика от други,които чрез омраза и насилие осмислят съществуването си.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 24 окт 2013 20:21

Каква война какви 5 лева.Тия май не знаят какво се нарича ИСТИНСКО ДЕРБИ.Спомням си че преди 12-13 години Ривър Плеит победиха Бока с 2-0.След мача бяха убити 2 фена на Ривър а на другия ден Буено Айрес осъмна с надписи Ривър- Бока 2-2.Там не можеш да имаш приятел от врага както и в римското между Рома и Лацио.Мойте 2-ма най-добри приятели са левскари.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 24 окт 2013 20:33

Никой не говори за приятелство, а за взаимно уважение. Просташките скандирания и бомбичките няма да върнат хората по стадионите..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 24 окт 2013 20:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eI8LGIHSKtE[/youtube]
7:30
Изображение

Върни се в “ЦСКА”