petko.h.markov написа:bastuna2003 написа:Няма какво да се лъжем, обществото ни е тиня и никога няма да се върне това време. Това не е от сега преди 13-14 години като почнах сериозно да ходя по мачове ме пребиваха 2 пъти в автобуса. Просто се качваха 20 човека и те смилят от бой. И това не е след мач ЦСКА - Левски. Просто сме мърши
И най-дългият път започва с първата крачка.Все отнякъде трябва да се тръгне.Злобата и завистта никога не помагат-
само ти пречат.Все пак си мисля че сравнително нормалните все още сме повече от тези с качулките.Значи не е нормално
шепа хора да определят поведението на болшинството и то да се страхува.
Ако ходиш по мачове би ли завел сина си?
Аз ходя по мачове, дори повечето пъти и в провинцията, имам син на 1 година, но не мисля да го водя срещу Левски или на гостуване. Луд съм, но не съм малоумен!
А тези изпълнения в стил "Не на расизма" няма да спрат лумпените да си правят дивотиите. Трябва бой, арести и Белене, за съжаление народът ни е прост и от друго не разбира
the_blue_fan написа:Защо ли провокират с да ви е*а майката тогава ?? Въпреки, че пак загубиха в скандирането.. За да се сложи край на войната с Левски трябва да се излекуваш от комплексите си, а в агитката на Цска това е невъзможно. Когато се спре със скандирания като КЗЛ, мога и да повярвам, че има промяна ! Мисля, че ръководството ви иска прекалено много от вас..Вие сте анти фенове и го доказвате всеки ден !
Ето ти доказателство! Не гледа техните качулки как събличат хора и палят стадиони, а се заяжда елементарно с нас