IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Мнениеот Pichichi » 16 окт 2013 17:57

Pichichi един стадион с този капацитет може да струва и над 150 милиона всичко е адски относително за да се правят подобни сравнения.
113 милиона лири за 32 000 места http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1067915

Не съм много сигурен но Ricoh Arena е стадион и към самия стадион отделно има и многофункционална зала като Армеец примерно!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2013 18:01

Pichichi написа:
Pichichi един стадион с този капацитет може да струва и над 150 милиона всичко е адски относително за да се правят подобни сравнения.
113 милиона лири за 32 000 места http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1067915

Не съм много сигурен но Ricoh Arena е стадион и към самия стадион отделно има и многофункционална зала като Армеец примерно!

Има зала но е много мъничка и не струва 80 милиона.
Казах ти много бързо правиш някакви заключения.
То Мерцедес и Дачия с все с по четири колела, три педала, едно кормило и т.н., но едното струва 100 000, а другото 20 000 за това никога не прави сравнения на две различни неща, било то и в една и съща сфера ;)
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 окт 2013 18:11

1977 написа:
Red Warrior написа:
MainEventer написа:Преместете се! Искате IFS да се махне и да нямаме един свестен стадион ? Какво ви пречи да играете на него ?

А що вие не играете на него?

Ако ти е добре позната историята,на Левски стадиона му отнет.
Ние сме играли на 3 стадиона за 100 години.Не разбирам какво ви пречи да играете там?? :roll:

Май си чел друга история :!: Доколкото аз съм чел ,тоя стадион ,за който имате претенции,около днешния национален ,е бил на „Атлетик“ и след обединението със „Слава“ новият АС-23 отива да играе на стадиона на „СЛАВА“,където днес е Армията .За стадиона на „АТЛЕТИК“има споразумение с общината да остане тренировъчен,но впоследствие по „незнайни“причини става стадион на „Левски“ :roll: Според мен, има опасност и сега да ни направят к.р капан и да ни вземат стадиона поради ред причини. :idea:По принцип нема лошо да поиграеме на новия стадион,но да има 100% гаранции,че АРМИЯТА си остава наша завинаги и да им се поставят някакви много изгодни за ЦСКА условия ,иначе да се оправят у живота :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Novembre
Контакти:

Мнениеот Novembre » 16 окт 2013 18:12

Red Warrior написа:"Българска армия" и "Борисовата градина" са геномите, които изграждат ДНК-то на ЦСКА. Няма ли ги тях - няма и ЦСКА!

По-скоро гените ви са някъде около мандарите,откъдето са изпълзели първите красноармейци.Вие исторически нямате нищо общо с Борисовата градина,там ви отвеждат безумията на една нещастна за България епоха.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 16 окт 2013 18:13

Син до гроб_ написа:Бонфилетата мине не мине и пак Левски им е в устата! А бе, кенефи, защо намесвате и Левски? Ако искате и на Луната играйте, само си направете тоалетни, че сега усмърдяхте София и Борисовата градина на фекалии и урина! Ако искате ще ви сложа на едно хубаво място и играйте, играйте.....

Нещо си отпуснал устата,цървул.... мен за доста по- малко ме баннват за по седмица!!! Айде по-кротко,до тук никой не обиждаше... :evil:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 окт 2013 18:13

Има много неща, които куцат в този проект и това го прави рисков.
1. Местата - 24 000 - 30 000 не са сериозна бройка. Какви три концерта ги гонят като световните звезди като Роджър Уотърс, Мадона Бон Джоуви имат изисквания на стаионите да се събират 40 000 + посетители? Кои ще са тези концерти пред по - малко от 30 000? Да не говорим пък за националния отбор, че дори и за клубните отбори. Тези пичове ако бяха гледали мача снощи реално щяха да разберат, че с 25 хиляден стадион не става работата щом там ще играят 3 отбора. Снощи в мач без значение бяха 35 000 на националния стадион. През 2009 -та година на мача ЦСКА - Фулъм бройката на зрителите беше същата. Когато клубът възвърне нормалният си ритъм на работа и игра и влезе отново в групите на ЕКТ посещаемостта ще е + 30 000 зрители на мач. Отделно от това този проект на Майнц не е приложим в България особено с тия стъкла в ъглите. Ми нали на всички домакински мачове от първенството, на които ходят по 1000 - 2000 души публика на двата отбора вместо зрителите да са вътре те ще са пред джамовете, защото ще е на аванта? Освен това тея стъкла са първите, които ще си заминат при един мач ЦСКА - Левски например. Айде да гледат реално на нещата.
2. Парите - да вземат малко и да проучат нещата с 40 000 евро какъв два пъти по - голям стадион могат да направят? Отговор, който не дадоха днес - какво оскъпява толкова тоя проект? Имат готови техни проекти, за които няма да плащат, отстъпва им се безплатно парцел и при това положение да ми обясняват, че изграждането на 30 000 стадион ще струва 40 000 евро е несериозно. Справка Ботев Пловдив - стадионът им ще бъде с капацитет 18 000 места и цена 18 000 лева. Една проста сметка показва, че за цена на половина по - ниска от обявената от немците може да се направи 2 пъти по - голям стадион приблизително. Но тук всичко ми намирисва на далавера и опит някой да прилапа пари. Нещото, което забелязах в презентацията им е следното - 2 клуба ще ползват стадиона, като ще получават пари за това, но няма да имат право да си избират спонсори, няма да имат право да определят цената на рекламата на спонсорите и няма да имат право да посочват, къде спонсорите да си поставят рекламите. Всички останали клубове + националния отбор ще ползват стадиона срещу заплащане на наем. А националния явно ще играе там, защото Васил Левски няма да отговаря на изискванията за провеждането на футболни срещи. Наемът ще трябва да го плаща БФС, което пък си формира бюджета от глоби и членски внос от клубовете и държавата. Нищо чудно някой ръководен бефесейски кадър да получи комисион за това, че националите ще играят там и ще пълнят гушата на немците.
3. Тоя немец зализания, който уж е строител направо изби рибата с това твърдение, че не можело да се реконструират нашите стадиони. Ми те проектантите на Герена, Литекс и Ботев ебати тъпаците бе да вземат да реконструират туй що не се реконструира. Тоя немец разбира от строителство на стадиони колкото магаре от астрономия.
С общи усилия ЦСКА може да си стегне стадиона. Само трябва около идеята да се обединят повече хора като Чакмаков.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 16 окт 2013 18:15

Ясно е , че искат името ЦСКА да им възвърне инвестицията. Иначе да са се преориентирали към Локо Сф. или някой друг. Защо например не предложат на Левски, да им изплатят ремонта на сектор А и да се договорят там за нещо си, колко мача, колко да са цените на билетите на техни срещи и т.н. Повече от ясно е, че Славия ще е единият отбор, защото ще е на тяхна земя стадиона. Добре де, ама след 25 години, само техен ли ще остане, а в това време ще получават и по 3 млн. лева на сезон :o :o , много нагло, за ЦСКА (В този случай), какво остава :roll: "честта да играят на стадиона на Славия" ли, ми ай чао, поканете Левски Сф. или някой друг столичен отбор...Витоша Бистрица примерно или Локо Сф.

Novembre
Контакти:

Мнениеот Novembre » 16 окт 2013 18:18

[/quote]
Май си чел друга история :!: Доколкото аз съм чел ,тоя стадион ,за който имате претенции,около днешния национален ,е бил на „Атлетик“ и след обединението със „Слава“ новият АС-23 отива да играе на стадиона на „СЛАВА“,където днес е Армията .За стадиона на „АТЛЕТИК“има споразумение с общината да остане тренировъчен,но впоследствие по „незнайни“причини става стадион на „Левски“ :roll: Според мен, има опасност и сега да ни направят к.р капан и да ни вземат стадиона поради ред причини. :idea:По принцип нема лошо да поиграеме на новия стадион,но да има 100% гаранции,че АРМИЯТА си остава наша завинаги и да им се поставят някакви много изгодни за ЦСКА условия ,иначе да се оправят у живота :!:[/quote]

Пренаписахте не малка част от футболната история на България,интересно ми е как ще докажете,че този стадион не е бил на Левски,при условие,че до преди 15 години все още имаше живи съвременници на тази епоха.Струва си човек да ви събере всичките ви пропагандни лъжи,да ги подреди хронологично и да ви ги покаже.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 окт 2013 18:24

Значи аз лично си мисля че инфото за тези 40 млн. Е не е поднесено правилно и може и да съм се подвел. Реално ако това
е стадиона на Майнц но малко по-малък и към него се включат МОЛ, Хотел, Клиника и други екстри (с мин. води) може
и да струва тия пари само стадиона обаче силно се съмнявам.

Върни се в “ЦСКА”