ЛЕВСКИ:НЕКА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА ГЛЕДА ЧЕРНО МОРЕ – ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЛЕВСКИ:НЕКА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА ГЛЕДА ЧЕРНО МОРЕ – ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2009 13:59

Айде спряха мача в тотото.
Локо загубят ли днес или равен, Локо София де ЦСКА бие във Варна 1000000% пък, както искат да ги разследват
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 14:04

Ми верно спамим, ама не мога да се въздържа. Това дали се внася нещо от някъде не зависи от София - има липса на стоки - внасяме си. Твоя телевизор в къщи като не е български ние ли сме виновни? Проблема е, че цялата страна не работи. Не е проблема в нас. Дай боже да се оправи това. Иначе аз - а съм го виждал и при много други хора - тук, в София - преди да си купя нещо, го гледам къде е произведено. И обикновенно избирам родното, като видя на баркода 380 да започва и си го взимам, не че е гаранция. Толкова по темата.

Относно мача - и да е уговорен, мисля, че нема да стане. Според мен не е уговорен, но от него зависи наистина много. Чорбата са показали, че немат психика, винаги се сриват след загуба от нас - ако загубят точки днес ги чакат още 2-3 загуби до края.

ПП Иначе коментатора на литекса много верен!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 май 2009 14:13

tprodanov написа:И обикновенно избирам родното, като видя на баркода 380 да започва и си го взимам, не че е гаранция. Толкова по темата.

Относно мача - и да е уговорен, мисля, че нема да стане. Според мен не е уговорен, но от него зависи наистина много. Чорбата са показали, че немат психика, винаги се сриват след загуба от нас - ако загубят точки днес ги чакат още 2-3 загуби до края.

ПП Иначе коментатора на литекса много верен!

Както се казва в една реклама: "Ето това вече е приказка"!
Иначе, ще видим какво ще стане в мачовете днес. Моето мнение е, че няма смисъл да си вадим изводи предварително. Нека коментираме след това, така или иначе нищо не можем да променим.

ПП: Всъщност можем, но трябва да спрем да "пълним гушите" на някои, т.е. да не залагаме (особено на черно), но това май няма как да стане като гледам.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 16 май 2009 14:48

sedem_!_dva написа:
cska_90 написа:Абе оставяй ги -те само нас гледат.Когато Левски е първи -първенството било най-честното,най-доброто,а в момента когато ЦСКА поведе веднага то се превръща в корумпирано,съмнително-съдиите ни подкрепяли,мачове сме уреждали-само ние сме черното петно в БГ футбола,а те горките са си толкова честни.
Ето това е проблема -секи гледа паницата на другия,а не се занимава със собствения си отбор-ама какво да се прави.

Ами ние си гледаме в нашата паница и каквото зависеше от нас го направихме, надиграхме ви и ви победихме в директния мач... Сега малко смешно ще стане ЦСКА да бие докрая всички мачове и този полусезон да има една загуба от Левски и да стане шампион... Да не говорим, че ние още мачове няма да спечелим, със Славия най-вероятно равен, ама това според мен е нормално... но за други не етака и да правиш серии от 10 поредни победи си е в реда на нещата. :lol: :lol: :lol:

Пич за 2 години това ви бе най-силния мач изобщо + евротурнирите,и ся от 1 мач искате да ставате шампиони :lol: :lol: :lol:
Като се има предвит че ЦСКА продаде 7-8 основни класни играчи през миналото лято и щом със този потенцал е на 1 място,значи най-много го заслужава.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

ivailon1
Контакти:

Мнениеот ivailon1 » 16 май 2009 14:51

Aбе говеда вие сте много смешни ами ако лефски бие същите отбори като ЦСКА само,че не подред мачовете купени ли са много сте късо паметни ами за мача със сливен напишете някоя декларация щом сте толкова честни.Той борат май нищо не каза тогава или аз не съм прочел.КОГАто подкрепят лефскито всичко е в името на играта

Потребителски аватар
bidona
Контакти:

Мнениеот bidona » 16 май 2009 15:06

Ако имаше прокуратура, в момента "адвоката" щеше да дава показания - кои са тия, които са му казали точния резултат.

Escalade
Контакти:

Мнениеот Escalade » 16 май 2009 15:10

bidona написа:Ако имаше прокуратура, в момента "адвоката" щеше да дава показания - кои са тия, които са му казали точния резултат.

Същите на които той казва как ще завършат мачовете на Левски
Не им ли писна на всички все уговорки да търсят.
За днешния мач няма да има уговорка и морето ще победи.
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 май 2009 15:24

Ако имаше прокуратура, в момента "адвоката" щеше да дава показания - кои са тия, които са му казали точния резултат.

Ако имаше хора в управата на ЦСКА и БФС,досега Ганьо отдавна да е осъден за клевета и обида,но явно орденоносците се ползват с имунитет!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 16 май 2009 16:27

ha ha ha.tezi goveda se izkaraha mnogo 4estni.kradeva vika "dra6te kradeca'

Върни се в “ЦСКА”