развитие на мача ЦСКА - Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
alex_ceco
Контакти:

Re: развитие на мача ЦСКА - Левски

Мнениеот alex_ceco » 09 май 2009 19:47

само да не се повтори историата от парвия полусезон

julli69
Контакти:

Мнениеот julli69 » 09 май 2009 19:56

просто много слаб цска бе един пас неможаха да си подадъд тея куци коне бе не гледат ли как играят другите отбори тея манекени и пияндета бе май не, левски никога не е бил по слаб а те немогат и гол да му вкарат кво е това бе къв е тоя тактически план бахти излагацията :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от julli69 на 09 май 2009 19:58, променено общо 1 път.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 09 май 2009 20:07

Един път,ама на място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Страхотен Левски!!!Велев обаче да си ходи,защото с по-добър треньор може да ни запомнят в Европа!!!САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!!!! :)

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 09 май 2009 20:25

Лично мое мнение, че се получи средна хубост мач!Хубавото е, че имаше напрежение и горе долу и играта се получи.Кофтито е, че пак не се мина без така бруталните моменти, като влизанията на Гаджев (чист червен картон) или нервите на Удоджи, който пък направи отлично включване второто полувреме.Поздравявам всички привърженици на Левски с победата над вечния враг,а също и феновете на ЦСКА, които спортсменски се изказват във форума дотук.Поздравления и за двете агитки - оригинални, както винаги и силно подкрепящи отборите си и без излишни ексцесий.Евала!Така трябва!
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 09 май 2009 20:44

Мач? :lol:
Напрежение? :lol:
:lol: :lol: :lol:
Стига говорихте глупости, видяхме ви дербито. Не разбирам как ЦСКА(айде сега, какво да се лъжем имат отбор и треньора г/д добър)може да падне от такъв смешен отбор като Левски(ни отбор, ни треньор). За играта не говоря, аз повече не очаквах, те горките толкова си и могат. Като цяло нито заряд, нито свястна игра. След 2-рия гол, ЦСКА игра все едно води с 3-0. Само агитките ме изненадаха приятно, ама са далече от пловдивските. :roll: Всъщност жалките ги съжалявам, някой жестоко ги е излъгал, че имат нещо общо с футбола. И то, отдавна така...
1934---1938---1982---2006

ing.hristozminkov
Контакти:

Мнениеот ing.hristozminkov » 09 май 2009 20:49

Преди много време писах в този форум, че когато нещата не вървят, когато ЛЕВСКИ е зле идва мача с чорбата и нещата се оправят. Е как е абонати? Продължавайте да се изказвате, колко слаб и некадърен отбор е ЛЕВСКИ, защото тоя отбор излиза срещу класният ви, пълен с успехи отбор и ви прави смешни. Кара ви да изглеждате жалки. Аз вече не изпитвам радост от победите над вас. И с най-вкусното нещо, когато се тъпчеш постоянно омръзва. А когато станете шампиони и спечелите шампионската лига, а ние си отпаднем от ла валета (малта), ще ви чакаме с нетърпение да ви поздравим с едно скромно разгромче. Бъдете живи и здрави и дано ви има дълго време, че да има с кой да се гаврим.
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 май 2009 21:21

spiker написа:Мач? :lol:
Стига говорихте глупости, видяхме ви дербито. Не разбирам как ЦСКА(айде сега, какво да се лъжем имат отбор и треньора г/д добър)може да падне от такъв смешен отбор като Левски(ни отбор, ни треньор). За играта не говоря, аз повече не очаквах, те горките толкова си и могат. Като цяло нито заряд, нито свястна игра. След 2-рия гол, ЦСКА игра все едно води с 3-0. Само агитките ме изненадаха приятно, ама са далече от пловдивските. :roll: Всъщност жалките ги съжалявам, някой жестоко ги е излъгал, че имат нещо общо с футбола. И то, отдавна така...

Майна, нали знаеш кое е най-хубавото на Пловдив?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 09 май 2009 21:27

DrAvalanche написа:

..... тоя пък , дрогирания, ..... единитя им отбор изпада тази година, другият следващата ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 10 май 2009 12:24

Yoda написа:
DrAvalanche написа:

..... тоя пък , дрогирания, ..... единитя им отбор изпада тази година, другият следващата ....

Аз в една друга тема писах защо изпадат, ама това е друг въпрос. Вие защото много силните затова духате супата в Сандански и в Благоевград...
1934---1938---1982---2006

Върни се в “ЦСКА”