Сливнишки герой - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Сливнишки герой - ЦСКА София FT 1:1

Мнениеот Hrabar » 21 авг 2013 22:22

onegavon написа:
El Grande Capitan написа:
onegavon написа:Щото срещу такъв като него не са играли

А, къде ти ше се сравнява оня бай никой Ибишевич с Мамаду Какмубешеимето, 108 годишен, от ЦСКА...

Последния мач помежду ни изкарахте нечовешки късмет, редно е да се обърне палачинката сега....

Апропо, въобще не ме ебе кога и дали изобщо Тошко ше замине за Англия. Вие сте тея дето драпат за финансово оцеляване, не ние, ние можем да си позволим лукса да си го задържим и да го продадем тогава когато получим това което искаме...

Пич,до преди две години играехте по селата.Не се надувайте толкова!Цецко може да получи някой инсулт или да го гръмнат и се връщате обратно в Сопот.
Има време до мача с вас и тоя път няма да сте сами на Българска армия :) .Ние не сме Левски.

Приятел, това е евтино заяждане. Всеки на този свят ще умре, включително Цветан Василев. Не може инсулт на Цветан Василев да е радост за когото и да било. Не казвам, че ще се радваш, но едва ли не, би било някаква справедливост. Остави Цветан Василев, неговият отбор "Ботев"(да не се сърдят ботевистте но "Ботев" е частна собственост) и да видим какво става при нас.

Нямах възможност да гледам мача, ясно е, че резултатът е без значение, някой ще ми каже ли в каква форма са новоизпробваните попълнения, най-вече англичанина?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 авг 2013 22:22

onegavon написа:Пич,до преди две години играехте по селата.

Да пич, а преди 15 години падахте с 2-0 на табелата Пловдив.
Още да си говорим ли за миналото или по-хубаво да се съсредоточим върху настоящето?
На бас че ПАК ше сме домакини на Армията?

На прословутата Армия почти всеки сериозен отбор е домакин срещу тези. А пък когато се играеше вечното дерби безапелационен доминант бяхме ние.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 21 авг 2013 22:25

Син до гроб_ написа:
onegavon написа:Пич,до преди две години играехте по селата.

Да пич, а преди 15 години падахте с 2-0 на табелата Пловдив.
Още да си говорим ли за миналото или по-хубаво да се съсредоточим върху настоящето?
На бас че ПАК ше сме домакини на Армията?

На прословутата Армия почти всеки сериозен отбор е домакин срещу тези. А пък когато се играеше вечното дерби безапелационен доминант бяхме ние.

Ахахахаха, смешник, когато дербито се играеше на Армията, вас ви беше страх да дойдете на мач. Обикновено ядяхте бой още от синьото.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2013 22:31

onegavon написа:
onegavon написа:Щото срещу такъв като него не са играли

А, къде ти ше се сравнява оня бай никой Ибишевич с Мамаду Какмубешеимето, 108 годишен, от ЦСКА...

Последния мач помежду ни изкарахте нечовешки късмет, редно е да се обърне палачинката сега....

Апропо, въобще не ме ебе кога и дали изобщо Тошко ше замине за Англия. Вие сте тея дето драпат за финансово оцеляване, не ние, ние можем да си позволим лукса да си го задържим и да го продадем тогава когато получим това което искаме...

Пич,до преди две години играехте по селата.Не се надувайте толкова!Цецко може да получи някой инсулт или да го гръмнат и се връщате обратно в Сопот.
Има време до мача с вас и тоя път няма да сте сами на Българска армия :) .Ние не сме Левски.

Ганчев да го застрелят, Василев инсулт, Домусчиев и той.... това ли ви е дребната и жалка надеждица на вас? Ми може сега, докато лети към София другият месец и Лорънс Дейвис да катастрофира (примерно)-тогава?!?
Ма вярно някои от червените и сините сте страшни жалкари в тези си въжделения-да желаеш нечия смърт, за да може отборът, който е по-организиран от твоя да пропадне :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 авг 2013 22:46

Нищо не сте разбрали.Когато зависиш от някоя мутра,олигарх или нещо от тоя тип рискуваш да загубиш всичко за миг.Справка Берое с Банев,Левски/Велбъжд/ с Георги Илиев,Черно Море с Илия Павлов и т.н.Това са модели от прехода зависещи изцяло от субективния фактор за разлика от ЦСКА който се опитва да приложи в българските условия един по стабилен и съвременен модел на управление.Лорънс Дейвис не ни е фатален,ако се гътне за разлика от феодално - олигархичните отборчета като Литекс,Лудогорец и Боталик.Не вярвам новата управа на КТБ да продължи да хрантути нямащите нищо общо с банковия сектор жълтури.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 21 авг 2013 22:54

onegavon написа:Нищо не сте разбрали.Когато зависиш от някоя мутра,олигарх или нещо от тоя тип рискуваш да загубиш всичко за миг.Справка Берое с Банев,Левски/Велбъжд/ с Георги Илиев,Черно Море с Илия Павлов и т.н.Това са модели от прехода зависещи изцяло от субективния фактор за разлика от ЦСКА който се опитва да приложи в българските условия един по стабилен и съвременен модел на управление.Лорънс Дейвис не ни е фатален,ако се гътне за разлика от феодално - олигархичните отборчета като Литекс,Лудогорец и Боталик.Не вярвам новата управа на КТБ да продължи да хрантути нямащите нищо общо с банковия сектор жълтури.

Прав си за всичко с изключение на едно. Литекс и Лудогорец ще потънат, ясно, но "Ботев" не. И гарант за това са феновете. Тук Търговския закон не играе. Фалира едно дружество...майната му, ще се направи ново. Любовта на хората не се побира в рамките на Търговския закон, за съжаление на бизнеса, олигарсите, сценаристите и т.н.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2013 23:02

onegavon написа:Нищо не сте разбрали.Когато зависиш от някоя мутра,олигарх или нещо от тоя тип рискуваш да загубиш всичко за миг.Справка Берое с Банев,Левски/Велбъжд/ с Георги Илиев,Черно Море с Илия Павлов и т.н.Това са модели от прехода зависещи изцяло от субективния фактор за разлика от ЦСКА който се опитва да приложи в българските условия един по стабилен и съвременен модел на управление.Лорънс Дейвис не ни е фатален,ако се гътне за разлика от феодално - олигархичните отборчета като Литекс,Лудогорец и Боталик.Не вярвам новата управа на КТБ да продължи да хрантути нямащите нищо общо с банковия сектор жълтури.

Добре де, вие сте уж гранд, много фенове, а никой не искаше да ви купи от Титаните. Взе ви Лупи, който е направо професор в сравнение с Остап Бендер. Какво ще стане с вас, ако Лупи нещо получи-я инфаркт, я потвърждение на ефективната си присъда?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 авг 2013 23:55

Нищо осбенно ,ти най- много да получиш ерекция което не ти се е случвало от юни месец когато Титан искаха да ни закрият.Моят комшия Ал. Тодоров е в добро здраве и ще завърши започнатото.Много си жалък в опитите си да остроумничиш хейтърче. Не се гаси туй що не гасне ,както е казал класика.И не сме уж ,а сме си гранд за разлика от Локомотив Русе или Барбуков Русе не съм сигурен точно как се води любимия ти клуб.
Последна промяна от onegavon на 22 авг 2013 09:40, променено общо 2 пъти.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 авг 2013 11:25

Темата се опропасти, защото е пусната за самия мач, а не за това, кой е по-силен или съответно по-слаб. Не съм гледал играта, а само клипчетата с головете, но резултата сам говори за нивото на резервите в ЦСКА. Явно юношите не са готови за мъжки футбол, дори на ниво В група. По-интерестно е, как се представят кандидат титулярите? Най-вече скъпите чужденци, които Стойчо иска налага. Не виждам никаква полза нито от англичанина Хауард, нито от Сидибе, да не говорим за Бакарич. На техните постове с успех могат да играят българи и то млади. А то, какво се получава - Чочев, Долапчиев и Дюлгеров ще са вечни резерви. Не знам, как не му дойде акъла на Стойчо и продължава да взима непретенциозни чужденци на килограм. От досегашната селекция не мога да кажа, че някой ми харесва. Освен Вальо Илиев и горе-долу Милосавлевич, всички останали са под всякаква критика, като започнем от Бадема и Абушев, та стигнем до Ревсон, Морейра и Кировски.

Потребителски аватар
Red joker

Re: Сливнишки герой - ЦСКА София |Контрола 18:00ч|

Мнениеот Red joker » 23 авг 2013 12:53

Кировец II написа:
petko.h.markov написа:
Кировец II написа:
petko.h.markov написа:Снощи гледах ПСВ-Милан.Централните защитници бяха съответно на 19 и 21г.Тук на тази възраст били малки
и с крехка физика и психика.С какво ги хранят там че вече са мъже.Като не го пускат да играе как ще се научи
да се бори и укрепва физически и психически.Неделев как може при нас не.

Виждал ли си Неделев на живо? Момчето е толкова слабо физически - едни слаби краченца, едни слаби ръчички... Трябва да мине още някоя година, за да се превърне в машина.

Мъдрец е бил Сенека.Като не играе няма как да стане.Той и Перси като отиде в МЮ.сложи още 4кг мускули.

Ясно, ама що си мисля, че храната и режима тук нямат нищо общо с приетите режими на Острова. В това отношение си мисля, че сме много зле, а не е без значение. :roll:

Не са само храна та и режима.Много по-важни според мен са възпитанието,психическата подготовка ,манталитета и не на последно място възстановяването.Чувал съм ,че големите отбори дават луди пари на химически лаборатории,за това нещо.Всичко е под строг контрол и наблюдение.Всичко това в България все още не се прилага по разбираеми причини. Имам познат от Беларус,който казва ,че там понеже спорта е държавна политика ,децата се подлагат на специални изследвания,които показват кой за какви спортове става.Така ,че мисля си ние сме много далече от истината.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”