СРАМ СТЕ ЗА ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

koi4i

Re: СРАМ СТЕ ЗА ЦСКА!

Мнениеот koi4i » 06 май 2009 21:54

Респект към играча стоичков,но човека стоичков ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 май 2009 21:55

delqnski47 написа:Това е до всички тъпи червени фенчета,които се смятат за достойни фенове на ЦСКА и обиждат един от най-великия по това време футболист:Георги Аспарухов-Гунди!КАКВО КАТО Е ОТ ЛЕВСКИ БРЕ!?!КВО!?!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО!Гунди е бил един от малцината,които е съюзявал хората,а не ги е делил!ЗАСРАМЕТЕ СЕ! :evil:

+1
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 май 2009 21:57

Браво за мнението,все пак нека има и неща,които ни обединяват,стига все сме търсели какво ни разделя! :idea:

koi4i

Мнениеот koi4i » 06 май 2009 21:58

Предложението да пием по една бира преди мач на национала ми харесва!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 май 2009 21:59

delqnski47 написа:Това е до всички тъпи червени фенчета,които се смятат за достойни фенове на ЦСКА и обиждат един от най-великия по това време футболист:Георги Аспарухов-Гунди!КАКВО КАТО Е ОТ ЛЕВСКИ БРЕ!?!КВО!?!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО!Гунди е бил един от малцината,които е съюзявал хората,а не ги е делил!ЗАСРАМЕТЕ СЕ! :evil:

Браво, пич ! Респект ! Браво и на родителите ти, че са те възпитали така !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 23:57

Това е до всички тъпи червени фенчета,които се смятат за достойни фенове на ЦСКА и обиждат един от най-великия по това време футболист:Георги Аспарухов-Гунди!КАКВО КАТО Е ОТ ЛЕВСКИ БРЕ!?!КВО!?!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО!Гунди е бил един от малцината,които е съюзявал хората,а не ги е делил!ЗАСРАМЕТЕ СЕ! :evil:

Браво моето момче!!!Радвам е,че сред младежта има и такива хора като тебе :!: Предай голям респект към родителите ти,че са успяли да те възпитат така!Не трябва да има никаква примиримост към простотията,независимо от цвета и :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 май 2009 00:42

Не помня какъв е бил Гунди, но искам и аз да благодаря на Delqnski47 за темата :!:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 07 май 2009 02:01

Не съм имал честта да гледам Гунди по простата причина, че още не съм бил и замислен дори, но все си мисля, че съм изпуснал много...
Като фен на ЦСКА в никакъв случай не мога да се съглася, че Стоичков е по-велик, но и в обратното не можете да ме убедите. На Гунди съдбата (Или не...) е попречила да стане номер1, да вземе Златна топка и т.н. , но Стоичков е имал шанса да стане велик и го е използвал! За човека Стоичков мога да кажа, че не е така, както изглежда! Той прави много за България, която не е направила почти нищо за него... Просто е много директен и честен, лесно се пали и не го прикрива. В това му е проблема... не е свикнал да губи и да се предава... Жалко наистина... пак по български се отказваме от великите си личности... А Ицо е на първо място велик футболист и после вече човек, харесван или не...
Съгласен съм с автора на темата, наистина не можем да позволяваме на клубното пристрастие да ни разделя. Но много от тези , които са писали в темата, че са съгласни, са едни от хората, които подклаждат огъня в повечето теми и превръщат всичко в "кой е по-велик" ... В този и в никой форум няма да има мир и спокойствие в разговора, винаги се намира някой да развали темата....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 май 2009 08:37

Няма по-голяма простотия от това да се плюят играчи на който и да е отбор по такъв начин, още повече за хора, които вече не са между живите. За мен тези, които ги пишат и говорят са малки, назобени келешчета, за които най-голямото щастие е да идат на стадиона и да се сбият. В крайна сметка всичко е една игра. Колкото и да ми е ясно, че няма как да стане ви призовавам - да напълним стадиона в събота и нека по-добрият победи, а след мача да пием по една бира заедно!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2009 09:00

Нека не забравяме, че преди да станем левскари, цесекари и т.н, първо всички сме хора. Да не забравяме, че момчетата отсреща също се радват и страдат с любимия им отбор, така както ние се радваме и страдаме. Браво на автора и на подкрепящите го, но за мен нещата ще изглеждат нормално когато преди мач можеш да видиш червени и сини да пият бира заедно. Не на една маса, но в едно заведение или на съседни капанчета в парка.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”