cska_90 написа:Angoff написа:Спас Делев , Кирил Акалски , Даксон Да Силва , Иван Стоянов ... това трябва да са хората за ЦСКА , според мен имат качества ... няма да има пречки за Иван Стоянов и Спас Делев да акустират на армията,защото ръководствата и на Пирин и на Сливен няма да спират тези играчи за развитие с баснословни суми...докато ГАЛКА...там нещата са друго яче,и с жена преговори немогат да се водят,те освен техния интерес друг не признават
Съгласен съм за тези футболисти,единствено Стоянов не е е толкова млад де ама ще е добро попълнение.През есента ми направи впечатление и Коста Янев,ама май напоследък не се представя особено силно.Галин Иванов също има качества.Другият който ми прави впечатление е Сингбо-идеален за резервен вариант на Иванов и Котев.
Имаме си Бранеков за резерван вариант на Иванов и Котев, вярно е, че Сингбо не е никак лош играч, но пък като ще е резерва по-добре да е някое наше момче, поне ще свиква обстановката. Коста Янев си спомням, че му бяха сложили цена от 1млн евро когато Левски искаха да го купуват, сигурен съм, че сега сумата няма да е и на половина толкова, но въпреки това си мисля, че Янев няма да ни свърши никаква работа, този играч не става за отбор като ЦСКА.
Между другото, много ме е яд, че пропуснахме да вземем Камбуров, винаги съм твърдял, че това е един от най-силните ни футболисти, но за съжаление Локото се оказаха по-наблюдателни от нас и го прибраха. Вярно е, че не е първа младост, но като по-опитен играч щеше да ни свърши чудесна работа, жалко наистина.