Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 10:15

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:Който е против Стойчо е против ЦСКА!

Що не се гръмнеш с този лозунг.Като комунистите-кой не е с нас е против нас.Има много истина
в думите за действията на Стойчо.

Без общи приказки!Направо казвай кои са истините ,пък да видим после колко от тях ще се окажат лъжа!

Не обича а сигурно и не може да работи с млади футболисти.Покажи един млад футболист който е израснал при него
и е повишил играта и цената си при него.
Всяко негово идване в клуба е съпроводено с огромна селекция и в повечето случай от чужденци.Дай пример при който
сме купили футболист за малко пари и благодарение на израстване сме го продали за много.
Сега получи най-големия кредит на доверие от публиката.Бавно да налага млади футболисти и да изгради отбор
за следващата година.Той пак се развихри и докара чужденци които трябва да пуска в игра без доказани качества.
И пак младите на пейката да чакат.
След няколко месеца ще изригне и пак метлата.Пак големи думи и рязане на живо месо и пак нов отбор.Мисля
че ако се върнеш назад във времето ще видиш познати картинки и изрази.
Мисля и че не може да подреди отбора и намери най-доброто място за всеки футболист.Толкова време мъчи Анисе
като опорен.Виж сега в Ботев къде играе и как.Обвини Галчев за ненужен при нас-виж го сега колко е израснал.
Грънчов е бавен-той го слага бек.
Постарах се да ти дам примери за неговото поведение.Не вярвам да ги приемеш но аз така ги виждам нещата.
Никога при Стойчо отбора не е играл приятен за окото футбол за мен.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 авг 2013 10:37

petko.h.markov написа:Не обича а сигурно и не може да работи с млади футболисти.Покажи един млад футболист който е израснал при него
и е повишил играта и цената си при него.
Всяко негово идване в клуба е съпроводено с огромна селекция и в повечето случай от чужденци.Дай пример при който
сме купили футболист за малко пари и благодарение на израстване сме го продали за много.
Сега получи най-големия кредит на доверие от публиката.Бавно да налага млади футболисти и да изгради отбор
за следващата година.Той пак се развихри и докара чужденци които трябва да пуска в игра без доказани качества.
И пак младите на пейката да чакат.
След няколко месеца ще изригне и пак метлата.Пак големи думи и рязане на живо месо и пак нов отбор.Мисля
че ако се върнеш назад във времето ще видиш познати картинки и изрази.
Мисля и че не може да подреди отбора и намери най-доброто място за всеки футболист.Толкова време мъчи Анисе
като опорен.Виж сега в Ботев къде играе и как.Обвини Галчев за ненужен при нас-виж го сега колко е израснал.
Грънчов е бавен-той го слага бек.
Постарах се да ти дам примери за неговото поведение.Не вярвам да ги приемеш но аз така ги виждам нещата.
Никога при Стойчо отбора не е играл приятен за окото футбол за мен.

До тук добре, само дето не разбрах, ти какво предлагаш да стане и от позицията на какъв го предлагаш?
Свестни юноши, които да изиграят цял мач на ниво, няма. Литекс, техните момчета ги налагаха лека-полека в продължение на години и въпреки всичко вчера пак вкараха в игра сума ти "дъртаци" и "пришълци". Ей го Неделев, вкара два гола на Левски и клекна, вчера беше трагичен.
Пари няма в момента.
Подготовка не са водили, няма издръжливост и кондиция.
Чужденците не вдяват дума български и трябва да се разбират на английски.
За изграждане на стил и тактика трябват поне 6 месеца, ако ще и Фергюсън да ги поеме. Между другото, на него в Юнайтед му трябваха години.
Самият Стойчо каза, че селекцията се прави "аматьорски", щото няма време. При всяка селекция има около 40% провал, защото това са хора и не всичко допира да спортно-технически качества.
и т.н. и т.н.
Та пак питам, ти какво предлагаш да се направи точно в този момент и най-важното, как да се направи?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 авг 2013 10:58

Момче, да беше се осведомил малко. Ревсон и Морейра са под наем. До Морейра не стигна ни една топка.
От Дюлгеров по голям бот в средата на терена в "А" група няма.
Долапчиев няма силите да изиграе цял мач.
Томи Костадинов е за отбор без претенции.
За Гъргоров Шабански е прав.
Не можеш да очакваш от отбор, който се събра преди 3 седмици да побеждава.
Менди е светлина в тунела.
Същото се отнася и за Марсиньо, но да го върнат където му е мястото.
Милесавлевич играе на прилично ниво, но е далеко от Бандаловски.
Косоко за 30 мин. показа, че в него има повече футбол от напомпания млад татуировчик Карачанаков.
Юношата Грънчов за цял мач не показа нищо, освен фланелката си.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 11:02

Аз изразих моето мнение за стила и начина на работа на Стойчо само.Без никакви обиди към него.Ако знам
какво и как да се направи няма да пиша тук а щях да ги посоча.Освен това моя глас няма да се чуе където трябва.
Мога само да го коментирам с вас.Но Любимец и Нефтохимик да не би да са в по-добро финансово и игрово
състояние от нас.И те до последно събират играчи и пари и въпреки това постигат някакви успехи.Значи това
не може да ни служи като оправдание.Надявам се да се оправим и за това съм на стадиона.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 авг 2013 11:18

petko.h.markov написа:Аз изразих моето мнение за стила и начина на работа на Стойчо само.Без никакви обиди към него.Ако знам
какво и как да се направи няма да пиша тук а щях да ги посоча.Освен това моя глас няма да се чуе където трябва.
Мога само да го коментирам с вас.Но Любимец и Нефтохимик да не би да са в по-добро финансово и игрово
състояние от нас.И те до последно събират играчи и пари и въпреки това постигат някакви успехи.Значи това
не може да ни служи като оправдание.Надявам се да се оправим и за това съм на стадиона.

Любимец и Нефтохимик са много по-напред с подготовката и имат за цел да не изпаднат, а пред ЦСКА целите са ясни какви са. Та питам пак, ти срещу опитните и сработени играчи на Локо ПД, дето припляснаха "Юбиляра", след това като гост на обиграният Берое и накрая срещу физически мощният тим на Черно море, какво очакваше да стане? Събраните от кол и въже играчи, дето даже не си знаят имената един друг, да скокнат и да ги смачкат? Че то това ако беше станало, ЦСКА с тези играчи, догодина щеше да е кандидат не за влизане в групите на ШЛ, ами за излизане от тях...Айде слезте на земята, първата задача пред клуба е да Нова година да реши финансовите си проблеми, другото ще му дойде и на него времето...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 авг 2013 11:21

Стойчо многократно подчерта, че селекцията в момента се прави джаста-праста поради липса на време, така че е напълно нормално да се мъчи отборът. Някои обаче пак недоразбрали какво е казал или се правят на разсеяни и реват, при положение че се знаеше, че нещата ще са сложни в началото. Който иска да критикува треньора за селекцията, да направи за толкова кратко време по-добра селекция или просто да си замълчи. Преди няколко седмици не се знаеше дали отборът ще го има, а някои хора май и това забравиха и вече недоволстват, че не печелим мачове.
Отделно Шабански е написал някои откровени глупости като например това, че Ревсон и Морейра имали договори, макар че целият свят разбра, че са само под наем. И ми е интересно как се разбира от 1-2 мача дали даден играч е слаб. Ревсон онзи ден беше безобразен наистина, но в Ст. Загора свърши много черна работа, противно на критиките срещу него. Колкото до Морейра, едва ли точно той е виновен за това, че халфовете почти не могат да му дадат добър пас. Отделно има и добри попълнения като Менди и Милисавлевич, които са на ниво, макар че дори не играят на титулярните си позиции. Косоко също се включи добре онзи ден. За Долапчиев само се повтаря папагалски, че трябва да е титуляр, но ако не може да бъде на ниво повече от 20-30 минути, тогава нормално е да бъде резерва - титуляр ще е, когато може да бъде на ниво 50-60 минути. И аз го харесвам много, но не смятам, че съм по-наясно от треньорите колко време може да издържи на терена. Единствено може да сме недоволни, че е едва трета резерва, а може да бъде първа или втора, иначе се получават непредвидени обстоятелства като онзи ден, когато Вальо се контузи и влизането на Долапчиев се прецака. За Бадема вече съм съгласен - време му е да седне на пейката, а Марсиньо да влезе в центъра.
Не ме разбирайте погрешно - и аз имам някои недоволства към Стойчо, свързани с предишните му престои в отбора. Този път обаче обстоятелствата са особено деликатни и дори критични на моменти.
Последна промяна от Udoji90 на 05 авг 2013 11:48, променено общо 5 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 05 авг 2013 11:21

първия мач срещу Локо Пд беше най-добрия, изтървахме ги за малко .. и ако трябва да бъдем честни и малко късмет не ни достигна да вземем трите точки и срещу локото и срещу Черно Море в третия кръг, все пак ударихме три греди в тези два мача, айде с Берое да кажем че равния е закономерен .. така че не виждам що за претенции имат някои хора :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 11:25

pampi написа:
petko.h.markov написа:Аз изразих моето мнение за стила и начина на работа на Стойчо само.Без никакви обиди към него.Ако знам

Любимец и Нефтохимик са много по-напред с подготовката и имат за цел да не изпаднат, а пред ЦСКА целите са ясни какви са. Та питам пак, ти срещу опитните и сработени играчи на Локо ПД, дето припляснаха "Юбиляра", след това като гост на обиграният Берое и накрая срещу физически мощният тим на Черно море, какво очакваше да стане? Събраните от кол и въже играчи, дето даже не си знаят имената един друг, да скокнат и да ги смачкат? Че то това ако беше станало, ЦСКА с тези играчи, догодина щеше да е кандидат не за влизане в групите на ШЛ, ами за излизане от тях...Айде слезте на земята, първата задача пред клуба е да Нова година да реши финансовите си проблеми, другото ще му дойде и на него времето...

Абсолютно съм съгласен с последното ти изречение.Нямаме разминаване.Аз също не бързам и не очаквам
още сега да заиграем хубаво и силно.Само изразих мнението си за треньора.И то не е отсега.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 12:42

Няма угодия на някой фенове.Като Младенов пусна Грънчов титуляр в мача срещу Лудогорец и момчето си изкара нелеп червен картон,много скочиха срещу треньора и го обявиха за некадърник ,че пуска неопитни футболисти в такъв мач.Сега пък го упрекват,че не налагал юноши в отбора.На мен това ми харесва в Стойчо,че не робува кой какъв е,а винаги пуска футболиста който е в най-добра форма.Това е правилния подход и той ще донесе успехи на ЦСКА.
П.П.
Най-голямата вина и зло което причиниха Титан на ЦСКА е ,че затриха школата ни!Това е бъдещето на нашия клуб,а те ни го отнеха.Въобще тези хора ни донесоха само срам.Закриха школата,набутаха ни в допинг скандал,източиха клуба и не бяха коректни при плащанията,абсолютно неадекватни като управленци,докараха хора като Цимбика на Армията,отказаха ЦСКА от ЕКТ и заради това УЕФА може да ни накаже години да не играем в евротурнирите,бяха на крачка от това да закрият ЦСКА и въпреки всичко с треньор като Младенов ЦСКА може да се класира в тройката на А група.Няма да се учудя,ако след края на първенството Батков отново проплаче,че това е най-скъпото трето място на Левски.За това е и тозси рев срещу Стойчо.В каквото и състояние да е ЦСКА,с него начело нашият тим може да изненада всеки.А в Подуяне никой не иска да вижда веещото се синьо сако на Екзекутора.Та нали ако бяха спечелили този мач,сега шампион щеше да е Левски.Но Стойчо ги постави там където винаги си ги е слагал и от това сините ни приятелки ги боли.Какво да се прави - съдба!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 авг 2013 12:43

Не разбирам, защо се нахвърляте върху Стойчо Младенов след като 2/3 от предстоя си в ЦСКА ни направи шампиони и то безапелационен и тотална доминация по българските терени.
А при третия му опит при "Титан АС" без малко да станем шампиони със разпродаден отбор, съставен от предимно от младежи и един Мораеш и много скандали и лош старт на сезона!
И Стойчо на няколко пъти ви повтори, че селекцията се прави от ютуб и нормално да има грежки в селекцията(която е без пари).
Нека изчакаме да видиме, следващия сезон в който отборът ще изглежда със 3 класи над сегашния и тогава да коментираме работата на Стойчо.
А за недоброжелатели да го д*** те!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”