mistreated написа:А бе кви хора сте, не мога да разбера? Вие какви заплати очаквате в клуб, като ЦСКА? Това са едни от най-ниските заплати, които сме давали сигурно от 15 години насам, да не кажа и повече. В Ботев и Лудогорец няма титуляр, който се подписва на по-малко от 10 хил евра. Някои взимат и над 15 хил. В Левски положението не е по-различно.
Що Кировски взимал еди си колко, пък португалците еди си колко, пък Долапчиев 980 лв. Ако си мислите, че футболен отбор се издържа с 50 хил лв на месец, явно говорите за В група.
Според Майкъла по времето на Титан за заплати са ходели по 400-500 хил лв на месец, погледнете сега общата сума колко е и ще видите огромната разлика.
Нали за това е демокрация, всеки си има мнение. Само че когато е трудно, както сега, решеният трябва да са желязно обосновани, а не под прикритието "пожарен вариант". И на мен ми е трудно, но съм отделил някаква сума да помогна. Но на ОТБОРА. Отдавна трябваше да направим, така че ЦСКА да не е място за трудово устройване на безработни португалци, французи, бразилци, африканци и т.н. Като погледнеш отбора на Литекс миналата година, колко мислиш че е бил бюджетът им . Сигурно 2 пъти по-малко от нашия сега? Един качествен трансфер на сезон и са на печалба. Ето това трябва да се случи с ЦСКА, ако ще да се борим и да не изпаднем 1-2 години. Спестен 1 млн от ментета и вложения в клуба - школа, маркетинг, стадион.
Ако давам парите си за клуба ЦСКА - ОК, но как да ги давам за заплатата на някой общак дето ще мин-замине и няма да му пука.
Ако дойде собственик сам да дава парите, каквото иска да прави със заплатите.