Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Avon написа:Кашчей написа:Avon написа:От къде мога да си намеря проспекта за публичното представяне на на акциите?
Потърси в Държавен вестник. Той трябва да е обнародван най-малко една седмица преди откриването на подписката.
Въпроса беше риторичен, просто като се публикува феновете ще разберат всичко - системата на управление, кой и колко акции държи(лично ичрез фирми), финансови одити, план за развитие и куп други неща за които сега си чешем езиците.
Доколкото мога да вярвам на решението на КЗК, то май първо трябва да се изпълнят някои финансови условия от страна на Томов, преди да му джиросат акциите. Изхвърлянето, че преди края на август ще излязат на борсата е умопомрачително и, както виждам, е помрачило доста умове.
Абе, щом чичо Митко, който надали знае какво е акция и какви видове акции има, ще си купува значи си заслужава

Пак нещо си разбрал-неразбрал,ама си пишеш, като последна инстанция.
Аз доколкото разбрах,имаме 6,5 млн. акции, а внесения капитал е 4.4млн(ако не бъркам),няма да се довнася капитала до 6.5млн лева,а ще се продадат 2.1млн. акции за да се изравнят с капитала(акции и капитал за 4.4 млн.лева)
Ти като подписваш предварителен договор за определена сума,искаш ли част от сумата(да не кажа цялата сума) или подписваш без да получиш нищо в замяна

Има си Търговски закон, има и закон за публично предлагане на ценни книжа. Ще се радвам, ако ми разясниш кой ще допусне до БФБ акционерно дружество, което не е изрядно по ТЗ, а ПФК ЦСКА ЕАД в момента е точно такова. Това отлично се знае от Томов и от Титан.
Именно поради това и беше изказването на Ал. Тодоров относно попълването на капитала на АД-то съгласно разпоредбите на ТЗ (попълване, което е трябвало да стане до април 2011-а).
А изказването ти, че като се продадат 2.1 милиона акции ще изравни записания капитал с внесения уби дори и мен

Много добре знаеш,какво имам предвид!

Тези 2.1 млн. акции ще се пуснат сега на свободен принцип.А БФБ ще допусне акционерното дружество с остатъка от акциите,когато стане изрядно(надявам се края на декември,началото на януари).През август ще се продават акции на ФБ на свободен принцип, иначе били ми обяснил защо на първо време ще се предлагат ,около 2.1 млн. акции ,а не 3 или 4 млн.?
Ето ти го и цитата:
-"Променихме стратегията. Първо имахме идея да пуснем в продажба само 7 големи пакета от акции, но големият интерес, който предизвиква тяхната продажба ни накара да ги пуснем на борсата свободно още сега. Това най-вероятно ще се случи в близките дни, след като сделката бъде финализирана. В момента имаме право да пуснем в продажба 2 милиона и 78 хиляди акции, които са до запълване на капитала на дружеството. Вторият етап от продажбата на акциите ще бъде за останалите до 100%. Предполагам, че това ще може да се случи най-рано през декември", заяви Тодоров при гостуването си в БНТ.
На кратко, има време.Със част от сумата при продажбата на тези 2.1 млн.акции ,може да се допълни капитала.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!