3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2013 12:46

mistreated написа:
Iceberg написа:
Червени Воини написа:2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!

Рибки?!? Хехе, интересна интерпретация, целяща подигравка с противника. Може би далечна асоциация с море? Въпреки, че рибки има и в реките, язовирите, каквито има и покрай Софето, а и рибките в тях са къде, къде по-малки и жалки от морските?! А и ние никога не сме се отъждествявали като Акули например (както Черноморец). Виж Моряци - да, Морски или нещо такова, ама както и да е. Все едно аз на вас да казвам Предателите или Дезертьорите, правейки асоциация с Армията и Войниците :mrgreen: Всичко това в кръга на шегата. Будалкайте си се както си искате :), просто малко странно ми се стори, а и явно ви липсва въображение, та най-лесното..... море-рибки :mrgreen: .
Та така де, айде и аз да дам прогнозата си за мача. Както сами признавате, отбора на Чорбата :) е зле в момента, по много обективни и не дотам обективни причини. Имате футболисти, нямате още отбор. Ние сме също нещо такова, само дето нямаме вашето оправдание. Не споделям изразяваното от някои ваши фенове мнение, че играем грубо , да не говорим пък за "диви селяни". Истината е, че направихме корав отбор, стабилна защита, но в по-предни позиции още издишаме и търсим себе си. Поради тези причини, а и ако Окоро все пак вече успеят да го картотекиран, мисля, че можем да стигнем до 1:1 например. Мача е троен според мен, като вие имате сякаш повече предимство, но.. нищо не се знае. Та така де, равен мач, а ако имаме късмет.. може и да ви излъжем някак си.. ;)

Извинявай, ама кой е този Окоро. Не се шегувам, просто говорите за него сякаш срещу ЦСКА ще играе 120 млн-ия Бейл или 90 млн.-ия Роналдо, или безценния Меси. Все едно аз да ти кажа "ако играе Косоко ще ви надупчим мрежата".

:) Лично за мене това е играча, който ми направи най-силно впечатление от новите попълнения с играта си в подготвителния период. Когато беше на терена, от него произтичаха най-големите опасности пред противниковата врата, бърз, остър, може да вкарва и го правеше де. Просто раздвижва играта в предни позиции, придава и острота, създава положения и ги вкарва. Имали сте възможност да видите и двата ни мача до сега по тв и сте наясно, че в защита сме стабилни, но няма идея, пробивност, острота и реализаторски умения в атака. Е, на този се надяваме, защото показа, че може и е жизнено важен на този етап за отбора ни. А иначе не е нещо кой знае какво от световна величина и някои колеги може би преиграват с него, но пък ми се струва за момента, много важен изпълнител липсващ в състава ни. Това е моето мнение и очаквания за Окоро. :) А иначе не знам нищо за Косоко, а виждам, че феновете ви го харесват и също имат големи очаквания за него. Ще се радвам, ако настина и двамата излязат на добро ниво и вдигнат качеството на родния ни шампионат, че.. нещо сме мнооого зле :|
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 01 авг 2013 18:36

2:0 Карачанаков и Морейра. Очаквам и от д-р Менди да оперира малко крачета. :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 01 авг 2013 18:39

Червени Воини написа:2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!

И в събота, Гонзо ще си тръгне без победа, на ЦСКА и няма да се наруши традицията!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 01 авг 2013 18:40

ruslankonev написа:2:0 на полувремето-3:1 краен

Ако познаеш ще те черпя!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 01 авг 2013 20:14

След загуба и равен е време за първата победа на моряците.Мачът е твърда двойка.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 авг 2013 23:43

ВАжно е да съберем достатъчно публика.Другото за момента е без значение :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 02 авг 2013 03:01

7 лева - В, 10 лева - А
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 авг 2013 10:26

helemong написа:След загуба и равен е време за първата победа на моряците.Мачът е твърда двойка.

само човек, който е яко комплексиран може да твърди такива глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 авг 2013 10:27

За мен е важно, че момчетата играят със сърце и се борят до последно. Сигурен съм, че след още няколко мача всичко ще се подобри. Играчите ще свикнат един с друг, тонуса им ще се качи и отбора ще тръгне напред. Затова е важно да беим Ч. Море в събота, защото точките са важни. Пък и варненци не са в блестяща форма и го доказаха последните мачове. Левски и сега Морето искат да докажат, че може да се играе без треньор, но това не става. Наставника е най-важната част в един клуб. Вярно, че играчите действат на терена, но човека на пейката обира пасивите и активите за цялото първенство. Разликата между Стойчо и Гонзо е грамадсна и не се съмнявам, че нашите ще натделеят. Футболните аргументи са в полза на ЦСКА. Вярвам, че и стадиона ще се понапълни, както срещу Локото, защото футболистите имат нужда от нас!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2013 11:23

Ще ги бием варненци!Мен ме кефи как се раздават нашите!Важно е да има много публика!

Върни се в “ЦСКА”