Сензационен трансфер в ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сензационен трансфер в ЦСКА !!!
Значи съвсем не е престарял и в случая си прав.На нас ни липсва точно такъв тип играч.Доколкото си спомням Емерсон беше натоварен с по дефанзивни функции,докато при нас само Лазаров е способен да даде точен извеждащ пас.В тоя ред на мисли,отказът да се привлече Янев е меко казано безумие,освен ако зад това не стоят и други мотиви като контузии,слаба форма и други.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Ами там вече си знае само вашето спортно-техническо ръководство. Тъй като го гледам , синия екип му ходи и нека тези от Герена не спят, ами да взема да го привлекат, че толкова агресивен, техничен и същевременно притежаващ отличен шут от голямо разстояние играч, скоро в Левски не сме имали, поне не и след Кабат.
- Al_Abrashev
- Контакти:
То в това е тръпката....куц, с бинтована глава, с маска, без маска да ви позатвори малко устите, че от 2-3 месеца имам чувството, че не стъпвате на земята със "супертрансферите" и "героичните" мачове със Славия,Ботев и т.н.Old_death написа:Много си умен! Гонзо на 9-ти май ще плати ....и на боклуджиите и на феновете им, така че малко търпение.
Щом сте опряли до куцият кон Гонзо,халал да ви е!В една друга тема за него съм се разписал с факти и статистика що за играч е той.Не ща да се повтарям,но ако имаш желание погледни за какво иде реч.Пък и тук не е темата да обсъждаме играчите от двата отбора
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- hide_and_seek
Al_Abrashev написа:То в това е тръпката....куц, с бинтована глава, с маска, без маска да ви позатвори малко устите, че от 2-3 месеца имам чувството, че не стъпвате на земята със "супертрансферите" и "героичните" мачове със Славия,Ботев и т.н.Old_death написа:Много си умен! Гонзо на 9-ти май ще плати ....и на боклуджиите и на феновете им, така че малко търпение.
Щом сте опряли до куцият кон Гонзо,халал да ви е!В една друга тема за него съм се разписал с факти и статистика що за играч е той.Не ща да се повтарям,но ако имаш желание погледни за какво иде реч.Пък и тук не е темата да обсъждаме играчите от двата отбора
е то ваще супер мачове с БАТЕ и ЖИЛИНА всички ги видяхме !
mike28 написа:Не, че имам нещо против, но за мен това е пълна глупост. Информацията си е изсмукана от пръстите, не видях и една що= годе сериозна медия да я споменава.
От друга страна ще е хубаво, да почнат да идват добри играчи от западните клубове, па макар и застарели- ако не друго , поне могат да споделят опита си с младите ни футболисти. Реално погледнато турците и гърците по този начин си повишиха нивото.
+1
А и като цяло Емерсон не е толкова стар-33-аз съм против идването на 37-38 годишни-но и аз не вярвам това да е истина.

- hide_and_seek
cska_90 написа:mike28 написа:Не, че имам нещо против, но за мен това е пълна глупост. Информацията си е изсмукана от пръстите, не видях и една що= годе сериозна медия да я споменава.
От друга страна ще е хубаво, да почнат да идват добри играчи от западните клубове, па макар и застарели- ако не друго , поне могат да споделят опита си с младите ни футболисти. Реално погледнато турците и гърците по този начин си повишиха нивото.
+1
А и като цяло Емерсон не е толкова стар-33-аз съм против идването на 37-38 годишни-но и аз не вярвам това да е истина.
е тома неверни

- Ticha
- Контакти:
Незнам каква му е заплатата в Милан, но не вярвам да е под 50 хил. евро, така че няма кой да му плаща заплатата в БГ. Иначе на мене ми е доста неприятен този футболист с прякор Пумата. 

Ривалдо и той дойде, онова бразилчето от Волфсбург и то.
Е са говорих със Златин Тепсиев каза, че в Левски идва Павел Недвед.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
- hide_and_seek
Gignac написа:Ривалдо и той дойде, онова бразилчето от Волфсбург и то.
в лефски най много да си върнете мангала вкарал гол на челси

Ние поне не се филмираме че ще взимаме тоя и оня.
Бих се съгласил да вземем рязания ви таран саидходжа да го блъсна с колата.
Бих се съгласил да вземем рязания ви таран саидходжа да го блъсна с колата.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!