Калигула написа:pampi написа:Калигула написа:Yordan_Mihaylov написа:Parmalat написа:Не виждам нищо смешно.Сега всички които са трошели да платят щетите и да си понесат последствията според закона.
Ей смешник., искаш ли да направим една среща и да се разберем като мъже, плъх такъв?
САМО ЦСКА
Я по-полека ,прасчо ! Плъхове сте ,защото един от виновниците за вашето положение в върти на малкия си пръст. Вие правите точно това ,което всички ,което ви каже Цимбика, защото иначе бой. За това сте и нищожества. Ако продължите в същия дух скоро всички цесекари ще бъдат обявени за терористи и повярвай ми това може много лесно да се уреди. Титан е вашето настояще и бъдеще. Закривайте кочината !!!
Ало, комунизма свърши, няма го ЦК на БКП да обявява, кой е "враг на народа", терорист или нам си какво. Има си съд и както наркопласьорите от агитката на един друг отбор, така и вандалите от днес, са негов и на прокуратурата проблем...
Да де , и аз това викам. Комунизма си отиде ,а отбора с комунистическата петолъчка -не.
Кажи ми ти в коя капиталистическа държава е позволено това ,което вие направихте днес? В коя капиталистическа държава не се счита ,като тероризъм. Посочи ми една...
...Капиталистическа държава?