25.06 ЦСКА - Славия /контрола/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мач ще има! ЦСКА - Славия
Да живее ТИТАН!
Просто не знам какво да мисля.Всеки по-медиите се тупа в гърдите колко голям Цесекар е ,колко щял да помага на отбора,а вчера неможаха да съберат сумата необходима(едва ли е голяма) да участва ЦСКА в Европа.Кашата е толкова голяма,че почвам да вярвам на писаниците по-сайтовете(представям си какво им е на футболистите след като са им казали ,че няма да участваме в Европа поради финансови причини ), като се добави и изказването на Стоичков от онзи ден за фалит на ЦСКА направо се чудя как все още може да събереме 11 човека,които да излязат на терена. Знам,че написаното до тук е с катранено черни окраски и се надявам скоро ,малко, по-малко нещата да се оправят.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Син до гроб_
- Контакти:
Кировец написа:Син до гроб_ написа:Кировец написа:shotgun blues написа:отказахте се от ЕВРОПА ,за едното НИЩО ......
Стига с това отказахте...Аз ли съм отказал? Феновете ли са отказали? Някой питал ли ни е? Тия идиоти от Перник ни съсипват...
Съвсем сериозно: ако Батков правеше това не 5, а 1-2 години да съсипва клуба, вярвай ми, че дори неговата охрана нямаше а го спаси, да не говорим,че след мача с Лацио, когато целия стадион скочи срещу него, не стъпи доста дълго време на стадиона. Вие сте не по-малко виновни за това състояние на клуба ви, проумейте го.
Глупости говориш. Батков ще прави каквото си иска с вас - също като тия. Не случайно 5 години сте занулени, а след ШЛ се върнахте обратно в кочината, въпреки че можеше да пратите отбора си в друго измерение.
Занулени.....или фалирали? Аз не го харесвам, но сравнение с тези е като Абрамович. Не съм чул да ни съдят 30 играчи и 15 треньори. Занулени, защото имахме слаб отбор, а във футбола това е едно от нормалните неща. Ненормалните са да нямаш стадион, да играеш по разни селца и градчета....а бе, сам си ги знаеш цирковите номера в Цска.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Жоржиньо написа:Да живее ТИТАН!
Просто са осъзнали, че каквото и да правят едно джиро няма да прехвърли отговорността им върху Стоичков. Нямат друг избор докато в клуба не встъпи синдик или голяма сума пари за рестартиране.
Жалкари,викат повече за Славия от колкото за собствения си отбор,няма толкова пропаднали фенове..
Син до гроб_ написа:Кировец написа:Син до гроб_ написа:Кировец написа:shotgun blues написа:отказахте се от ЕВРОПА ,за едното НИЩО ......
Стига с това отказахте...Аз ли съм отказал? Феновете ли са отказали? Някой питал ли ни е? Тия идиоти от Перник ни съсипват...
Съвсем сериозно: ако Батков правеше това не 5, а 1-2 години да съсипва клуба, вярвай ми, че дори неговата охрана нямаше а го спаси, да не говорим,че след мача с Лацио, когато целия стадион скочи срещу него, не стъпи доста дълго време на стадиона. Вие сте не по-малко виновни за това състояние на клуба ви, проумейте го.
Глупости говориш. Батков ще прави каквото си иска с вас - също като тия. Не случайно 5 години сте занулени, а след ШЛ се върнахте обратно в кочината, въпреки че можеше да пратите отбора си в друго измерение.
Занулени.....или фалирали? Аз не го харесвам, но сравнение с тези е като Абрамович. Не съм чул да ни съдят 30 играчи и 15 треньори. Занулени, защото имахме слаб отбор, а във футбола това е едно от нормалните неща. Ненормалните са да нямаш стадион, да играеш по разни селца и градчета....а бе, сам си ги знаеш цирковите номера в Цска.
Е според теб това не е провал на Батков ли? как може да си играл в ШЛ и след това 5 поредни години да не си печелил купа или титла? И ти ми казваш, че веднага ще го изгоните, а в същото време ми даваш обяснения, че това е приемливо...Освен това не се знае неговите кредити към Левски в какъв мащаб са. Да няма изненади след време...
ЦСКА е на това даредже заради феновете, всяка година гаврата с отбора става все по- голяма, аз съм на 15 мин стадиона и отивам да питам какво става, а вие тука си отговарайте и мислете кавко стана с ЦСКА
terrorist написа:ЦСКА е на това даредже заради феновете, всяка година гаврата с отбора става все по- голяма, аз съм на 15 мин стадиона и отивам да питам какво става, а вие тука си отговарайте и мислете кавко стана с ЦСКА
Аз, ако живеех на 15 минути...
- Син до гроб_
- Контакти:
Наистина ли не разбираш какво съм написал или това е от разликата ,че аз съм фен на Левски и за мен (както и за повечето като мен) титлите и купите не са фикс идея и на всяка цена, за разлика от вас, червените фенове?
Нашата сила обединява победители !
Син до гроб_ написа:Наистина ли не разбираш какво съм написал или това е от разликата ,че аз съм фен на Левски и за мен (както и за повечето като мен) титлите и купите не са фикс идея и на всяка цена, за разлика от вас, червените фенове?
Че какво хубаво сте видели като не ти е кеф купи и титли, та оправдаваш Батков? Кажи какво те радва?
Последна промяна от Кировец на 25 юни 2013 19:04, променено общо 1 път.