Нефтохимик: Няма да дадем лиценза си на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Нефтохимик: Няма да дадем лиценза си на ЦСКА

Мнениеот Червени Воини » 20 юни 2013 00:17

cska-632 написа:
Червени Воини написа:
cska-632 написа:Вече стана ли ясно, че 632 година е времето, когато ЦСКА е създаден от хан Кубрат и футбола е създаден от тях.

Първото име беше ФК ДУЛО и първоначално във футбола Дуловските армейци, ритаха обезглавени глави от говеда. :D

и временно през 655 година клубът спира да съществува, тъй като предшественици на рода Борисов го заличават от търговския регистър, но през 681 година отново е възстановен, но предшествениците на византиеца Томас Лафчис през 1185 година отново им правят сечено.

Да така е и след 1185 отбора, отново доминира по българските поляни...и през 1393г. се създава вечния враг на ФК "ДУЛО" Говедаспорт...и до ден днешен футболът еволюирал през вековете...както и името на най-великия отбор на България, за да се стигне до сегашния ЦСКА София!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 юни 2013 06:44

Следва Любимец.За собственика е въпрос на време да бъде посетен и златната кокошка да му снесе яйца.Малък отбор от малък град ще се кипри с лиценз на залязала звезда.Честта,морала,законността е на задна страница.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 20 юни 2013 07:31

Любимец дали ще се навие да си даде бъбрека на ЦСКА? Аз лично се съмнявам. Собственика на Любимец вкара отбора в "А" група за да си прави тото-работи. Всички помним какви извращения правеха Любимец и Локо Пд, организирани от тоя и Коко.
Оказва се, че българските отбори са много нахални. Никой не иска да се жертва в името на свещените четири букви, на марката, харизмата, ореола и бранда.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 20 юни 2013 08:51

Истината е,че всичко в ЦСКА зависи от това дали комунистите ще останат на власт.Едва ли Гриша Ганчев ще се хване на въдицата така както стана с Титан.Партията-майка,БСП,нареди на Титан да финансира ЦСКА,но не успя да спечели изборите и.....всички видяхме какво стана.Сега положението горе-долу е същото.БСП спечели,но с поведението си и бързото възстановяване на мафиотските структури във властта, доведе до несигурност за евентуално бъдещо управление.Не вярвам точно в този момент Гриша Ганчев да рискува прибързано освен ако излишно не му бъде наредено от висшестоящите му кукловоди.
Но за всичко си е виновен футболния клуб ЦСКА,който явно още живее в ерата БКП.Нищо в ума на управляващите не се е променило за 24 години.А сега с високо ерудиран и образован собственик и треньор - ''доктор хонорис кауза'' Христо Стоичков - нищо добро не се очаква.Жалко за многобройните верни фенове на този клуб.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 юни 2013 11:56

Не знам, от къде се появи информацията, че ЦСКА иска лиценза на Нафтата. Това е останалите десетки версии започват да ме притесняват, защото нещо, като се проточи във времето по-често се разваля. Гришата е сериозен човек, но и той трудно ще се справи с идиотщините на Титан. Те така са забъркали нещата, че адвокатите трябва да работят месеци зада добият представа, какво е положението. За мен най-добрия вариан е Титан/Гриша Ганчев по 50% от акцийте, но само докато боклуците изчистят дълговете натрупани по-тяхно време. Обещават, че това ще стане до нова година, но аз не им вярвам. Докато не видя договора за подписан и Титан вън от ЦСКА няма да ми е спокойно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2013 12:26

Да така е и след 1185 отбора, отново доминира по българските поляни...и през 1393г. се създава вечния враг на ФК "ДУЛО" Говедаспорт...и до ден днешен футболът еволюирал през вековете...както и името на най-великия отбор на България, за да се стигне до сегашния ЦСКА София!

Но сегашния ЦСКА София така деградира, че се стигна на поляната му в Борисовата градина собствените му фенове да му изкопаят гроб и да ходят по 300 души на мачовете му, колкото за Бог да прости и един кръст, та трябва да обикаля по друмищата от Микре до Меден рудник, дано някой се смили над тях и им даде лиценза си, че иначе останахме си без хилядолетното цска.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2013 12:27

angelofdeath написа:Не знам, от къде се появи информацията, че ЦСКА иска лиценза на Нафтата.

Ами вчера лично един от шефовете на бургазлии призна, че са водени преговори Ганчев да купи акциите на Нафтата. Интервюто е пред бургаска медия, но го пуснаха и по Дарик.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 20 юни 2013 12:54

1982 написа:
angelofdeath написа:Не знам, от къде се появи информацията, че ЦСКА иска лиценза на Нафтата.

Ами вчера лично един от шефовете на бургазлии призна, че са водени преговори Ганчев да купи акциите на Нафтата. Интервюто е пред бургаска медия, но го пуснаха и по Дарик.

:?: ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2013 13:07

1982 написа:

Точно този шеф на Нафтата каза,че ТОЙ е потърсил помощ от Ганчев!По-скоро ми си струва,че ТОЙ е предложил лиценза си на ЦСКА!
Това е все едно да те потърся и да ти предложа рушвет и после да разправям,че си корумпиран :shock: !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2013 13:20

Не коментирам какво са си говорили, просто защото и самият той не можа да обясни за какво точно иде реч, просто го споменавам за angelofdeath, който питаше откъде е информацията за Нафтата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”