ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

jimi00
Контакти:

Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Мнениеот jimi00 » 07 юни 2013 15:01

Да се организира една дарителска кампания под надслов "Да спасим ЦСКА" И ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА и с смс и поименни дарения да видим колко са истинските цесекари. Ако има 3 млн. цесекари по 10 лв. ще се изплатят всички задължения, натрупани основно от САШО АПАШО!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 юни 2013 15:02

Много е гнусно и в двата вариянта. Надали трети ще има тоест някои да доиде и да налива пари и да седи по съдилищата... така е най-добре според мен, само дето няма кои. При втория варянт - Реинджърс - запазвате историята си но там се пише и падение до окръжните групи... пак зле.
Не разбирам ако се слеете с Ловеч какво лошо има ? Тоест вие нали им взимате дефакто играчите и там финансовите основи да кажем. Пак сте си ЦСКА пак си имате идтория. Няма да си сменяте лого и глупости... Ми да !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 07 юни 2013 15:02

къв е пиниза да имаш история и да нямаш бъдеще

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 юни 2013 15:03

МУР_ТУЛУЗОВ написа:Бог да ви е на помощ в окръжните групи! Села и паланки измъчват ЦСКА!
Възрастни дедовци с бастуни зарязват бостани и се цанят футболисти обнадеждени от ниската класа на ПФК ЦСКА,та кой не може да вкара гол на четерибуквието?

Кметове на села,попове,грънчари и козари обуват шорти и **** Цецка,както и Гонзо не я е ****!

Пък ние -милионите фенове на ЛЕВСКИ се смеем от сърце гръмогласно,не моем си поемем дъх от смех причинен от мъките "армейски" :lol:

Тоя па не се прави на умен бе... не виж , че си говно и ти... :evil: :evil: :evil:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 07 юни 2013 15:06

patron написа:Историята не може да ни я отнеме никой, така както и никой не може да отнеме калъфките на левски :lol:

Само новата история да не почне с ЛитеЦСК-Абракадабра /безсмислица; нелепост, абсурд; празнословие, брътвеж - тълковен речник на българския език/???

:roll: :roll: :roll:

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 07 юни 2013 15:09

patron написа::lol: ОК, ЛИСКА да е името, така не просто си запазваме историята ами я и обогатяваме като прибавим и титлите на Литекс към тези на ЦСКА стават май към 35 е тогава вече сините ще позеленеете от яд, а да не говорим, че и шампиони няма да станете това десетилетие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Типично по чорбарски!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 юни 2013 15:14

GOLEADOR написа:Това за събирането на пари и закупуването на тима от привържениците е идея на Дуче от лятото на 2008 година.Идеята бе 1 000 000 фенове на армейците да съберем по 100 лева и със 100 000 000 бюджет да ръководим сами клуба си.Така се управляват Барселона и Реал Мадрид и както виждаме - успешно.Аз съм "ЗА" такова решение на финансовия проблем на ЦСКА!Така и Титан ще се разкарат от клуба,а феновете ще станат негови собственици!

1 000 000 фена на ЦСКА :shock: Ти направо ме застреля :!: Провери си, моля те математиката, че нещо не излиза, освен ако съм пропуснал някакъв скок в раждаемостта от хиляди проценти напоследък и бебетата да се раждали с червени шалчета. Че иначе не мога да проумея как всеки от тези 1 млн. фена ще даде по 100 лева, а над 98% от тях не стъпват на стадиона ви. В някои случаи дори публиката ви се състои от по-малко от 99.9% от тези 1 млн. фена ;)
[center]Изображение[/center]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 15:15

patron написа::lol: ОК, ЛИСКА да е името, така не просто си запазваме историята ами я и обогатяваме като прибавим и титлите на Литекс към тези на ЦСКА стават май към 35 е тогава вече сините ще позеленеете от яд, а да не говорим, че и шампиони няма да станете това десетилетие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Обаче как, ще опишете в историята загубата с 8-0, паднали сте от самите себе си? Няма да има сливане на двата клуба, не го ли разбра? Слеете ли се, новото дружество получава и активите и пасивите на старите, а точно дълговете на ЦСКА не са привлекателни за евентуалният нов собственик.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 07 юни 2013 15:16

джони написа:няма нищо общо с историята,а с манталитет,Ботев могат да започнат от В група,Рейджърс могат,Наполи могат,Фиорентина могат и т.н само Цска не можели!!!

естествено! аз не мога да си обясня всички ние, отстрани, ли сме идеално тъпи или червените фенове?Аз питам следното: (с уговорката, че няма конкретно число за дълговете, говори се за 15-35-40 МИЛИОНА лв) Кой и изобщо има ли такъв абсолютен олигофрен, който ще даде тези пари за да почисти авгиевия обор и то не за да вземе преднина пред останалите, а за да излезе на 0? Има ли природно недоразумение, което да плаща вересиите на сашо апашо, изпраните пари на титан, неустойките на десетки футболни недоразумения? И накрая има изобщо някой с претенция, че е зрял човек, който да мисли, че безплатен обяд няма? Няма стадион, няма база, няма школа, но има 16 директори с основно образование и много комисионер, а и много милиони за плащане. Та, уважаеми червени фенове, как си мислите, че гришата ще изсипе един прицеп пари, за да узакони 20-годишни далавери, без да има нещо насреща. Ботев показаха, че във В група не боли, и на 2-ро място в Б група също не е страшно. Замислете се за реалното положение, защото докторът е последния виновен при диагностицирането на смъртоносна диагноза. желая ви успех
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 юни 2013 15:20

gin написа:
джони написа:няма нищо общо с историята,а с манталитет,Ботев могат да започнат от В група,Рейджърс могат,Наполи могат,Фиорентина могат и т.н само Цска не можели!!!

естествено! аз не мога да си обясня всички ние, отстрани, ли сме идеално тъпи или червените фенове?Аз питам следното: (с уговорката, че няма конкретно число за дълговете, говори се за 15-35-40 МИЛИОНА лв) Кой и изобщо има ли такъв абсолютен олигофрен, който ще даде тези пари за да почисти авгиевия обор и то не за да вземе преднина пред останалите, а за да излезе на 0? Има ли природно недоразумение, което да плаща вересиите на сашо апашо, изпраните пари на титан, неустойките на десетки футболни недоразумения? И накрая има изобщо някой с претенция, че е зрял човек, който да мисли, че безплатен обяд няма? Няма стадион, няма база, няма школа, но има 16 директори с основно образование и много комисионер, а и много милиони за плащане. Та, уважаеми червени фенове, как си мислите, че гришата ще изсипе един прицеп пари, за да узакони 20-годишни далавери, без да има нещо насреща. Ботев показаха, че във В група не боли, и на 2-ро място в Б група също не е страшно. Замислете се за реалното положение, защото докторът е последния виновен при диагностицирането на смъртоносна диагноза. желая ви успех

Браво, приятел! Много точно го каза, дано заблудените да те разберат! Тях хем ги боли хем ги сърби.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “ЦСКА”