28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28ми кръг Берое - ЦСКА 19ти май 15:45
0:2
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
Предвид факта,че Берое ще са взели купата не вярвам много много да се напрягат пък и празненствата им ще бъдат тежки все пак Караджата е там 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- dreben23
- Контакти:
ЦСКА може да си гарантира на практика евровиза още в събота, ако тресне "Берое". За Стара Загора обаче няма да пътува Марсиньо, който има проблеми с адукторите. Бразилецът вкара няколко важни голове напоследък. Това е поредният титуляр на ЦСКА, който не може да доиграе сезона заради контузия.
Жалко!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- cska_liverpool
- Контакти:
dreben23 написа:ЦСКА може да си гарантира на практика евровиза още в събота, ако тресне "Берое". За Стара Загора обаче няма да пътува Марсиньо, който има проблеми с адукторите. Бразилецът вкара няколко важни голове напоследък. Това е поредният титуляр на ЦСКА, който не може да доиграе сезона заради контузия.
Жалко!
Много жалко даже ако е вярно.Този показа че е най-добрият ни играч през пролетта!
RED OR DEAD
- moreni_max
- Контакти:
Срещу ЦСКА стадиона под Аязмото ще е фул, имайки предвид голямата еуфория през седмицата. Със сигурност ще има над 10 хиляди души, а това означава, че които и да са играчите избрани от Хубси ще тичат здраво и ще дадат най-доброто.
За купата не играха Дончо, Иван Горанов, Мартин Райнов, Еуженио, Динков, Дишлиев, Здравко, Саюд игра малко, а Мартинс и Жоро Андонов и те не играха съвсем целия мач, което означава, че може да влезнат и те.
Тъй, че имаме свойте козове, дано ги изиграем добре.
Не се наемам да прогнозирам подобен мач, може да стане абсолютно всичко. Дано бием!
Само Берое!
За купата не играха Дончо, Иван Горанов, Мартин Райнов, Еуженио, Динков, Дишлиев, Здравко, Саюд игра малко, а Мартинс и Жоро Андонов и те не играха съвсем целия мач, което означава, че може да влезнат и те.
Тъй, че имаме свойте козове, дано ги изиграем добре.
Не се наемам да прогнозирам подобен мач, може да стане абсолютно всичко. Дано бием!
Само Берое!
- Bojko Berojko
- Контакти:
Пълни малоумници са тези,как ще направят мача следобяд при 30 гр. при положение ,че стадиона ни има Осветление!!!

Отбора на народа написа:След загубената купа, Берое ще си го изкара на ЦСКА. 3:0 за старозагорци.

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
- Контакти:
Мача с Берое ще е празник за домакините. Ще покажат купата, стадиона ще е пълен и атмосферата ще е на лице. Ако ЦСКА иска да играе в Европа трябва да победи. Треньорите ни могат да се възползват максимално от умората на Берое и да ги излъжем, както Локо Пловдив преди време. Няма да е лесно, защото, каквото и да си говорим старозагорци са в по-добра форма. Сега е момента нашите играчи да покажат, че имат място в ЦСКА. От този мач ще стане ясно, кой си тръгва и кой има шанс да остане. Треньорите също разбират, че загубят ли още едно дерби песента им ще е изпята. Вярвам в победата и класирането за Лига Европа, но ако отбора не промени пак ще страдаме срещу смешни отбори.
Този мач преди всичко е пореден кръг от първенството - важен момент от сезона за ЦСКА в гарантирането на 3-то място, а след спечелването на квота за Европа след 120 минутно раздаване очаквам формата и съсредоточеността на беройци логично да спаднат, което неминуемо ще доведе до допускането на грешките в защита, които не липсваха и във финала въпреки численото преимущество.
Очаквам Спас Делев и Мишел Платини + по-свежата халфова линия на ЦСКА да направят разликата между двата отбора.
1:3
Очаквам Спас Делев и Мишел Платини + по-свежата халфова линия на ЦСКА да направят разликата между двата отбора.
1:3
- Bojko Berojko
- Контакти: