Нджонго Присо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нджонго Присо
От лятото ще бъде продаден, това е и причината да бъде налаган. Иначе трябва да му наемат психолог.. Или в краен случай психиатър.
Янис Зику написа:От лятото ще бъде продаден, това е и причината да бъде налаган. Иначе трябва да му наемат психолог.. Или в краен случай психиатър.
определено му е нужен...че даже 2

Присо е много добър футболист-има бързина,издръжливост,добре центрира,добре се позиционира,има добра техника.А и гори в играта и му пука за отбора/за разлика от много други/.Единствения му проблем/който не е маловажен/е ,че не може да вкарва голове.Тук вече е ролята на треньора-ако аз бях треньор щях на всяка тренировка да го карам да тренира удари към вратата .И така, докато вкарването на топката в мрежата не му стане втора природа.
mirodes написа:Присо е много добър футболист-има бързина,издръжливост,добре центрира,добре се позиционира,има добра техника.А и гори в играта и му пука за отбора/за разлика от много други/.Единствения му проблем/който не е маловажен/е ,че не може да вкарва голове.Тук вече е ролята на треньора-ако аз бях треньор щях на всяка тренировка да го карам да тренира удари към вратата .И така, докато вкарването на топката в мрежата не му стане втора природа.
Чичката и удари той сигурно от 100 удара уцелва 5 пъти като 3 от тях са по-късмет

Teo написа:mirodes написа:Присо е много добър футболист-има бързина,издръжливост,добре центрира,добре се позиционира,има добра техника.А и гори в играта и му пука за отбора/за разлика от много други/.Единствения му проблем/който не е маловажен/е ,че не може да вкарва голове.Тук вече е ролята на треньора-ако аз бях треньор щях на всяка тренировка да го карам да тренира удари към вратата .И така, докато вкарването на топката в мрежата не му стане втора природа.
Чичката и удари той сигурно от 100 удара уцелва 5 пъти като 3 от тях са по-късмет![]()
![]()
Па с един "удар" си " уцели " отбора ,в който играе.

Мистри написа:Teo написа:mirodes написа:Присо е много добър футболист-има бързина,издръжливост,добре центрира,добре се позиционира,има добра техника.А и гори в играта и му пука за отбора/за разлика от много други/.Единствения му проблем/който не е маловажен/е ,че не може да вкарва голове.Тук вече е ролята на треньора-ако аз бях треньор щях на всяка тренировка да го карам да тренира удари към вратата .И така, докато вкарването на топката в мрежата не му стане втора природа.
Чичката и удари той сигурно от 100 удара уцелва 5 пъти като 3 от тях са по-късмет![]()
![]()
Па с един "удар" си " уцели " отбора ,в който играе.
ако говорим реално, търси топката, играе с желание, има добра бързина, горе-долу добър дрибъл, центрира добре, но най-важното качество което го няма е да бележи, просто вратата му е твърде малка ли не знам.... с него трябва психологически да се бачка !
mirodes написа:Присо е много добър футболист-има бързина,издръжливост,добре центрира,добре се позиционира,има добра техника.А и гори в играта и му пука за отбора/за разлика от много други/.Единствения му проблем/който не е маловажен/е ,че не може да вкарва голове.Тук вече е ролята на треньора-ако аз бях треньор щях на всяка тренировка да го карам да тренира удари към вратата .И така, докато вкарването на топката в мрежата не му стане втора природа.
+1
Мисля си, че ако вземе да бие на боц има по-голяма вероятност да му върже.
Днес при едно на нула изпусна поредно чисто положение след негов пробив, ако беше вкарал въобще нямаше да се стигне до другите ситуации в мача.
Няма спокойствие, когато трябва да нанесе головия удар и не мисли на къде бие, просто я шути силно в някаква посока ( обикновенно извън вратата).
А не е ли по-добре такъв тип играч да играе като бек?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Teo написа:... с него трябва психологически да се бачка !
Ти ги разбираш тия работи.Нали си като него.

Мистри написа:Teo написа:... с него трябва психологически да се бачка !
Ти ги разбираш тия работи.Нали си като него.
разбирам на къде биеш, но това е за друг подфорум!