20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 13:17

Х :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 апр 2013 13:24

Teo написа:
vaskonti написа:
R.I.P. написа:нЕзнам за ЦСКА-то, ма наш'та тактика ша а "Сички у защита, а отзаде k'во стане :mrgreen:

Искаш да кажеш напред каквото стане? :)

има предвид че ще играят бетон + балтии :lol: :lol: :lol:

И какво от това Ботев ще си вземат това което им трябва Х-а и след мача Венци Живков пак ще почне да обяснява ,че ЦСКА ще стане шампион
блажени са вярващите....

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 14:43

КРЪВТААААААА...

Утре трябва да подкрепим Милен и отбора!

НАПРЕД АРМЕЙЦИ!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 апр 2013 15:27

Пожелавам успех на ЦСКА, но след играта срещу Локото със сигурност няма да бия път до Враца. Не съм чак толкова богат човек, пък и не съм си намерил нервите на улицата. Досега не съм казвал лоша дума за Радуканов, на провала за купата си е изцяло негов и на любимците му в отбора. Нека някой да ми каже, защо Коста Стоянов след повече от година почивка е титуляр и то за сметка на Грънчов, момче, което показа, че на него може да се разчита. Един силно лимитиран играч, като Писаров при това на години му скри топката и го подминаваше, като колче. Не разбирам също докога ще търпим Присо и безумните му пропуски? Вече ми омръзна и от Платини и вечно лошото му настроение. Няма отбор в света, в който да позволяват толкова волности на чужденец, защото имал тежък характер и щял да се обиди. Отделно нека Милен да отговори, кое го накара да пусне такъв състав? Говори, че ще налага млади футболисти, но Чочев, който е супер талант няма и една минута в последните мачове. Не трябваше ли той да играе до Анисе зада има някаква креативност халфовата ни линия. Въпроси, на които се надявам отговор да получим още в събота. Мача няма да е лесен, а загубим ли точки може да се простим с мечтите. Милен трябва да направи нужните промени за доброто на отбора.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 апр 2013 15:51

Камбуров е под въпрос за мача, а Делев нищо не показа онзи ден... Иска ми се Радуканов да пусне в този мач Нюаджи на върха на атаката, където му е истинският пост - нека другите се научат, че не им е гарантирано титулярното място, а и предишния път, когато Нюаджи игра там, помним как се представи и срещу кой отбор ни донесе победа. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 05 апр 2013 16:01

Не виждам как може да не ги бием ако:
Напълним сектора или там клетката за гости
Присо не играе освен ако не е почнал да уцелва вратата от 1 метър.
К.Стоянов не играе, а Грънчов на негово място.
Чочев титуляр.
Б.Христов, В.Попов и Долапчиев влизат второто полувреме.
Прогноза 0:4
Изображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 апр 2013 16:32

Присо леко ми се вдигна в очите след второто срещу Локото, когато явно му бяха казали дори да не си помисля да бие към вратата. Този човек как може така да навързва по 2-3 човека, а накрая да се уси*а в най-неподходящият момент.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 апр 2013 17:10

Янис Зику написа:Присо леко ми се вдигна в очите след второто срещу Локото, когато явно му бяха казали дори да не си помисля да бие към вратата. Този човек как може така да навързва по 2-3 човека, а накрая да се уси*а в най-неподходящият момент.

То тоя Присо ако можеше да вкарва голове сега нямаше да е в ЦСКА !!!
Както един колега спомена в тази или друга тема- "Ако всичките ни играчи имаха малко от желанието на Присо
и малко от уменията на Мораеш то те вече щяха да са продадени!".
Последна промяна от Pichichi на 05 апр 2013 17:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 17:37

Udoji90 написа:Камбуров е под въпрос за мача, а Делев нищо не показа онзи ден... Иска ми се Радуканов да пусне в този мач Нюаджи на върха на атаката, където му е истинският пост - нека другите се научат, че не им е гарантирано титулярното място, а и предишния път, когато Нюаджи игра там, помним как се представи и срещу кой отбор ни донесе победа. ;)

Делев е показал в The Face в Благоевград, тва леке няма място при нас. Всички пияници да ходят в подуене или където искат, при нас само сериозни хора трябва да има! А такива явно няма... утре съм на мача, при провал много сериозно ще се замисля дали да стъпя до края на сезона.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 17:38

Янис Зику написа:Присо леко ми се вдигна в очите след второто срещу Локото, когато явно му бяха казали дори да не си помисля да бие към вратата. Този човек как може така да навързва по 2-3 човека, а накрая да се уси*а в най-неподходящият момент.

Еми, просто е, да го научат да вкарва. Като "само" това му е проблема. Дееба тъпата маймуна...
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”