Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:13

Eminem написа:
vaskonti написа:
Eminem написа:Спокойно цскарчета, финансирането на стадиона не е държавно. Спете спокойно...упс, вие пак няма да спите спокойно, защото всъщност не ви интересува финансирането, а това, че ще имаме хубав европейски стадион, а вие НЕ !

Аз не питам какво НЕ Е финансирането, питам какво Е?

Частно е финансирането.

Е на това му викам аз ясен и изчерпателен отговор :lol:
Как да каже после човек, че финансирането на Левски не е прозрачно? :lol: :lol: :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 мар 2013 22:14

Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...
В никакъв случай не казвам между другото, че такова трябва да има.
Последна промяна от doktora25 на 23 мар 2013 22:16, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 мар 2013 22:16

Eminem написа:Спокойно цскарчета, финансирането на стадиона не е държавно. Спете спокойно...упс, вие пак няма да спите спокойно, защото всъщност не ви интересува финансирането, а това, че ще имаме хубав европейски стадион, а вие НЕ !
Всички сме спокойни ...бе прозрачно,прозрачно ама много станаха съвпаденията бе човек - нов стадион във време на криза,БСТ,Газпром .Тия милиони от адвокатстването на Борат и частният бизнес на Тонев няма как да дойдат

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:19

doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...

Изобщо не ми обяснявай, че Газпром просто са решили, че сте готини и за това се навъртат около вас. Тия приказки ги пробутвай на 15 годишните лапета.
Ако финансирането е от тях, защо не се обявява, че вече имате сключен договор? Защо никъде не виждам техни реклами? Или викаш, те си дават сега пари защото какво са за тях 20 милиона - пари за 2-3 банички. Пък обявяването на договора ще е когато се договорите за 100млн. на полусезон, така ли?
[/center]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 23 мар 2013 22:19

Eminem Я поясни за финансирането.Благодаря предварително
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 мар 2013 22:22

soilwork написа:Тия милиони от адвокатстването на Борат и частният бизнес на Тонев няма как да дойдат

Да. И извода е ?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 мар 2013 22:24

doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...
Абе дано го изградите да има един нормален стадион в София ,така и така вече сте го почнали. че вчера като гледах какво са направили казахстанците в Астана..... Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:26

Eminem написа:
soilwork написа:Тия милиони от адвокатстването на Борат и частният бизнес на Тонев няма как да дойдат

Да. И извода е ?

Ти кажи, нали е повече от прозрачно?
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:28

soilwork написа:
Абе дано го изградите да има един нормален стадион в София ,така и така вече сте го почнали. че вчера като гледах какво са направили казахстанците в Астана..... Изображение

[offtopic]Ти разгледай подробно самия град Астана, да видиш за какво става въпрос...тва Виена, тва Прага, тва Токио...пасти да ядат...[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 23 мар 2013 22:28

vaskonti написа:
Eminem написа:
vaskonti написа:

Аз не питам какво НЕ Е финансирането, питам какво Е?

Частно е финансирането.

Е на това му викам аз ясен и изчерпателен отговор :lol:
Как да каже после човек, че финансирането на Левски не е прозрачно? :lol: :lol: :lol:

aйде другарю като си толкова отворен кажи и за вашето финансиране,не харчете ли общински пари,както и пари от безлихвения заем който титан спорт взеха от държавната банка за развитие,кажи и защо ми изтри мнението,питам пак точно и ясно колко % от бюджета ви се формура от феновете-шпродажба на фен артикули,билети и т.н

Върни се в “ЦСКА”