Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?
А аз ти пожелавам да последвате съдбата на Ботев ама да не се върнете в А група никога. То и без това на там е тръгнало 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- delqnski47
- Контакти:
Хич не ми дреме за картонената титла...за нея ще се борят синия лагер и Лудогорец тоя сезон,това е факт!Както каза Миленката ''Накрая трябва да завършим сезона с гордо вдигната глава''!Мен ме устройва купа+ як бой срещу синия отбор(а не нещо от сорта на 1:0)... 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
joro65 написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:само да ви кажа, че със футболисти като Зику, Мораеш, Платини и Нелсън, ГОНЗО щеше да стане шампион и да пита за Шампионска лига.Повтарям: ГОНЗО! Изобщо не говорим за най-добрите в занаята като Херо или Любо Пенев, или Кокъла ако щете
А знаеш ли императоре къде са сега споменатите футболисти и колко помирисват терен?
Къде са? Зику си е титуляр в Китай и вкарва по някой друг гол, Мораес е голмайстор на Металург, Нелсон също играе всеки мач, един мач като титуляр, друг като резерва...Даже последния мач вкара два гола.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Колкото и за сините. Тоест не.
-
- Контакти:
Взехме един мач и веднага хората се размечтаха за титла. Нека гледаме реално и да не се изхвърляме. Аз се надявам този сезон Милен да стабилизира отбора, а догодина вече атака. В сегашния момент трябва да си взимаме мачовете и ако съдбата ни се усмихне добре дошло. Смятам, че ще бием Миньор и Враца без проблем. После Лудогорец ни идва на Армията и всичко ще зависи от играчите. При евентуална победа вече ще можем да правим сметки. Този мач обаче ме притеснява главно заради топлата връзка между Титан и Домусчиев. Не трябва да им помагаме срещу Левски, защото имаме дерби и с тях и нищо не се знае. Програмата ни е добра и само победи могат да ни върнат на правия път.
delqnski47 написа:Хич не ми дреме за картонената титла...за нея ще се борят синия лагер и Лудогорец тоя сезон,това е факт!Както каза Миленката ''Накрая трябва да завършим сезона с гордо вдигната глава''!Мен ме устройва купа+ як бой срещу синия отбор(а не нещо от сорта на 1:0)...
Титла + купа + бой над всички докрая... всички армейци това искаме, ама едвали ще стане

Едно 4:0 с/у "левски" ми стига, а пък ако можем и повече, добре дошло.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
we are the champions написа:Играем си мач за мач колкото толкова....
П.П Ще завършим пред Левски 100 процента.

Първо място вие наред ли сте ? И в Б група да играете пак нямате шанс за 1во място

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!