Контрола ЦСКА София - Монтана FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Контрола ЦСКА София - Монтана 23.02
мани направо е крайно опасен пипна веднъж топката
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
petko.h.markov
- Контакти:
jermiun написа:petko.h.markov написа:stanicska написа:Тъжно ми е исках днес да отида на стадиона и да си гледам любимия отбор независимо дали е слаб силен се тая АЗ ОБИЧАМ ЦСКА а Боклуците превърнаха отбора във частен Това е истината разберете я те определят контролите във Турция дали да гледаме те определят дори и тук на Българска земя дали да бъдем на нашия си стадион.![]()
![]()
Като толкова се правите че ремонтирате стадиона Гадни хора начело с Майкъла защо не направихте контролата на Васил Левски или на Академик или на Царско Село се ми е тая ама забравихте че ЦСКА е отбор на Народа на обикновените хора и на тези които го обичат и искат да го гледат.Е за това никога няма да ви обичам и ако ще милярди да давате пак ще останете Мразени Селяни и ще ви обиждаме на БОКЛУЦИ защото дори във тези трудни времена ни отнемате от Любовта ... ЦСКА. За какво давате пари за този отбор да ви играе на двора ли??? Или да радва нас Феновете??? Вземете си Металург и го превърнете в частен клуб защото има господ и той гледа как се гаврите с нещо свято за милиони Българи и ще дойде "видов дан" заради самите вас да знаете.!!! ЦСКА е нещо свято а вие г-да Боклуци не го разбрахте толкова години.....
Даваш ли си сметка какво си написал? Злоба струи от всяка твоя дума.Веднъж си решил да ходиш на мачІако е вярно
разбира сеІ и не ти разрешават.Утре като почнат мачовете ти няма да ходиш-пак ще драскаш тук и ще злобееш.
Ако малко се замислиш ще стигнеш до логичния отговор.Да се играе контрола на друг стадион струва пари.А ти няма
да платиш.И НЕ РАЗДАМАЙ ПРАВОСЪДИЕ И ОБИДИ.
А ти що го коментираш? Ми не го кефат боклуците долни и плюе. Това е най-слабоумното ръководство, дори е срамно да го наречеш ръководство, по-скоро са тримата глупака!
Иначе за контролата, никва идея, блъскане и надтичване, чакаме на фал(камбура)
Защото ми писна от такива като него.
- Jorkorazporko
Тая година ще вземем тиквен медал с тая игра! Само ни залъгват Йешич, Паро и Майкъла, отбора е много зле 
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
То и на мен ми е писнало от хиляди неща, но те са си моя работа!
За мача две думи- слабо и безидейно
За мача две думи- слабо и безидейно
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Ако гледаме реалистично, отбора е максимално хаотичен. Не е проблема че бихме Монтана само с един гол, проблема е, че няма идея в граденето на играта. В дефанзивен план няма преса, няма затваряне на пространства, няма отнемания още в началната фаза на противника, за да има контраатаки. Повечето от играчите от есента са свалил формата си, а новите не са класа. Монтана играха стегнато, имаха пространства в нашата половина и се възползваха от тях, ако имаха малко класа, щяха да вкарат и гол. Терена изглеждаше както в последните 3-4 години - пясъчен, твърд, бабуни, малко трева. Кой е виновен за това състояние, просто няма смисъл да го коментираме, от пернишките купонджии през Майкъла та до Йешо, който явно е направил перфектната подготовка в перфектните условия, срещу перфектните отбори! Все пак срещу Литекс съм на Армията /ако сме там де/!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- dreben23
- Контакти:
Пазеха се момчетата, второто полувреме поиграха малко, но сме слаби..Има време да вземем Маркиньос поне! 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Контрола ЦСКА София - Монтана FT 1:0
Същата трагедия сме като миналия мач. Усещам се, че с течение на управлението на боклуците, за съжаление ЦСКА ми става все по-безразличен. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Йешич е слаб в подготовките, но действа добре по време на сезона.За първият мач не се притеснявам Литекс са без амбиции, няма да ни скочат.После очаквам да набере скорост.Виж за мачовете с Левски ще се хвърлят максимално Литекс особенно за купата.
onegavon написа:Йешич е слаб в подготовките, но действа добре по време на сезона.За първият мач не се притеснявам Литекс са без амбиции, няма да ни скочат.После очаквам да набере скорост.Виж за мачовете с Левски ще се хвърлят максимално Литекс особенно за купата.
Аз пък искам всеки да ни скача и каквото сабя покаже.