Истината за Стоичков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Истината за Стоичков

Мнениеот Янис Зику » 11 яну 2013 14:51

Чакайте бе, казва, че е искал да играе в Ботев като малък. Това не значи, че не е искал да играе в ЦСКА или Барселона и не е фен на някой от двата отбора.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2013 15:11

Огромни са комплексите на подуянци от Ицо и е нормално да го атакуват по всички възможни фронтове.Не виждам защо трябва да им се вързваме на акъла,по-добре е да се насладим на изпълненията на Христо като футболист и да оставим сините да ближат раните си като го хулят в този форум.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 яну 2013 15:15

Оффф, като почнете така... Не! ще си стои в Харманли и ще чака Барса да дойдат в Харманли. Всеки млад човек иска да се развива. Да, кофти е, че двата гранда обират всичко по-читаво, но винете за това комунистите, а не клубовете като такива.Представяте ли си Миятович как казва: "Йок, ще си седя в Подгорица, не ща в Белград." М'хуубуу, ма...
За съжаление, комунерастите, тъй са направили, че да има един град и това е. И за съжаление, никое от комунистическите правителства след това не направи опит да промени това. ФаКТ!

И за да онагледя трагичното положение на нашата мила татковина и въобще на Източния лагер и на Западния свят - снимка на корейския полуостров през нощта:

Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 яну 2013 15:16

- Два пъти се озоваваш в ЦСКА...
- Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА, но „Левски“ ги дрънкахме, както си искаме. Нали знаеш лафчето – като тръгнат “сините” за Пловдив и

още на Ихтиман
резултатът е
вече 2:0 за нас!

Първия път преминах в ЦСКА след лична заповед от министъра на отбраната – генерал Добри Джуров. Бях войник, получавам писмото и отивам право в щаба на „Ботев“ да питам к`во става. Хората там само дето не ми се изсмяха. Знаеха, че няма мърдане. На „Народна армия“ играта ми тръгна, но бях много млад, а и мама постоянно искаше да се прибирам след уволнението. Предложиха ми от ЦСКА апартамент за мен и втори за родителите ми, но майка беше непреклонна. А и мен младостта ме теглеше към „Ботев“, нищо че по това време за всеки български футболист да отиде в ЦСКА или „Левски“ беше като трансфер в днешно време в „Барселона” или „Манчестър Юнайтед”! Наближи уволнението и от ЦСКА официално ми предложиха договор. И „Ботев“ ми даваха апартамент на бул. „Лиляна Димитрова“, имах вече и чин младши лейтенат. Хвана ме някакъв страх, че може да не съм титуляр в ЦСКА и реших, че се връщам в Пловдив. Тогава ЦСКА се ръководеше от зетя на Добри Джуров, който беше много готино момче и разбираше какво искам. Каза, че слага договора ми в чекмеджето и винаги е готов да ме приеме, ако размисля. Други фактори от армейския клуб обаче не искаха и да чуят, че напускам. По същото време и Георги Димитров-Джеки, който също беше войник, отказа на ЦСКА и генералитетът съвсем полудя. Вкараха ни в карцера, а един човек през час минаваше да ни пита дали сме размислили. Страшен беше този арест – с никого не говориш повече от месец, храната ти подават под вратата на килията. С Джеки ни хвана някаква амнистия около 7 ноември по случай Октомврийската революция и ни пуснаха на свобода. В крайна сметка аз се завърнах в „Ботев“, а той явно е целял да ги изнуди за нещо по-изгодно по договора и остана в ЦСКА. След две години обаче, пак се събрахме, защото отново облякох червената фланелка. Този път по може желание.

- В „Ботев“ следват може би най-щастливите ти години като футболист?
- Най-малкото успешни, ако не щастливи. Аз вкарвах от всяко положение. Срещу „Славия” отбелязах дори без да искам, след като топката ме удари по лицето след корнер. С „Ботев“ взехме няколко бронзови медала, което неофициално значеше, че сме шампиони. Защото младите ви читатели трябва да знаят, че в онзи период властта не допускаше друг на първо и второ място освен ЦСКА и „Левски“. Купата през 1981 гспечелихме, взех „Златната обувка“ за стрелец №1 на Европа. Докарахме в Пловдив „Барселона” и ред други отбори в европейските клубни турнири. „Барса“ ни отстраниха, но им вкарах двата наши гола. В Пловдив ги бихме 1:0, а

аз им вкарах от фал
пред 62 000 зрители!

Рекорд по посещаемост в Пловдив! Невероятен спомен е това да биеш „Барселона”!

http://www.blitz.bg/sport/article/146811

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 11 яну 2013 15:24

джони написа:
- Два пъти се озоваваш в ЦСКА...
- Бяхме военни отбори. Затова „Ботев“ не можеше да бие ЦСКА, но „Левски“ ги дрънкахме, както си искаме. Нали знаеш лафчето – като тръгнат “сините” за Пловдив и

още на Ихтиман
резултатът е
вече 2:0 за нас!

Първия път преминах в ЦСКА след лична заповед от министъра на отбраната – генерал Добри Джуров. Бях войник, получавам писмото и отивам право в щаба на „Ботев“ да питам к`во става. Хората там само дето не ми се изсмяха. Знаеха, че няма мърдане. На „Народна армия“ играта ми тръгна, но бях много млад, а и мама постоянно искаше да се прибирам след уволнението. Предложиха ми от ЦСКА апартамент за мен и втори за родителите ми, но майка беше непреклонна. А и мен младостта ме теглеше към „Ботев“, нищо че по това време за всеки български футболист да отиде в ЦСКА или „Левски“ беше като трансфер в днешно време в „Барселона” или „Манчестър Юнайтед”! Наближи уволнението и от ЦСКА официално ми предложиха договор. И „Ботев“ ми даваха апартамент на бул. „Лиляна Димитрова“, имах вече и чин младши лейтенат. Хвана ме някакъв страх, че може да не съм титуляр в ЦСКА и реших, че се връщам в Пловдив. Тогава ЦСКА се ръководеше от зетя на Добри Джуров, който беше много готино момче и разбираше какво искам. Каза, че слага договора ми в чекмеджето и винаги е готов да ме приеме, ако размисля. Други фактори от армейския клуб обаче не искаха и да чуят, че напускам. По същото време и Георги Димитров-Джеки, който също беше войник, отказа на ЦСКА и генералитетът съвсем полудя. Вкараха ни в карцера, а един човек през час минаваше да ни пита дали сме размислили. Страшен беше този арест – с никого не говориш повече от месец, храната ти подават под вратата на килията. С Джеки ни хвана някаква амнистия около 7 ноември по случай Октомврийската революция и ни пуснаха на свобода. В крайна сметка аз се завърнах в „Ботев“, а той явно е целял да ги изнуди за нещо по-изгодно по договора и остана в ЦСКА. След две години обаче, пак се събрахме, защото отново облякох червената фланелка. Този път по може желание.

- В „Ботев“ следват може би най-щастливите ти години като футболист?
- Най-малкото успешни, ако не щастливи. Аз вкарвах от всяко положение. Срещу „Славия” отбелязах дори без да искам, след като топката ме удари по лицето след корнер. С „Ботев“ взехме няколко бронзови медала, което неофициално значеше, че сме шампиони. Защото младите ви читатели трябва да знаят, че в онзи период властта не допускаше друг на първо и второ място освен ЦСКА и „Левски“. Купата през 1981 гспечелихме, взех „Златната обувка“ за стрелец №1 на Европа. Докарахме в Пловдив „Барселона” и ред други отбори в европейските клубни турнири. „Барса“ ни отстраниха, но им вкарах двата наши гола. В Пловдив ги бихме 1:0, а

аз им вкарах от фал
пред 62 000 зрители!

Рекорд по посещаемост в Пловдив! Невероятен спомен е това да биеш „Барселона”!

http://www.blitz.bg/sport/article/146811

Това защо не го удебели също?Или само ако ти изнася му теглиш големия шрифт.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 яну 2013 15:30

Каквото и да говорят господата в синьо Ицо е най-великия български играч. Не виждам, как някой би могъл да задмине постиженията му. Цял свят признава таланта му само във България група завистници го обиждат с разни прякори. Стоичков не стана звезда във Барселона, той вече си беше в ЦСКА. А група му стана тясна и затова замина за един от най-силните европейски отбори. Кроиф не е идиот за да даде 4 милиона за някакъв българин. Големия треньор усети големия талант на Ицо и не остана подведен. Без Стоичков едва ли щеше да го има Дрийм тива на Барса.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 яну 2013 15:31

Скоро не бях се смял толкова,фен на Левски да коментира че играчът на ЦСКА и Барселона Стоичков искал като дете да играе в Ботев Пд.Този фен си е сложил и снимка на "легендата" на Левски македонеца Тасевски,макето сигурно е излязал от школата на Левски,откъдето замина в световнонеизвестен клуб от Израел.Та въпросът ми е какво го боли Цветан, Стоичков къде искал да играе,поне не съм чул да е имал мерак да играе в Левски.А на един коментар че Ицо е излязъл с номер 4,ще отвърна че това е една интелегентна закачка,но аз не си спомням футболист на ЦСКА да е излизал с тениска "Аз мразя Левски" или пък да са искали Калашник да трепят говеда,за разлика от Иванков и Боримиров.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 11 яну 2013 15:37

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Стоичков никога не го е крил.Мечтата му е да играе редом до бат' Петьо Зехтински.Преди да замине в Харманли като войник е пробван в Ботев,но един треньор /в момента не си го спомням,беше в шампионският отбор,бивш цесекар/ му казва ,,такива като теб в Ботев с лопата да ги ринеш.

Виден Апостолов се казва твоят човек... :)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 11 яну 2013 15:50

tzvetan_22 написа:Днес в интервюто за Гонг.бг Христо Стоичков - "легенда на цска" и "истински цесекар", според мнозина каза:
„Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест (б.р. Майкъла). Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в Ботев Пловдив. Отнеха ми една детска мечта.
Какво се случва, господа? Наскоро и Митата Якимов каза, че е бил левскар преди да го повикат в цска. Бавно, но сигурно истината излиза наяве :)

По малко уважение ли заслужават!? Ма ти си гледай Вики Пикнята!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 яну 2013 15:52

джони написа:много трудно е да се обясни на такива като теб за койтто всичко се измерва в титли,купи,трансфери и пари,много е трудно да ти се обясни какво означава любов към играта,да играеш заради самата игра,да играеш романтичен футбол,но ти не си виновен просто такъв ти е манталитета,но понеже виждам че ти е много трудно да си обясниш "защо",та на твоя език приеми че Ботев със Стоичков щеше да качи Байерн на още по голям резултат,5:0 примерно и можеше и купата на Уефа да вдигне

Влизам в темата само да кажа,че това е може би най-правилното и точно мнение по нея...

Христо Стоичков може да има много кусури,но в случая напълно го разбирам,защото макар и да живеем в супер комерсиален и потребителски свят,тогава все още е имало хора,които искат и могат да играят за ценности,публика и привързаност.Макар да съм Левскар и отбора на Ботев Пловдив да е един от най-големите ни футболни противници,искам да кажа,че Ботев е ВЕЛИК ОТБОР !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “ЦСКА”