Tomata написа:Кашчей написа:Tomata написа:Успех майна в неравната битка! Пътя е само един и ние, въпреки нежеланието на кашчей го извървяхме. Само гад за тия боклуци, контра на всичките им действия или бездействия. А пък ако е рекъл господ и вие ще намерите нещо в "търговския регистър".
Майна, Кашчей има по-дълга памет от теб!Това обаче не е тема, в която се разисква как Ботев се освободи от Христолов и на колко години всъщност ви е отборът.ЦСКА е пререгистриран по правилата, които важеха тогава, за съжаление на феновете на отбора.
Търговски регистър се пише без кавички, умнико!
Ей, ти си блестящ ум бе майна! "Търговския регистър" е цитат от твоите лайна, майна. Гледам, схванал си смисъла на писанията ми. Пожелах успех на феновете на ЦСКА, останалото е без значение, освен за умен тръндафор, като теб. А по въпроса, за който се имаш за експерт, там съм взел ДЕЙНО участие, та помня много добре.
Помниш точно нищо!С лозунги, чупене и докарване на глоби на отбора ще постигнат това, което и вие-тоест нищо.Селският просто не издържа финансово и затова излетяхте в Б група първо.Титаните и ЦСКА са бира с по-висок градус, та не ги мисли тях.А Търговският регистър си е много яко нещо.Ако Селският не се беше стиснал за едни пари, сега щяхте да гледате А група през крив макарон.. специалист!
По темата отново-Не знам как ще стане това със свободата, ако поробителите сами не го пожелаят, но със смъртта е по-вероятно, както са тръгнали нещата в ЦСКА... за съжаление, но всеки фен си заслужава и управата, след като е псувал предната.