"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ще строи ли ЦСКА нов стадион?

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 18:46

Tony_CSKA написа:
Teo написа:пичове стегнете се, Майкъла гледа как да намали бюджета вие стадион сънувате, малко козметичен ремонт и на пролет сме си на него ;)

Е много ясно, че засега ни трябва само козметичен ремонт. Ако наистина се стегне бюджета и се работи професионално за нов стадион ще можем да си говорим много по-скоро, отколкото си мисли и най-смелият мечтател. Аз все пак си мисля, че тренировъчната база за мъжете и тази за юношите може да се стегне за много по-малко пари и много по-бързо и това трябва да е приоритет на първо време.

Ти знаеш ли какво означава козметичен ремонт?Укрепването на козирката, подмяната на тревната настилка, построяването на нормални тоалетни-това не е козметичен ремонт.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 19:17

Кашчей написа:
Tony_CSKA написа:
Teo написа:пичове стегнете се, Майкъла гледа как да намали бюджета вие стадион сънувате, малко козметичен ремонт и на пролет сме си на него ;)

Е много ясно, че засега ни трябва само козметичен ремонт. Ако наистина се стегне бюджета и се работи професионално за нов стадион ще можем да си говорим много по-скоро, отколкото си мисли и най-смелият мечтател. Аз все пак си мисля, че тренировъчната база за мъжете и тази за юношите може да се стегне за много по-малко пари и много по-бързо и това трябва да е приоритет на първо време.

Ти знаеш ли какво означава козметичен ремонт?Укрепването на козирката, подмяната на тревната настилка, построяването на нормални тоалетни-това не е козметичен ремонт.

Всичко това е направено :oops:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 18 дек 2012 19:27

Ако извадите късмет с някой свестен собственик, ще строите ,ако Титан се задържат по-дълго време, ще се радвате на козметични ремонти!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 19:34

kireto2 написа:Ако извадите късмет с някой свестен собственик, ще строите ,ако Титан се задържат по-дълго време, ще се радвате на козметични ремонти!

Между другото, кой финансира вашия нов стадион? Батков ли? :)
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 19:36

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Tony_CSKA написа:

Верно ли?И кога това?

Всъщност, аз не оспорвам и не твърдя, че нещо е направено или не е направено.Кефят ме тези, които употребяват изрази, за чието значение си нямат понятие ;)

За друго не ми се приказва, но специално за тревата..... Знаеш, че трева за спортни терени се отглежда около година, че и повече, преди да бъде използвана по предназначение.Вашият терен не го презачимиха, а го затревиха, с посяване, което определено не може да има същият ефект, какъвто има зачимяването.Понеже от ТИТАН гледаха да е по-евтино, сигурно ще им излезе по-скъпо новото затревяване, но е така винаги.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

NeZiRuS
Контакти:

Мнениеот NeZiRuS » 18 дек 2012 19:37

Най-лошото е, че вече никой не инвестира в инфраструктурата.... Всички стадиони са под всякаква критика...
Личен хороскоп от AstroData според датата на раждане

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 19:41

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

Верно ли?И кога това?

Всъщност, аз не оспорвам и не твърдя, че нещо е направено или не е направено.Кефят ме тези, които употребяват изрази, за чието значение си нямат понятие ;)

За друго не ми се приказва, но специално за тревата..... Знаеш, че трева за спортни терени се отглежда около година, че и повече, преди да бъде използвана по предназначение.Вашият терен не го презачимиха, а го затревиха, с посяване, което определено не може да има същият ефект, какъвто има зачимяването.Понеже от ТИТАН гледаха да е по-евтино, сигурно ще им излезе по-скъпо новото затревяване, но е така винаги.

Теренът на Армията е един от най-добрите в България. Да не говорим, че ако това имаше значение за лицензирането, щеше да ми е много интересно защо например стадионите на Черно Море или Славия имат лиценз. Козирката е оправена вече, а тоалетните са си козметичен ремонт, както и да го гледаш.
Според теб дали всички стадиони в България ги гледат с тая голяма лупа, с която гледат Армията?
[/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 19:53

Кашчей написа:Верно ли?И кога това?

Искам от теб да ми обясниш на кои стадиони ти лично си направил ремонт или си построил? Друго, което искам да знам е кога за последно си стъпвал на "Българска Армия"? Слизал ли си до терена? Виждал ли си тревата? Аз мога да ти гарантирам, че с тази тревна настилка, ако трибуните са в норма изобщо няма да има проблем с лицензирането на стадиона. Ако ни откажат лиценз с мотив (или един от мотивите е), че терена не става ми се обади!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 20:00

vaskonti написа:Теренът на Армията е един от най-добрите в България. Да не говорим, че ако това имаше значение за лицензирането, щеше да ми е много интересно защо например стадионите на Черно Море или Славия имат лиценз. Козирката е оправена вече, а тоалетните са си козметичен ремонт, както и да го гледаш.
Според теб дали всички стадиони в България ги гледат с тая голяма лупа, с която гледат Армията?

Теренът, като дренаж сигурно е така.Като тревно покритие-позволи ми да се усъмня.

Как дават лицензите не ми е много ясно, защото не участвам в комисията.Защо вас ви гледат с око на петел, гледащ ронена царевица, не ми е ясно.Възможно е не всичко при вас да е било наред, години наред, но пък същото важи и за други стадиони.
То си е загадка и как взехте лиценз, след като нямате стадион, а и нямате друг, постоянно заявен, ма да му бере грижата за това г-н Красин Кръстев и подопечните му.

ПП-Надявам се, че няма да причисли някой поста ми към групата на параноичните писания 8-) Да предупредя отсега още, че не страдам от мания за преследване 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 20:09

Tony_CSKA написа:
Кашчей написа:Верно ли?И кога това?

Искам от теб да ми обясниш на кои стадиони ти лично си направил ремонт или си построил? Друго, което искам да знам е кога за последно си стъпвал на "Българска Армия"? Слизал ли си до терена? Виждал ли си тревата? Аз мога да ти гарантирам, че с тази тревна настилка, ако трибуните са в норма изобщо няма да има проблем с лицензирането на стадиона. Ако ни откажат лиценз с мотив (или един от мотивите е), че терена не става ми се обади!

Гроги съм, но ще ти отделя капка време:
Тревата за спортни терени се отглежда в специални ферми и е специален сорт, който издържа на високо натоварване.Това не означава, че можеш да засееш един терен и месец след поникването на тревата да започнат състезания там, без да окажат негативно влияние върху развитието на тревната настилка, а точно това стана миналата пролет на Армията.Неподстриганата трева изглежда разкошно, но съвсем друг е видът отблизо, след окосяването.

Лека вечер и се надявай на нов стадион, някой хубав божи ден.Няма инвеститор, който да инвестира само в стадион, а там, където е БА в момента може само стадион да се строи, не и търговски площи, а те са неизменните съпътстващи всеки нов стадион.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”