Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

riff
Контакти:

Re: Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Мнениеот riff » 24 ное 2012 21:15

McLovin написа:На въпроса защо не може да се псува ББ - не може да се псува който и да е. До колкото помня имаше наредба забраняваща нецензурните скандирания. Уж щаха и да глобяват даже. Комично, но факт.
Забелязах, че се заговори за политика и предвид предните постове искам да попитам: ок, Бойко не струва(на мен ми е противен като персонаж), но за кой ще гласувате за да го махнете от власт? Доган, Станишев и Кунева? Аз за комуняги и техните деца няма да гласувам ако ще и светът да свърши! Тук сега ще кажете "а Бойко какъв е?"(между другото и за него не съм гласувал). Какъвто и да е, се води опозиция на гореизброените. А, остана онзи индивид Болен, на който и гаргите не му се връзват вече и разбраха, че е пионка на Доган. И така мили ми съфорумци как смятате да смените и свалите Бойко? Като ни вкарате в ясно, отявлено, открито комунистическо управление(отново)?

Относно забраната за транспарантите- прочетете хубаво и вижте от къде идва тя. От ТИТАН. Това са хората, които са собственици на ПФК ЦСКА АД, концесионери на "Народна Армия" и наели съораженията на които се играят мачовете. Те са си в пълното право да допускат/не допускат каквото и който пожелаят до мачовете. Те определят правилата. Не ви е виновен нито Перуката, нито Бойко, нито Станишев, нито ушевия, който си е вършил работата(тоест да изпълнява каквото му наредят). Ако имате проблем - обърнете се към ТИТАН. Абсолютно вътрешноклубен проблем, който по никакъв начин не е обвързан с "държавата в която живеем" и обществото ѝ. Просто става дума за клубна(фирмена) политика.

ей, какви простаци пишат тук, ами нали като ги глобят 2-3 пъти, точно това ще направят, точно това е цензурата на всички нива, и административен терор, ама какво се учудвам, това на на запад от нас ще го разберат без да се обяснява, да не говорим, че Титан са подставени лица на ББ, и той ги държи с боклука,и тях го разбирам, такъв им е бизнеса и зависят от волята на фюрера, но феновете скандират и против тях

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 24 ное 2012 21:16

McLovin написа:
sizif написа:
McLovin написа:На въпроса защо не може да се псува ББ - не може да се псува който и да е. До колкото помня имаше наредба забраняваща нецензурните скандирания. Уж щаха и да глобяват даже. Комично, но факт.
Забелязах, че се заговори за политика и предвид предните постове искам да попитам: ок, Бойко не струва(на мен ми е противен като персонаж), но за кой ще гласувате за да го махнете от власт? Доган, Станишев и Кунева? Аз за комуняги и техните деца няма да гласувам ако ще и светът да свърши! Тук сега ще кажете "а Бойко какъв е?"(между другото и за него не съм гласувал). Какъвто и да е, се води опозиция на гореизброените. А, остана онзи индивид Болен, на който и гаргите не му се връзват вече и разбраха, че е пионка на Доган. И така мили ми съфорумци как смятате да смените и свалите Бойко? Като ни вкарате в ясно, отявлено, открито комунистическо управление(отново)?

Относно забраната за транспарантите- прочетете хубаво и вижте от къде идва тя. От ТИТАН. Това са хората, които са собственици на ПФК ЦСКА АД, концесионери на "Народна Армия" и наели съораженията на които се играят мачовете. Те са си в пълното право да допускат/не допускат каквото и който пожелаят до мачовете. Те определят правилата. Не ви е виновен нито Перуката, нито Бойко, нито Станишев, нито ушевия, който си е вършил работата(тоест да изпълнява каквото му наредят). Ако имате проблем - обърнете се към ТИТАН. Абсолютно вътрешноклубен проблем, който по никакъв начин не е обвързан с "държавата в която живеем" и обществото ѝ. Просто става дума за клубна(фирмена) политика.

От луната ли падаш???тиквата е комунист!!!Сам си призна,че се е отказал от партийно членство няколко години след "демокрацията".цветан цветанов-комунист.Бащата на външния министър-служител в д.с.

Да и той е комунист. Абсолютно съгласен съм. И пак питам- каква е алтернативата?

да се свали най-пресния душманин, стига с този робски манталитет - няма алтернатива, по-добре да си траем

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 24 ное 2012 21:21

когато преди година агитката на ЛЕВСКИ скандираше против Боко, къде бяхте тогава другари красноАрмейци-защо не ни подкрепихте? Когато две седмици по-късно, униформените мутри на Боко пребиха агитката на Левски след "вечното" дерби за да отмъстят за скандиранията в Разград- къде бяхте?!- подхилвахте се злорадо, а Дучето и дядо Пенчо се целуваха с Боко като бай Тошо с Брежнев...к'во ми ревете сега?!

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 24 ное 2012 21:24

mite.1979 написа:Някъде да видяхте из сайтовете видео със скандиранията ББ ПЕД___Т,ПЕД___Т спортал къде им е видеото гонг къде им е видеото или някакво отразяване -НЕ нали! ББ е най-големия комунист в тази държава

Аз видях, не знам ти къде си гледал:

http://www.livesport.bg/VIDEO--Fenovete ... prom-77324

Има ги и днешните "пожелания" към премиера и Боби М, а иначе за забраната, мисля че на всички е ясно кой е принудил ръководството на ЦСКА да я спусне ;)

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 24 ное 2012 21:26

Абсолютни глупости са написани на тия чаршафи.
Boiko is the best!!!
Последна промяна от talpata на 24 ное 2012 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 ное 2012 21:31

Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?

П.П. Колегата Beck's май най-добре ще постъпи от всички ни. Но не защото ще се махне от държавата, а от хората, които живеят в нея :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 24 ное 2012 21:34

barman написа:
mite.1979 написа:Някъде да видяхте из сайтовете видео със скандиранията ББ ПЕД___Т,ПЕД___Т спортал къде им е видеото гонг къде им е видеото или някакво отразяване -НЕ нали! ББ е най-големия комунист в тази държава

Аз видях, не знам ти къде си гледал:

http://www.livesport.bg/VIDEO--Fenovete ... prom-77324

Има ги и днешните "пожелания" към премиера и Боби М, а иначе за забраната, мисля че на всички е ясно кой е принудил ръководството на ЦСКА да я спусне ;)

този линк е за мача с берое

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 24 ное 2012 21:34

McLovin написа:Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?

П.П. Колегата Beck's май най-добре ще постъпи от всички ни. Но не защото ще се махне от държавата, а от хората, които живеят в нея :|

при липса на алтернатива, се избира по-малкото зло. Не съм мислил че някога ще го кажа, но в случая БСП е по-малкото зло от Боко.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 24 ное 2012 21:36

Аз_съм_Спас написа:
McLovin написа:Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?

при липса на алтернатива, се избира по-малкото зло. Не съм мислил че някога ще го кажа, но в случая БСП е по-малкото зло от Боко.

Много заобичахте комунягите.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 ное 2012 21:39

БСП никога не са били и никога няма да бъдат по-малкото зло...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “ЦСКА”