Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2012 17:11

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
ralka_levskarka написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:какво е обещал и свършил ББ ще му се отрази когато дойде време за гласуване . иначе, всеки разумен би знаел че няма как да очаква компания катогазпром да налива милиони в слабите български отбори. а относно това че били са избрали отбора от поляните край софия какво ви притеснява, примера с руската банка от лятото го помним, затвърждаване на етикета "евроидиот" и смачкани от нас в дербито. и абрамович нема ги спаси тея :!:

Какво седиш в този форум, май ти трябва училище :?
Бойко Борисов е помогнал само на Левски? Марешки аз ли го доведох :? :lol:

казал съм ти да не ме занимаваш

Дреме ми :lol: Ти по принцип все казваш и нареждаш, но след това едно голямо нищо ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2012 17:12

ralka_levskarka написа:
Teo написа:Стига с тоя Бойко бе, комунистите искат да си инвестират парите в комунистическия отбор на България Левски... ВТБ, Газпром, Ганьо президент толкова комунисти на едно място че на човек да му се доповръща :shock:

Левски комунистически отбор :o Кой не си е научил урока по история да питам аз :? :mrgreen:

след 89-та година единствения отбор който продължава да съществува с парите от комунисти сте ВИЕ !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 ное 2012 17:14

MJ23 написа:Че Бо(й)ко е най-слабият ни премиер в новата история вече смятам че са наясно всички хора с поне минимални умствени показатели! Че в момента това тук е една сбирщина от мошенници, а не държава се вижда всеки ден и навсякъде. Дори и в момента ако почетеш малко из интернет и видиш акакво се случва (с ВСС и КС) и ще придобиеш представа за ситуацията в "държавата". Но нека не правим темата политическа - замислете се коя е основната причини Газпром да не искат ЦСКА??? Аз като левскар бих се радвал ако действително такава компания ни стане спонсор. но бих се радвал един полусезон, точно докато разбера, че нямам никакво значение кой ни е спонсора - нивото ще е същото. Както и да е, това е друга тема...
Та за ФК ЦСКА - ами кой нормален човек/компания би инвестирала в този клуб в момента, с тези собственици и тази "организация"? Не говоря като фен на противников отбор, а като обикновен любител на футбола. Кой би искал да има нещо общо със собствениците на клуба? Не че нашия Бай Ганьо е цвете за мирисане, много далеч съм от тази мисъл. Но поне в Левски на организационно ниво сме в пъти по-добре. Един клуб не е само 20-тина футболисти! Има база, задължения, други спонсори и ред други неща. Недейте чисто фенски веднага да се нахвърляте и плюете. Според мен това е в реда на нещата, поне докато в ЦСКА не настъпи промяна.
А инъче - аз съм от онези "наивници" които си мислят, че за да има силен ЛЕВСКИ трябва да има и силен ЦСКА, и силен Лудогорец, и силни Локо и Ботев и така нататък да не изреждам.

За мен това е най-точното мнение по темата. Вече писах в друга тема че трудно някой сериозен инвеститор ще се обвърже с ЦСКА докато феновете на ЦСКА предпочитат Георгиатанасовата червена библия пред онази истинската. Докато се чува мнението на някои крайни малоумни фенове пред трезвомислещите. Как се случи така че до момента всички собственици на ЦСКА са имали проблеми с феновете.
За мен е много по-важно как се управлява един футболен клуб ,а не да се чакат наготово пари от чичко паричко.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 15 ное 2012 17:14

Бойко може и да лобира за който си иска,но няма как да накара някоя фирма да се излага с отбора,който са и предложили.И фирмата/в случая Газпром/ си е проучила кой,кой е В България и са стигнали до извода,че отборът на България се казва ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2012 17:14

Teo написа:
ralka_levskarka написа:
Teo написа:Стига с тоя Бойко бе, комунистите искат да си инвестират парите в комунистическия отбор на България Левски... ВТБ, Газпром, Ганьо президент толкова комунисти на едно място че на човек да му се доповръща :shock:

Левски комунистически отбор :o Кой не си е научил урока по история да питам аз :? :mrgreen:

след 89-та година единствения отбор който продължава да съществува с парите от комунисти сте ВИЕ !

А би ли ми казал КАК е създаден Левски, изключително ми е интересно :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2012 17:15

honda написа:
MJ23 написа:Че Бо(й)ко е най-слабият ни премиер в новата история вече смятам че са наясно всички хора с поне минимални умствени показатели! Че в момента това тук е една сбирщина от мошенници, а не държава се вижда всеки ден и навсякъде. Дори и в момента ако почетеш малко из интернет и видиш акакво се случва (с ВСС и КС) и ще придобиеш представа за ситуацията в "държавата". Но нека не правим темата политическа - замислете се коя е основната причини Газпром да не искат ЦСКА??? Аз като левскар бих се радвал ако действително такава компания ни стане спонсор. но бих се радвал един полусезон, точно докато разбера, че нямам никакво значение кой ни е спонсора - нивото ще е същото. Както и да е, това е друга тема...
Та за ФК ЦСКА - ами кой нормален човек/компания би инвестирала в този клуб в момента, с тези собственици и тази "организация"? Не говоря като фен на противников отбор, а като обикновен любител на футбола. Кой би искал да има нещо общо със собствениците на клуба? Не че нашия Бай Ганьо е цвете за мирисане, много далеч съм от тази мисъл. Но поне в Левски на организационно ниво сме в пъти по-добре. Един клуб не е само 20-тина футболисти! Има база, задължения, други спонсори и ред други неща. Недейте чисто фенски веднага да се нахвърляте и плюете. Според мен това е в реда на нещата, поне докато в ЦСКА не настъпи промяна.
А инъче - аз съм от онези "наивници" които си мислят, че за да има силен ЛЕВСКИ трябва да има и силен ЦСКА, и силен Лудогорец, и силни Локо и Ботев и така нататък да не изреждам.

За мен това е най-точното мнение по темата. Вече писах в друга тема че трудно някой сериозен инвеститор ще се обвърже с ЦСКА докато феновете на ЦСКА предпочитат Георгиатанасовата червена библия пред онази истинската. Докато се чува мнението на някои крайни малоумни фенове пред трезвомислещите. Как се случи така че до момента всички собственици на ЦСКА са имали проблеми с феновете.
За мен е много по-важно как се управлява един футболен клуб ,а не да се чакат наготово пари от чичко паричко.

клуб без пари трудно се управлява в днешно време...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 ное 2012 17:16

Нищо не им пречеше да е в ЦСКА примерно ,щяха да си назначат хора които да следят как се разпределят средствата и готово ,да ама не.Наш БИНОКИО си показа за пореден път истинската си същност ,като излъга за пореден път и то публично !
Бинокио - носа расте ли расте !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2012 17:17

Рале не се хващай като удавник за сламка... с въпросчета за създаване и тцтцтц.... ВИЕ в демокрацията живеете с парите от Ганьо комунягата и от държавата родина на комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2012 17:17

Teo написа:Рале не се хващай като удавник за сламка... с въпросчета за създаване и тцтцтц.... ВИЕ в демокрацията живеете с парите от Ганьо комунягата и от държавата родина на комунизма.

Да, мерси за отговора на въпроса ми, както винаги - категоричен.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 ное 2012 17:22

Teo написа:Рале не се хващай като удавник за сламка... с въпросчета за създаване и тцтцтц.... ВИЕ в демокрацията живеете с парите от Ганьо комунягата и от държавата родина на комунизма.

Нито Ганьо е комунист, нито някой от тези руснаци. Това са хора които са се възползвали от комунизма за да извличат лични дивиденти. Като съвсем обикновени капиталисти. Правете разлика между комунист и човек който използва дадено течение за да спечели от него. За всички тях няма никакво значение какво е знамето под което се кълнат... дали е нацистко, фашистко, комунистическо, църковно, арабско, папско... циганско. Значение няма...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “ЦСКА”