MJ23 написа:Че Бо(й)ко е най-слабият ни премиер в новата история вече смятам че са наясно всички хора с поне минимални умствени показатели! Че в момента това тук е една сбирщина от мошенници, а не държава се вижда всеки ден и навсякъде. Дори и в момента ако почетеш малко из интернет и видиш акакво се случва (с ВСС и КС) и ще придобиеш представа за ситуацията в "държавата". Но нека не правим темата политическа - замислете се коя е основната причини Газпром да не искат ЦСКА??? Аз като левскар бих се радвал ако действително такава компания ни стане спонсор. но бих се радвал един полусезон, точно докато разбера, че нямам никакво значение кой ни е спонсора - нивото ще е същото. Както и да е, това е друга тема...
Та за ФК ЦСКА - ами кой нормален човек/компания би инвестирала в този клуб в момента, с тези собственици и тази "организация"? Не говоря като фен на противников отбор, а като обикновен любител на футбола. Кой би искал да има нещо общо със собствениците на клуба? Не че нашия Бай Ганьо е цвете за мирисане, много далеч съм от тази мисъл. Но поне в Левски на организационно ниво сме в пъти по-добре. Един клуб не е само 20-тина футболисти! Има база, задължения, други спонсори и ред други неща. Недейте чисто фенски веднага да се нахвърляте и плюете. Според мен това е в реда на нещата, поне докато в ЦСКА не настъпи промяна.
А инъче - аз съм от онези "наивници" които си мислят, че за да има силен ЛЕВСКИ трябва да има и силен ЦСКА, и силен Лудогорец, и силни Локо и Ботев и така нататък да не изреждам.
За мен това е най-точното мнение по темата. Вече писах в друга тема че трудно някой сериозен инвеститор ще се обвърже с ЦСКА докато феновете на ЦСКА предпочитат Георгиатанасовата червена библия пред онази истинската. Докато се чува мнението на някои крайни малоумни фенове пред трезвомислещите. Как се случи така че до момента всички собственици на ЦСКА са имали проблеми с феновете.
За мен е много по-важно как се управлява един футболен клуб ,а не да се чакат наготово пари от чичко паричко.