Tommi написа:Beck's написа:За съжаление има спортове в България, които са пред закриване !
Хокея и Ръгбита са пресни примери, има 2 отбора и още 5, които се събират за мач евентуално. Скоро бях свидетел, как Локо Сф ръгби игра срещу момчета от Бургас ( не помня името на отбора ) и бургазлий паднаха с 30 точки разлика, като се отказаха 15 мин преди края на мача !!!! Биеш път от Бургас, не си събрал група за мача, бият те като "маче в дирек" и си тръгваш с 5 контузени и без отбор до края на годината ...... Жалко е ....
Примерът ти не е добър. В сравнение с хокея ръгбито у нас е на доста по-високо ниво. Практикува се в повече градове (не са само 2 добрите отбори), има детско-юношески школи, клубните отбори и националните (в различните възрасти) се представят прилично и в международни турнири и т.н.
Не съм съгласен , класите се разминават адски много !!! Имам 4-ма приятели играещи Ръгби и мога да ти кажа, че положението е отчайващо, то не става само с талант .... Ти за да отидеш на море се нуждаеш от пари, те за да отидат на гостуване също . Имаш ли си на идея, колко струва едно хубаво възтановяване в ръгбито, какви добавки трябва да се пият, физиотерапевтите на какво ниво трябва да са ? Съгласен съм , че има не лоши момчета, но просто няма нищо професионално във федерацията по ръгби .....