Наистина ли ритника означава побутване с крак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак

Мнениеот AN71 » 14 ное 2012 11:24

tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!! Изображение
ПИСНА МИ ДА ГРУХТИТЕ ЕЙЙ !!!

Чакай по добре от умрел писмо от колкото каката баткото шивачката и тем подобни да ти отговорят адекватно :(

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 ное 2012 11:32

Не знам някой дали видя цялата ситуация но според мен имаше и още един играч за гонене нали става въпрос за обективност и това е номер 6 от Ботев ако има някъде повторения вижте как отзад с коляно така лекичко технично рита Пламен Илиев едни път с коляно горе и после го цели и долу в крака.Май тази комисия гледа само каквото и подскажат някои журналисти те каквото виждат.Айде обективни армейци и червени журналисти кажете вашата версия и за тази ситуация.Сега ще кажат че не се вижда добре и няма толкова силен удар но има и който се абстрахира от червеното мислене ще го види.

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 14 ное 2012 11:35

AN71 написа:
tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!! Изображение

Чакай по добре от умрел писмо от колкото каката баткото шивачката и тем подобни да ти отговорят адекватно :(

Бандата е на бело ,бре,първо с бутоните напред,после за врата, нищо особено :lol:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 11:46

Aбе, как не ви е срам бе, половината ви отбор хванаха с допинг и ги наказаха за 3 месеца :lol: Позволиха ви нелегитимно да играете в А група. От това по-голяма аванта ако има, здраве му кажи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 ное 2012 11:47

Dog написа:
AN71 написа:

Бандата е на бело ,бре,първо с бутоните напред,после за врата, нищо особено :lol:

Ама наказанията са само за футболисти, а тоя тука с партийно червената фланелка не е такъв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 ное 2012 11:52

А що не кажете нищо за ВОЛЕЙБОЛИСТА-КАРАТИСТ-ц......н Коцето Стоянов!!!

Дето цел живот на всеки свой мач е за гонене и за не един а за цели два червени картона, но никога съдиите не му го дават защо ли? Колко пъти се прави на Майкъл Джордън в наказателното поле и дузпа така и така не дадоха срещу него?

А едно време онзи примат Ибрахима Гей (да така се казваше), като счупи крака на Стойчо Столилов със зверски фаул, да не би да го изгониха кво а?

Така, че не се правете на цвете не мерисано?

Все пак за вас е измислено както името ОНВ (Отбор насила влязъл), така и името ЦСКА Съдийско Знаме!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 ное 2012 12:06

След снимката с Бандата, затихнаха розовите... :) :) :) :) Типично по партийно :lol:
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 ное 2012 12:08

rsk написа:Aбе, как не ви е срам бе, половината ви отбор хванаха с допинг и ги наказаха за 3 месеца :lol:

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Я пак! Ако цял отбор е от 6 играчи, тогава може и да си прав, ама засега не знам да има такова нещо.[/offtopic]
tzvetan_tee написа:След снимката с Бандата, затихнаха розовите... :) :) :) :) Типично по партийно :lol:

Кой е затихнал бе? Многократно не един и двама от нас са казвали, че Бандаловски не го слуша главата и са му били спестявани много картони.
Последна промяна от Udoji90 на 14 ное 2012 12:12, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 12:12

Кво я пак бе!? Безсрамник! За употреба на допинг 3 месеца ли се дават? Вашите футболисти са играли и в дербито с нас допингирани! Добре, че е смешното правило, че за да паднете служебно, трябва да има хванати в 1 мач 3ма с допинг, а евентуалните тестове са от двама човека.
За лиценза да не говорим. Перуката сам си призна, че ви е спасил от В група. Сигурно още щяхте да сте си там :idea: :idea:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 ное 2012 12:14

rsk написа:Кво я пак бе!? Безсрамник! За употреба на допинг 3 месеца ли се дават? Вашите футболисти са играли и в дербито с нас допингирани! Добре, че е смешното правило, че за да паднете служебно, трябва да има хванати в 1 мач 3ма с допинг, а евентуалните тестове са от двама човека.
За лиценза да не говорим. Перуката сам си призна, че ви е спасил от В група. Сигурно още щяхте да сте си там :idea: :idea:

Ама ти изобщо не четеш какво съм писал. Някъде да съм писал, че 3 месеца е правилно наказание? :shock: Да съм казал някъде, че правилото за двама проверени не е смешно? :shock: (И определено никъде не съм споеманавал нищо за Перуката и лиценза.) Ти твърдиш, че "половината" ни отбор е бил хванат с допинг, а аз не знам трима души да са половин отбор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”