tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!!
ПИСНА МИ ДА ГРУХТИТЕ ЕЙЙ !!!
Чакай по добре от умрел писмо от колкото каката баткото шивачката и тем подобни да ти отговорят адекватно

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!!
AN71 написа:tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!!
Чакай по добре от умрел писмо от колкото каката баткото шивачката и тем подобни да ти отговорят адекватно
Dog написа:AN71 написа:tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!!
Бандата е на бело ,бре,първо с бутоните напред,после за врата, нищо особено
rsk написа:Aбе, как не ви е срам бе, половината ви отбор хванаха с допинг и ги наказаха за 3 месеца
tzvetan_tee написа:След снимката с Бандата, затихнаха розовите...![]()
![]()
![]()
Типично по партийно
rsk написа:Кво я пак бе!? Безсрамник! За употреба на допинг 3 месеца ли се дават? Вашите футболисти са играли и в дербито с нас допингирани! Добре, че е смешното правило, че за да паднете служебно, трябва да има хванати в 1 мач 3ма с допинг, а евентуалните тестове са от двама човека.
За лиценза да не говорим. Перуката сам си призна, че ви е спасил от В група. Сигурно още щяхте да сте си там![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта