THE G.A.M.E написа:шивача написа::lol:![]()
"синя радост," но ще следва синя мъка
Пфф, след това "пророкуване", сега вече съм сигурен, че ни очакват страхотни сини моменти ...
да, те дори не са свършвали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:шивача написа::lol:![]()
Пфф, след това "пророкуване", сега вече съм сигурен, че ни очакват страхотни сини моменти ...
шивача написа:THE G.A.M.E написа:шивача написа::lol:![]()
да, те дори не са свършваликато не е Газпром, ще е Майкрософт! Скоро ще изревете на умряло
шивача написа:THE G.A.M.E написа:шивача написа::lol:![]()
да, те дори не са свършваликато не е Газпром, ще е Майкрософт! Скоро ще изревете на умряло
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Кировец написа:Какво ви пука за тия комунета от Газпром? Ако са решавали въобще да спонсорират някого, тогава да отидат на Гереня ще е най-логичното нещо на света.
Не забравяйте, че където и да са те ще са просто едни спонсори и парите, които ще дават за български отбор ще са смехотворни - нещо от сорта на договор за 2-3 години по 500к-600к евро на година. Аз така си ги представям нещата.
Ще замажат положението колкото да стъпят на българска земя.
шивача написа:Живко6461, къв пророк бе, жика![]()
![]()
Ква злоба
Само едно знам- всички левскари се бяхте наср.ли за няколко месеца!!!...... Кой си мисли, че ЦСКА ще остане без сериозен инвеститор? Затова го казвам, щото е невъзможно да се случи, почти невъзможно!
Потребители, разглеждащи този форум: Giovanni, ivo55 и 37 госта