Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Мнениеот шивача » 06 ное 2012 09:58

THE G.A.M.E написа:
шивача написа::lol: :lol: :lol: "синя радост," но ще следва синя мъка :(

Пфф, след това "пророкуване", сега вече съм сигурен, че ни очакват страхотни сини моменти ... :mrgreen:

да, те дори не са свършвали :mrgreen: като не е Газпром, ще е Майкрософт! Скоро ще изревете на умряло :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 ное 2012 10:02

По темата:Бойко Борисов е лъжец по този въпрос!ЦСКА играе в червено,а не в синьо!Преди 2-3 месеца,когато каза,че Газпром ще инвестира в ЦСКА пак бяхме в същия цвят!Така че причината която той изтъкна е невярна!На мен лично ми писна от тези ебавки с всички футболни фенове!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 ное 2012 10:07

шивача написа:
THE G.A.M.E написа:

Пфф, след това "пророкуване", сега вече съм сигурен, че ни очакват страхотни сини моменти ... :mrgreen:

да, те дори не са свършвали :mrgreen: като не е Газпром, ще е Майкрософт! Скоро ще изревете на умряло :)

Който не вярва на ... да вярва на теб. (Само)провъзгласилият се пророк
Имаше такъв подпис. Но изчезна. Злобата надделява... Губиш дори характерното си чувство за хумор.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 06 ное 2012 10:13

шивача написа:
THE G.A.M.E написа:

Една сива отхапана ябълка виждам аз 8-) 8-) 8-)
а иначе по темата ББ лъже за синьото, защото Цървена звезда са спонсорирани от Газпром, по скоро е свързано с ЦСКА Възраждане.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 ное 2012 10:16

Живко6461, къв пророк бе, жика :lol: :lol: :lol: Ква злоба :? Само едно знам- всички левскари се бяхте наср.ли за няколко месеца!!!...... Кой си мисли, че ЦСКА ще остане без сериозен инвеститор? Затова го казвам, щото е невъзможно да се случи, почти невъзможно!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 ное 2012 10:23

Какво ви пука за тия комунета от Газпром? Ако са решавали въобще да спонсорират някого, тогава да отидат на Гереня ще е най-логичното нещо на света.
Не забравяйте, че където и да са те ще са просто едни спонсори и парите, които ще дават за български отбор ще са смехотворни - нещо от сорта на договор за 2-3 години по 500к-600к евро на година. Аз така си ги представям нещата.
Ще замажат положението колкото да стъпят на българска земя.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 06 ное 2012 10:33

колкото е великата руска банка, с която ни проглушиха ушите, а се видя до къде я докараха .. по-зле са и отпреди, селекцията уж все първи избори както казваше Тонев, а са от куц кон, по-куц, най-куц .. :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 ное 2012 10:37

Кировец написа:Какво ви пука за тия комунета от Газпром? Ако са решавали въобще да спонсорират някого, тогава да отидат на Гереня ще е най-логичното нещо на света.
Не забравяйте, че където и да са те ще са просто едни спонсори и парите, които ще дават за български отбор ще са смехотворни - нещо от сорта на договор за 2-3 години по 500к-600к евро на година. Аз така си ги представям нещата.
Ще замажат положението колкото да стъпят на българска земя.

Принципно е така и аз не съм видял Звезда да са цъфнали и вързали с тях, но въпросът е принципен. Каквито и да са парите, те все пак са някаква помощ. Да не говорим за голямата лъжа като цяло.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 ное 2012 11:10

шивача написа:Живко6461, къв пророк бе, жика :lol: :lol: :lol: Ква злоба :? Само едно знам- всички левскари се бяхте наср.ли за няколко месеца!!!...... Кой си мисли, че ЦСКА ще остане без сериозен инвеститор? Затова го казвам, щото е невъзможно да се случи, почти невъзможно!

Знаеш много добре какво ти припомням с пророка.
Обобщаваш. Може би защото изисква по-малко разсъждения. Използваш един познат метод на водене на спор, на дискусия по даден проблем. Не съвсем коректен. Приписваш на опонентите си разсъждения и дейности, които те не са изказвали и извършвали и след това ги громиш. Кое ти дава основание да мислиш, че всички левскари са бяха " наср.ли за няколко месеца"? Например аз с какво съм ти дал повод да стигнеш то това умозаключение. Не си спомням да съм твърдял, че ЦСКА ще остане без сериозен инвеститор/спонсор/собственик. Както и не съм гарантирал обратното. Много големи клубове са изпадали в сериозна финансова криза, фалирали са. Действащи икономически реалности... Възможно е за ЦСКА да действат и допълнителни правила. Нямам информация, а и не съм специалист.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 ное 2012 11:16

Какво се пените толкова много за глупости, пътя не е някакви московски чукчи да изливат по 1/2 млн. Е на година за
да се харчат за Марсиньо,Прохазка,Присо,Бенжелюн и др. подобни тиквеници. Наистина ще съм много доволен
ако такива хора като Ал. Чакмаков и други като него помогнат да се приведе в приличен вид стадиона и се направят
игрища и нормални условия за децата. Българските отбори (и не само във футбола) ще тръгнат нагоре само когато
успеят да масовизират спорта сред децата и се отърват от шуробадженащината и налагането на деца за които се плаща!!!
Относно ББ ще се въздържа от коментар, идват избори и всеки да мисли с галвата си и да отива да гласува.

Върни се в “ЦСКА”