ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red thunderstorm
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
За други не знам, но има един, който със сигурност би свършил работа на ЦСКА, пък и има бъдеще пред себе си - Милен Василев от Миньор! Искай го, Стойчо!
- Jorkorazporko
Трябва да вземем следните играчи:
1. Игнасио Варела (Ботев Враца) - офанзивен халф(плеимейкър) на 21 години. Има записани 6 мача в Сериа А за Палермо, доста талантлив футболист!
2. Стефан Велев (Берое) - дефанзивен халф na 22 години. Играч тип Тошко Янчев, до доста по млад. Има потенциал да играе на средно европейско ниво!
3. Александър Цветков (Литекс) - опорен халф, централен защитник на 22 години. По - млад, но не по - слаб от Златински!
3. Милен Ваилев (Миньор) - крило на 23 години! Бърз и техничен, идеален заместник на Карачанаков!
4. Радослав Кирилов (Италия) или Рангел Абушев (Локо Пд) - трябва ни млад и остър нападател! И двамата имат качества за ЦСКА!
5. Задължително трябва да вземем равностоен ляв бек на Венков, но за този пост нямам име!
Надявам се екипа на Паро Никодимов да открие други млади таланти! От сегашните футболисти трябва да се разделим зимата с: Кириакидис, Станко, Бенжалюн, Тенгариня, Нилсон Антонио, Спрокел и Боладо! Шанс до лятото се дава на Пакурар, Анисе, Присо, Родригез, Скиорили и Костадин Стоянов! Тошко Янчев става резерва до лятото и после в треньорския щаб! Запазва се скаутското звено и почват да се селектират млади футболисти! Чужденци се взимат само ако са една класа над най - добрите български футболисти! Задължително се слага таван на заплатите от максимум 10 000 евро!
Не ми се струва реално до вземем играчи като Георги Миланов, Тодор Неделев или Георги Терзиев, затова не съм ги споменал! Иначе те са най - добрите млади играчи в Бг в момента!
1. Игнасио Варела (Ботев Враца) - офанзивен халф(плеимейкър) на 21 години. Има записани 6 мача в Сериа А за Палермо, доста талантлив футболист!
2. Стефан Велев (Берое) - дефанзивен халф na 22 години. Играч тип Тошко Янчев, до доста по млад. Има потенциал да играе на средно европейско ниво!
3. Александър Цветков (Литекс) - опорен халф, централен защитник на 22 години. По - млад, но не по - слаб от Златински!
3. Милен Ваилев (Миньор) - крило на 23 години! Бърз и техничен, идеален заместник на Карачанаков!
4. Радослав Кирилов (Италия) или Рангел Абушев (Локо Пд) - трябва ни млад и остър нападател! И двамата имат качества за ЦСКА!
5. Задължително трябва да вземем равностоен ляв бек на Венков, но за този пост нямам име!
Надявам се екипа на Паро Никодимов да открие други млади таланти! От сегашните футболисти трябва да се разделим зимата с: Кириакидис, Станко, Бенжалюн, Тенгариня, Нилсон Антонио, Спрокел и Боладо! Шанс до лятото се дава на Пакурар, Анисе, Присо, Родригез, Скиорили и Костадин Стоянов! Тошко Янчев става резерва до лятото и после в треньорския щаб! Запазва се скаутското звено и почват да се селектират млади футболисти! Чужденци се взимат само ако са една класа над най - добрите български футболисти! Задължително се слага таван на заплатите от максимум 10 000 евро!
Не ми се струва реално до вземем играчи като Георги Миланов, Тодор Неделев или Георги Терзиев, затова не съм ги споменал! Иначе те са най - добрите млади играчи в Бг в момента!
- Udoji90
- Контакти:
Трябва да освободим/продадем Нилсон, Присо и Йовчев задължително. Тошко Янчев пък постепенно трябва да седне на пейката. Спрокел също трябва да разтрогне. Останалите за момента са си ОК - не смятам, че трябва да се отписват Макенджиев, Бенжелюн, Родригес, Пакурар или Кириакидис, които видях споменати в някои ваши коментари. Трябват ни ляв бек (дори не е нужен, ако се оправи К. Стоянов), плеймейкър и 1-2 крила.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Red thunderstorm написа:За други не знам, но има един, който със сигурност би свършил работа на ЦСКА, пък и има бъдеще пред себе си - Милен Василев от Миньор! Искай го, Стойчо!
Защо не и някой измежду Рангел Абушев или Тодор Неделев, но не знам дали е възможно. Вчера бяха великолепни, ако не бяха те, дербито щеше да е 0-0 сигурно.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
абушев го виждам за първи път, нямам впечатление за него. рано му е за в най-добрия отбор, но да се наблюдава все пак перманентно
неделев е млад и ме кефи че има яко чуство за пласиране. би бил полезен и в статичните полужения, и до там. няма борбеност, техниката ек на ек му слаба поне в последните два мача които гледах. да се сложи скаут и на него
неделев е млад и ме кефи че има яко чуство за пласиране. би бил полезен и в статичните полужения, и до там. няма борбеност, техниката ек на ек му слаба поне в последните два мача които гледах. да се сложи скаут и на него
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 06 ное 2012 09:52, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Стойчо вчера намекна нещо за Неделев. В интервю го попитаха за Карачанаков, а той каза, че Антон и Неделев са двамата най-добри млати играчи. Първото, което е, че Младенов никога не говори за футболисти, които не са в неговия отбор, а и щом ще залагаме на българи е нормално да вземем голям талант, какъвто е той, а и за възрастта си в момента е най-добрия, няма какво да си кривим душата. Според мен обаче евентуално до трансфер няма да се стигне, защото пича си е заклет ботевист до колкото знам, макар и да не е невъзможно, все пак и ние им дадохме един талант - Костов.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
Забравете Станко Йовчев остава в отбора. Има як покровител и ще го пускат резерва. А и Стойчо се бори да остане и вече говори по друг начин за собствениците.
Направили сме запитване за Мишо Александров за наем до края на сезона!
[offtopic]7 дни спорт[/offtopic]
[offtopic]7 дни спорт[/offtopic]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а опция ПОКУПКА заявили ли сме
Предполагам иначе е безмислено да го взимаме за няколко месеца да играе,а за следващия шампионат и ЕКТ да играе при другите!