Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Мнениеот daniel875 » 31 окт 2012 23:06

СИН_ИМПЕРАТОР написа:според мен с тоя мач, Лудогорец си подпечата трите точки на "Армията" на пролет-сещате се за какво говоря :lol: . На пролет "зелените" имат само две тежки гостувания- на ЦСКА и Левски, защо да не си направят едното гостуване лесно? :mrgreen:

Възможно е, не мога да кажа нищо. Едно ще ви напомня, че ЦСКА в момента не е това, което беше в началото на сезона. Този ЦСКА може да бъде спрян и това много добре го разбрахме в Пловдив. За тази цел обаче е необходимо воля за победа до последната минута. Този ЦСКА трябва да го контраатакуваш, а не да го оставиш да те контраатакува, дори и когато губи.
Последна промяна от daniel875 на 31 окт 2012 23:08, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 окт 2012 23:07

Изображение

Скоро не е бил така. Явно наближава този момент ? Този тумбак и за нивите от В група не става

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2012 23:07

BadBoy написа:
vayk написа:Поголовна сеч срещу ЦСКА!! Докога ще търпим тези нещастници да се подиграват с отбора?

Ристосков е слаб съдия, а не, че иска да подпира единия или другия отбор.

съгласен съм с Badboy ;)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 31 окт 2012 23:07

dunavfc написа:
obi4am_pirin написа:Кристална дузпа срещу Апостол Попов...скъса му фанелката и се опита да го довърши с препъване!Такова влизане срещу Платини трудно може да се види...!Шуменски деко направи такова умишлено зверско влизане...всъщност радетелите за нов морал в БГ-футбола от Разград от безпомощност такова ритане удариха че няма накъде...селското в тях избуя с пълна сила!

За първата ситуация съм съгласен,че може да се отсъди дузпи,въпреки че повторението беше много лошо и никой не може категорично да заяви дали това е 100 % дузпа или не...Втората ситуация няма нужда от коментар,самият факт,че Платини не протестираще е красноречив..

Не ни занимавай с психично болното си съзнание бе,продължавай да си дишаш лепилото и трай...лепилар такъв! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 31 окт 2012 23:07

Син до гроб написа:
murfi2000 написа:Аз искам да попитам всички Вас.Този с това шкембе как е покрил теста на Купър.

Аз питам защо не само Ристосков е с шкембе...поне половината са тупани ,а надуват ли надуват свирката ?! Как става тоя номер не ми е ясно ! п.с. защо ли съм 200% сигурен,че ако го пуснат тоя и другите тюфлеци на теста на Купър никога няма да го вземат.

взели са теста на Родопа!!!
3 кила пържоли и 1 кама вино за 6 минути!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 31 окт 2012 23:07

Незнам какво са гледали някой хора , но истината е една - ЦСКА в момента играе най - добре в България. Що се отнася за съдията ще кажа 4-5 негови фрапантни грешки:
1. дузпа за ЦСКА при 1-0 за задържане срещу Попов.
2. червен картон за АНИСЕ в 45мин.
3. 1000% дузпа срещу Платини - никакъв картон на Платини и Бандаловски
4. червен картон за М.Иванов за фаул срещу Саша/ спомнете си влизането на Бандаловски срещу Дания/ - едно към едно е нарушението - директен червен картон.
5. изританата топка в лицето на Саша от Барт след съдийски сигнал - нарисуван жълт картон

Ако това е малко - нека лично някой съдия ме обори, а някой сини фенчета да си гледат отборчето и да не коментират ЦСКА - видяхме ги преди 1-2 седмици какво играха.

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 31 окт 2012 23:08

Майната му на дупедавеца Ристосков! Курви като него е имало и ще има!
ЦСКА върви нагоре, това е по важното!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 окт 2012 23:09

dunavfc написа:
Stanimir-74 написа: По същество: Махни се от този град, замини за планината, спри да гледаш мачове и започни да пиеш йод! По една супена лъжица след ядене.
P.S. Ако до Хелоуин не се оправиш, не се притеснявай, празнувай си спокойно. Пред природата и медицината е безсилна!!!

Братле ти си скандално хумористичен и оригинален,аз ти се кланя,но все пак имам също така силни съмнения,че си малоумен или имаш някаква олигофренична болест и въпреки това,аз продължавам мазохистично да очаквам от объл човек,като теб да ми даде 1 смислен аргумент.Ще успееш ли да го направиш ?

Няма как да ти обясна, явно си дефектирал. В света на лудите нормалните са луди!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 31 окт 2012 23:10

иначе феновете в Разград да се надяват този мач да е бил уговорен, защото ако това е истинската форма на Лудогорец, срещу СИНЯТА ЛАВИНА ги чака погром...Базил ше наказва, ше наказва братлета, нема лабаво :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 окт 2012 23:10

kempesmario написа:Какво играете бре ? 1 полувреме я кажи имаше ли червен за Анисе и жълт за Крачунов ? Нарисуван червен картон , свали тея червени очилца и глей по обективни на нещата !!!

абе отворе а преди вторият жълт картон на Анисе има ли дузпа в полза на ЦСКА!Имам претенции и за тяхни жълти картони където не ги даде!Дори на тоя словак където влезе второто трявбаше минимум жълт !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”