THE G.A.M.E написа:Заблуждавате се с тази победа.![]()
Но не е за 1-ви път де ...
Незнам как не се учите от грешките си !
Аре честито, дано си спал добре

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:Заблуждавате се с тази победа.![]()
Но не е за 1-ви път де ...
Незнам как не се учите от грешките си !
Beck's написа:Аре честито, дано си спал добре
Кировец написа:Аха, сега ми стана ясно! Е да благодарим тогава на Тодор и на Иво, че ни подариха победата и ни пожалиха.![]()
Ти живееш в някакъв паралелен свят в който гледаш паралелно на загубите, които претърпявате от ЦСКА. Така беше и при 1:3 на Герена - пак ни пожалихте и ни полегнахте. Пак не беше истинското "Л". После и споменатата от теб победа с 1:0, когато оставихте Зику да го набута, за да може Титаните да го продадат и да му се вдига цената.
Вчера легнахте, за да се вдигнем и да можем след няколко кръга евентуално да ви догоним, а след време да ви отминем в класирането. Благодаря ви! Ние не сме виновни, че вие сте толкова сърдечно настроени във всяко дерби и всеки мач, когато се окажем крайни победители.
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Кировец написа:Аха, сега ми стана ясно! Е да благодарим тогава на Тодор и на Иво, че ни подариха победата и ни пожалиха.![]()
Ти живееш в някакъв паралелен свят в който гледаш паралелно на загубите, които претърпявате от ЦСКА. Така беше и при 1:3 на Герена - пак ни пожалихте и ни полегнахте. Пак не беше истинското "Л". После и споменатата от теб победа с 1:0, когато оставихте Зику да го набута, за да може Титаните да го продадат и да му се вдига цената.
Вчера легнахте, за да се вдигнем и да можем след няколко кръга евентуално да ви догоним, а след време да ви отминем в класирането. Благодаря ви! Ние не сме виновни, че вие сте толкова сърдечно настроени във всяко дерби и всеки мач, когато се окажем крайни победители.
![]()
![]()
Е, така написано може да излезе, че и двамата сме в Матрицата ...![]()
Само да не стане в някои от следващите мачове да се чудите на негативен резултат и да се питате - "Къде ни е играта от мачът с Левски" ? ...
k_oleto написа:RedeviL написа:Не знам за вас, но аз никак не съм очарован от играта и изобщо това беше поредното слабо и безлично дерби между ЦСКА и Левски!Изключително много брак, накъсвания и фаулове, игра на дребно, както написа някой по-горе, футболистите не могат да извършават елементарни футболни неща като спиране и подаване на топка.Като че ли единственото хубаво нещо от вчера беше това че спукахме големия син балон!Иначе като индивидуалности ми хареса Саша, който свърши доста работа в дефанзивен план, но и той се отличи с няколко много грешни отигравания на топката, Венков също беше стабилен и определно заслужава да е титуляр, Присо няма смисъл да го коментирам..Абсолютен дебил, който тича като муха без глава!
На този етап на ЦСКА са нужни само победи, без значение играта и резултата. За мен целта до края на полусезона, трябва да бъде: възможно най-близо до върха - като точки. Още повече - на нас ни предстоят само два по-трудни мача: следващият с Ботев и гостуване във Варна, а при Лудогорец не е така: Лудогорец имат гостувания на Черноморец, Славия, Ботев + домакинство на Левски, така че има къде да губят точки
Кировец написа:Не мога да разбера какъв е смисъла от писания в сферата на едно голяма АКО. Ами, АКО паднете вие още 2-3 мача поред тогава кой ще е виновен и къде ще се е дянал истинския "Л"?! Пишеш някакви абсолютни вицове и ме караш да се смея от сърце.
ssfurer написа:Abe smeshnitsi igrali ste tsial mach po dobre a toia smeshnik s.todorov ako beshe izgonil bandalovski i karachanakov vtoroto poluvreme vaopshte niamashe da minete tsentara
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 59 госта