Този ЦСКА ни трябва!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Този ЦСКА ни трябва!

Мнениеот Beck's » 21 окт 2012 13:39

THE G.A.M.E написа:Заблуждавате се с тази победа. ;)

Но не е за 1-ви път де ...
Незнам как не се учите от грешките си ! :roll:

Аре честито, дано си спал добре :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 13:42

Beck's написа:Аре честито, дано си спал добре :)

Екстра. :lol:
Навсякъде я бях предвидил победата ви.
Само че мислих, че ще е с 2-1. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 13:44

Кировец написа:Аха, сега ми стана ясно! Е да благодарим тогава на Тодор и на Иво, че ни подариха победата и ни пожалиха. :lol:
Ти живееш в някакъв паралелен свят в който гледаш паралелно на загубите, които претърпявате от ЦСКА. Така беше и при 1:3 на Герена - пак ни пожалихте и ни полегнахте. Пак не беше истинското "Л". После и споменатата от теб победа с 1:0, когато оставихте Зику да го набута, за да може Титаните да го продадат и да му се вдига цената.
Вчера легнахте, за да се вдигнем и да можем след няколко кръга евентуално да ви догоним, а след време да ви отминем в класирането. Благодаря ви! Ние не сме виновни, че вие сте толкова сърдечно настроени във всяко дерби и всеки мач, когато се окажем крайни победители.
:lol: :lol: :lol:

Е, така написано може да излезе, че и двамата сме в Матрицата ... :lol:

Само да не стане в някои от следващите мачове да се чудите на негативен резултат и да се питате - "Къде ни е играта от мачът с Левски" ? ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 окт 2012 13:55

THE G.A.M.E написа:
Кировец написа:Аха, сега ми стана ясно! Е да благодарим тогава на Тодор и на Иво, че ни подариха победата и ни пожалиха. :lol:
Ти живееш в някакъв паралелен свят в който гледаш паралелно на загубите, които претърпявате от ЦСКА. Така беше и при 1:3 на Герена - пак ни пожалихте и ни полегнахте. Пак не беше истинското "Л". После и споменатата от теб победа с 1:0, когато оставихте Зику да го набута, за да може Титаните да го продадат и да му се вдига цената.
Вчера легнахте, за да се вдигнем и да можем след няколко кръга евентуално да ви догоним, а след време да ви отминем в класирането. Благодаря ви! Ние не сме виновни, че вие сте толкова сърдечно настроени във всяко дерби и всеки мач, когато се окажем крайни победители.
:lol: :lol: :lol:

Е, така написано може да излезе, че и двамата сме в Матрицата ... :lol:

Само да не стане в някои от следващите мачове да се чудите на негативен резултат и да се питате - "Къде ни е играта от мачът с Левски" ? ... ;)

Не мога да разбера какъв е смисъла от писания в сферата на едно голяма АКО. Ами, АКО паднете вие още 2-3 мача поред тогава кой ще е виновен и къде ще се е дянал истинския "Л"?! Пишеш някакви абсолютни вицове и ме караш да се смея от сърце. :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 окт 2012 14:22

k_oleto написа:
RedeviL написа:Не знам за вас, но аз никак не съм очарован от играта и изобщо това беше поредното слабо и безлично дерби между ЦСКА и Левски!Изключително много брак, накъсвания и фаулове, игра на дребно, както написа някой по-горе, футболистите не могат да извършават елементарни футболни неща като спиране и подаване на топка.Като че ли единственото хубаво нещо от вчера беше това че спукахме големия син балон!Иначе като индивидуалности ми хареса Саша, който свърши доста работа в дефанзивен план, но и той се отличи с няколко много грешни отигравания на топката, Венков също беше стабилен и определно заслужава да е титуляр, Присо няма смисъл да го коментирам..Абсолютен дебил, който тича като муха без глава!

На този етап на ЦСКА са нужни само победи, без значение играта и резултата. За мен целта до края на полусезона, трябва да бъде: възможно най-близо до върха - като точки. Още повече - на нас ни предстоят само два по-трудни мача: следващият с Ботев и гостуване във Варна, а при Лудогорец не е така: Лудогорец имат гостувания на Черноморец, Славия, Ботев + домакинство на Левски, така че има къде да губят точки

И си прав и не си..След непрестанните сътресения съпътстващи ЦСКА от лятната подготовка до сега, отборът наистина имаше нужда от стабилизиране, а това може да стане единствено и само с победи!От друга страна обаче в организационен план проблемите си остават все същите..Честно казано в момента не ме интересуват много титлите и класирането, искам клуба да започне да отговаря на името ЦСКА!Да се работи целенасочено и професионално в организационен, спортно-технически и маркетингов план!Отборът да изгради един стил на игра, който да се харесва на феновете и да бъде надграждан постоянно!Може да прозвуча банално, но това е пътят..Какво става в момента??Всяка година се привличат футболисти на килограм повечето от които изобщо не стават за ЦСКА, абсолютна аматьорщина в това отношение, за това нещо си трябва добре изградена скаутска мрежа, която да наблюдава внимателно всеки един играч преди да се привлече, а не да се навъртат всякакви хиени представящи се за мениджъри..Не е сериозно постоянно да се говори за изграждане на изцяло нов отбор, в който играчите тепърва да се сработват и това упражнение да се повтаря в началото на всеки сезон..Няма база нито за мъжете, нито за ДЮШ, не знам как вървят нещата с "ремонта" на Армията, но не е нормално всеки път отборът да домакинства на различен стадион!!В това отношение сме заприличали на пътуващ цирк, но както и да е, това са доста наболяли въпроси и тук не е точното място за дискутирането им! ;)
Последна промяна от RedeviL на 21 окт 2012 14:36, променено общо 2 пъти.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 окт 2012 14:27

По-добри бяхте от Левски ! Браво

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 16:29

Кировец написа:Не мога да разбера какъв е смисъла от писания в сферата на едно голяма АКО. Ами, АКО паднете вие още 2-3 мача поред тогава кой ще е виновен и къде ще се е дянал истинския "Л"?! Пишеш някакви абсолютни вицове и ме караш да се смея от сърце. :lol:

Aма тук не става въпрос за Левски и играта му.

Става дума за това, дали действително искате такъв ЦСКА !
Нали за това е темата ...

Аз апострофирах, че се заблуждавате.
Като изкарах факта ( на база играта на "Сините") ... Че сте победили отбор, който просто не искаше и не желаеше да ви се противопостави с всички сили.
В такъв случай, не е много трудно да се изпъкне ( на фона на НЕискането на съперника ) ... Нали ? ... ;)

И въобще не става дума за "АКО" !
Въпросът във вашият случай е - КОГА !?? ... :roll:
Тоест е въпрос на време да се случи това, което аз прогнозирах дори още преди вчерашната пародия...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 21 окт 2012 16:47

е ае спри се бе .... ебати плача ебати чудото ........

признаваме си ........ ЦСКА са много слаби .... Левски са много силни, сини шампиони ...... илиянчо е супер треньор, който успя да накара Левски да играе супер зле, но да изглеждат като новите шапиони ..... и батков , разбирасе , е продал мача ......

са доволен ли си ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 окт 2012 18:05

Смазахме ги въпреки всички мизерии ,отърваха се с най-малкото и пак намериха повод да се заяждат !

Аз лично искам такъв ЦСКА ,футболистите да се раздават 90 минути ! За другото уж вървим към промяна.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 21 окт 2012 19:57

ssfurer написа:Abe smeshnitsi igrali ste tsial mach po dobre a toia smeshnik s.todorov ako beshe izgonil bandalovski i karachanakov vtoroto poluvreme vaopshte niamashe da minete tsentara

Фюрерче вземи да пишеш като минеш от трети в четвърти клас а до тогава залягай над учебниците-най-вече над Български език!!!
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “ЦСКА”