VII кръг ЦСКА - Етър 1924 FT 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: VII кръг ЦСКА - Етър 1924 30.09 /17:00ч./

Мнениеот Бекъма » 23 сеп 2012 22:51

Bojko Berojko написа:Време е болярите да направят нещо в това първенство!
0:3 е резултата!

И на мен много ми се иска,но ЦСКА ще вземе опашкарското дерби.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 сеп 2012 00:05

Според мен Присо има някакъв психологически проблем или е просто от типа футболисти, които не играят без пари. От мен резултат 4-0 може пък да се излъжат и да позволят на Мишел да играе! И аз също си мисля, че трябва да се пробва с Нюаджи- не мога да разбера Стойчо с неговата вариативност, а накрая залага на едни и същи - пробвай нещо и без това сме на дъното, по-зле не виждам накъде! Знаете ли, вече не ми пука дали падаме или бием, защото никой не си мръдва пръста да оправи нещата! Да ви попитам- откъде сте сигурни, че снощи мача не е бил продаден? Точно когато останахме с човек по-малко и изведнъж пада гол- как стават тия работи! Смятам дори, че не стояхме зле в тоя мач, просто няма кой да създава положения, а не създаваш ли такива- губиш! Карачанаков също играе слабо, Саша и Сержиньо също, Тасио е слаб, но пък той компенсира с ръст и физика! Тенгариня едва ли ще се справи по-добре от Янчев, от малкото което гледах от него той само има един пас, в дефанзивен план е по-слаб от Янчев!
Освен това и "дървото" Шеридън започна да вкарва голове и за новия си отбор- имам чувстото, че който и да дойде в А група все ще се провали! Да не би пък вината да не е у футболистите, а у треньорите? Не знам какво да си мисля вече, но има нещо сбъркано в нашия футбол - айде Мораеш и Зику бяха едно от малките изключения! Да вземем един Жоао Карлос- твърд титуляр в Анжи и играе чудесно, често вкарва и голове, а докато беше при нас нищо особено!
Опа, грешка, не ние останахме с човек по-малко, което е още по-съмнително! :mrgreen: В интерес на истината Лудогорец би много слаб отбор, прилични футболисти, но слаб отбор! Но пък нека се заблуждават хората, че са кой знае колко по-добри от другите- пълна нула са и те, много по-слаби са от миналата година! ;) Все пак наистина този старт беше напълно според очакванията ни, време е вече да се трупа самочувствие и точки! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 24 сеп 2012 00:24

Абе ние на Армията ли ще го играем тоя мач изобщо?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 сеп 2012 00:55

Едва ли.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

miki85
Контакти:

Re: Анкета : Ще отидете ли на мача на ЦСКА с Етър В. Търново?

Мнениеот miki85 » 24 сеп 2012 10:33

Ще отида вече имам и абонаментна карта дадох 120 кинта. Бях на всички мачове когато ни взеха лиценза и сега ще отида. ЦСКА се подкрепя до края. А след края идва ново начало.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 15:00

hijack1 написа:Какво 1-во място за Бога, нямахте чисто положение вчера, а сте и на 10 точки от върха. Осъзнайте се, моля :mrgreen:

При нас има дух на победител!Никога не се предаваме!Все неща,който няма да разбереш!Затова спри компютъра и си напиши домашните!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 15:03

pehopeho написа:След загубата в Разград, една грешна стъпка срещу Етър ще бъде истинска катастрофа. И като се има предвид, че следващите 3 мача са със Славия, Левски и Ботев в Пловдив, няма да се учудя активът ви да е 0 точки!!! Колко добре ще изглежда разлика от 20 и кусур точки още на полусезона с лидера Левски!!!

Надежди-говежди!Давай мечтите са безплатни!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 сеп 2012 15:09

Гледах снимки от поведението на нашата публика в Разград.Срамувам се.После се чудим
защо ни мразят.Собствениците с тези непрестанни лъжи докараха клуба до това всички
да скачат срещу клуба.Агитката не остава по-назад.На всеки който е хвърлял факли
да го съдят и не го допускат до стадион въобще.ВСИЧКИ ВКУПОМ-СОБСТВЕНИЦИ И
ПУБЛИКА СТЕ СРАМ ЗА ЦСКА!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 сеп 2012 15:55

Въпроса е неуместен. Титан точно това искат да няма публика. Смятам, че всеки, който има време и желание трябва да дойде на мача с Етър. Няма значение, къде ще играем, важното е да покажем на футболистите, че сме с тях. Лесно е подкрепяш отбора си, когато бие наред, трудно е да споделиш загубите му.

Върни се в “ЦСКА”