Според мен Присо има някакъв психологически проблем или е просто от типа футболисти, които не играят без пари. От мен резултат 4-0 може пък да се излъжат и да позволят на Мишел да играе! И аз също си мисля, че трябва да се пробва с Нюаджи- не мога да разбера Стойчо с неговата вариативност, а накрая залага на едни и същи - пробвай нещо и без това сме на дъното, по-зле не виждам накъде! Знаете ли, вече не ми пука дали падаме или бием, защото никой не си мръдва пръста да оправи нещата! Да ви попитам- откъде сте сигурни, че снощи мача не е бил продаден? Точно когато останахме с човек по-малко и изведнъж пада гол- как стават тия работи! Смятам дори, че не стояхме зле в тоя мач, просто няма кой да създава положения, а не създаваш ли такива- губиш! Карачанаков също играе слабо, Саша и Сержиньо също, Тасио е слаб, но пък той компенсира с ръст и физика! Тенгариня едва ли ще се справи по-добре от Янчев, от малкото което гледах от него той само има един пас, в дефанзивен план е по-слаб от Янчев!
Освен това и "дървото" Шеридън започна да вкарва голове и за новия си отбор- имам чувстото, че който и да дойде в А група все ще се провали! Да не би пък вината да не е у футболистите, а у треньорите? Не знам какво да си мисля вече, но има нещо сбъркано в нашия футбол - айде Мораеш и Зику бяха едно от малките изключения! Да вземем един Жоао Карлос- твърд титуляр в Анжи и играе чудесно, често вкарва и голове, а докато беше при нас нищо особено!
Опа, грешка, не ние останахме с човек по-малко, което е още по-съмнително!

В интерес на истината Лудогорец би много слаб отбор, прилични футболисти, но слаб отбор! Но пък нека се заблуждават хората, че са кой знае колко по-добри от другите- пълна нула са и те, много по-слаби са от миналата година!

Все пак наистина този старт беше напълно според очакванията ни, време е вече да се трупа самочувствие и точки!