Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 10 сеп 2012 23:26

Заседанието започна с известно закъснение, докато заседаващите привърженици заемат места по трибуните на Сектор В на стадион „Българска армия".

Водещите събранието огласяваха точките от дневния ред чрез микрофони и звуковата уредба, превръщайки стадиона в своеобразна пленарна зала.

Както е известно днес предстои да бъде избрано новото ръководство на централния фенклуб на ЦСКА след оттеглянето на Димитър Ангелов – Дучето. Други точки от дневния ред са: Отчет на Управителния съвет за случилото се в клуба на привържениците през последните години; Обсъждане на всички наболели въпроси, свързани с фенклуба и нашия дом -сектор „Г", се казва в обръщението на организацията.

На заседанието си привържениците избраха новите членове на Управителния съвет на централния фенклуб на ЦСКА, както и новия председател.

Председател на Управителния съвет на централния фенклуб на ЦСКА
Евгени Рангелов-Зозо

Членове на УС
Борис Борисов
Мирослав Василев
Светослав Тодоров
Георги Цанев
Борис Костадинов
Росен Михайлов
Васил Занев
Станимир Хаджийски
Рангел Методиев
Пламен Делев
Иво Георгиев - Кретена

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот BadBoy » 10 сеп 2012 23:51

Да ви е честит новият фен клуб на Титан, а и гледам, че чак осветлението на стадиона са ви били пуснали.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Избоpи по пеpнишки

Мнениеот ihalamadrid » 11 сеп 2012 00:32

BadBoy написа:
Какво "разграничи категорично" - та те казаха, че нямат мнение. Тепърва щели да се събират да обсъждат.
И тоя Зазо като разбрал едва вчера, преди това не е ли имал мнение за Титан?!?!
Ще ви цитирам моето мнение за ОС от Фейса, че ми е по-лесно само да копирам:

Върнах се от Общото събрание. Описвам го с една дума - пародия!

И сега по-подробно: Имаше толкова много процесуални пропуски, че то всъщност нямаше нищо правилно. Това нещо ще падне в съда, освен ако не се преправи и фалшифицира.

За председател избраха някакъв Зазо. Аз лично не го знам. Обаче е председател един път - излязоха няколко човека на микрофона да го питат каква ще бъде политиката на НФК, каква ще е позицията ни относно Титан и такива неща. Човекът каза, че нямал мнение, защото едва вчера разбрал, че ще го номинират. Е, преди това не е ли имал мнение за Титан?!?!

Иначе, за да разберете колко смешно беше, ще ви дам пример с начина на гласуване - гласуваше се първо ЗА, после кой е ПРОТИВ и нито веднъж не се гласува за ВЪЗДЪРЖАЛ се, т.е. не бяха преброени всички гласове.

Любопитното е, че Офанзива не се сдобиха с властта - избраха 2 от тях в УС, който общо е от 11 души, но и те бяха от тези с неудобните въпроси към новото ръководство и си личеше, че не са доволни.

За член на УС даже се избра човек, който е в чужбина и нито го знаем какъв е, нито дали наистина иска да участва в УС.

Членовете бяха предложени от един лист хартия, без изобщо да има официално номиниране и издигане на кандидатури. За председател си беше само този Зазо, т.е. избор нямаше.

Като хора си мисля, че имахме 1000. Главата беше там и препредаваше информация на Дучето по телефона, който пък не се появи на събранието.

Като цяло коментарите бяха, че новия УС и Председател са там с основна цел да се докопат до парите от Титан за охрана и хореография. Може би затова не изразиха никаква позиция ЗА или ПРОТИВ Титан. Щели да се съберат тепърва, да говорят и после щели да кажат. Е, какво има да му се мисли и обсъжда толкова - или са ПРОТИВ, или ЗА.

Като цяло на микрофона имаше повече скандирания против Лефски, отколкото за ЦСКА, което също беше излагация. Даже Председателят и членове на УС по микрофона си позволиха да говорят за кyрове, лапане и такива работи - доста вулгарно и лошо впечатление за лица, които ще представляват публично феновете на ЦСКА.

Отсега може да спокойно да се каже, че истинско обединение на феновете и фенклубовете няма да се получи. Ще има някакви напъни първоначално и дотам. Нещата се видяха още на стадиона, когато бързо-бързо се оформиха групички и всяка си коментираше нейните неща, видимо недоволни.

Тоя пич къде е видял 1000 човека не зная http://livesport.bg/Armiyata-stana-plen ... O%29-72082

На снимката са повече от 2500 ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 11 сеп 2012 10:30

За първи път го чувам,не трябваше да махат Дучето според мен!!!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 сеп 2012 10:46

Така!!! Титан си осигуряват комфорт откъм официалните лица във фенклуба. Т.е. хората, които застават пред микрофоните и уж изразяват мнението на фенската маса!
Сега доволни ли сте??? Офанзиви ли сте, мофанзиви ли сте? Нит ви знам, нито ме интересувате. Или там червени сърца и не знам си какви! Вие всичките сте един дол дренки! Дали за пари, за власт или просто заради егото си! Вие дори в най-тежкият момент в историята на ЦСКА не успяхте да се обедините в името на клуба! Дучето какъв бил, какъв онебил. Да, ама той казваше нещата, такива каквито са, нали?! На ви сега Зозо, може би червената Гугутка! За това за мен и вие не може да се наречете истински фенове на клуба. По същият начин е и във форума. От 2 години вече призовавам да се обединим всички фенове против Титан, ама абсолютно всички И какво??? Нищо....
Според вас могат ли Титан да устоят, ако абсолютно всичке червени фенове застанат твърдо срещу тях??? Проблемът е обаче, че виннаги има мишки, продажници и мекушавци, които просто не могат да застанат с позиция. Ето за това ЦСКА е на тоя хал, защото сме мишоци! Казвам "сме" защото и аз не съм направил нищо друго, освен да пиша по форумите. Дадох ви за пример и феновете на Локо Плд преди време, които заради два-три уредени мача се вдигнаха и изгониха Коко Динев, въпреки че и той явно така е бил решил да напусне. Почти съм сигурен, че и левскарите ако бяха на нашия хал щяха да са много по-обединени и твърди и отдавна щяха да са изгонили кръвопийците.
И отново ще кажа: КЪДЕ СТЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР??? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, НЕ ВИ ЛИ Е МАЛКО НЕУДОБНО ДА ГЛЕДАТЕ КАК ЕДНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА ТОЧИ НАЙ-УСПЕЛИЯ БГ КЛУБ??? НАЛИ МНОГО МИЛЕЕТЕ УЖ ЗА БГ СПОРТ! КОГА ЩЕ СЕ НАМЕСИТЕ И ДО КОГА ТРЯБВА АД ТЪРПИМ ТАКИВА НЕЩА В ТАЗИ ШИБАНА ДЪРЖАВА! ПИСНА МИ ВЕЧЕ НА ОНАЯ РАБОТА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 11 сеп 2012 11:00

Централен фен клуб на Централния спортен клуб на армията . :) " По-централно' наименование не може и да има . :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 11 сеп 2012 11:03

Артилериста написа:За първи път го чувам,не трябваше да махат Дучето според мен!!!

Не казвам дали правилният избор е Зозо и дали Дуче трябваше да го махнат,но да не си чувал за Зозо е малко смешно,та тои е един от култовите имена в агитката на ЦСКА
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 сеп 2012 12:50

Такъв като Дучето със свещ ще търсите! ;)

Колкото и да го псуваме и ненавиждаме левскарите, никой не може да отрече и да не оцени какво изгради за вашата публика през последните години. Огранизационните качества на този човек бяха най-голямото ви предимство в сравнение с нас.

Дерзайте сега! ;)

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 11 сеп 2012 13:12

От години ходим с Дучето по мачове и всичко си беше ОК, организацията на ниво, феновете сплотени, а бе с две думи правехме си кефа.Сега от къде се взеха тези офанзиви и разните там други, по всичко личи, че ще се връщам в Г и ще хващам сопата! От Ловеч много съм им набрал.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 сеп 2012 13:33

radko_piratko написа:От години ходим с Дучето по мачове и всичко си беше ОК, организацията на ниво, феновете сплотени, а бе с две думи правехме си кефа.Сега от къде се взеха тези офанзиви и разните там други, по всичко личи, че ще се връщам в Г и ще хващам сопата! От Ловеч много съм им набрал.

Идвай, а знаеш ли, че хореографиите ги правеха същите тези момчета, които сега са в "Офанзива"? Малко е това което е сега..трябва да се направи така който е в сектор "Г" и не пее - бой! Семкари и седящи хора в "Г" нямат място, трябва да го разберат.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”