ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Мнениеот astra » 06 сеп 2012 13:44

milen.hristov написа:
batmanlevski написа:той достатъчно се намеси като съсипа ЦСка и въобще целия футбол,спорт и живот у нас .

Боже милиииии. За живота всеки си има своето право (няма да споря). Но как е съсипал спорта, при положение, че се грижи максимално за професионалният, и сериозно за аматйорският спорт

Tи олипмиада гледа ли или си чоплил семки на някоя пейка. Това правителство съсипа всичко що имаше като бази и зали. Направи една в софия, а унищожи хиляди.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 сеп 2012 13:46

Аз съм питал и преди, питам и сега - има ли Боже Господи нормална държава в света, в която премиерът да намира спонсори на футболни и всякакви спортни отбори и да "спасява" този или онзи ?!!! Как във Великобритания един Дейвид Камерън не се меси, когато Рейнджърс фалира и бе пратен по селата - да не би те да са малък отбор и да нямат фенове ? Но няма и как да се намеси, защото ако го направи просто е свършил като политик ;) Тук Тиквата намери спонспори на Левски, Берое, Локо (Пд), Ботев, сега щял да търси и на ЦСКА, въпреки че не го казва открито, ще го направи. И искаме да имаме футбол, ами няма да имаме. А иначе цесекарите да реват, че държавата била против тях и им пречела е не само нагло, но и жалко. Щото ако бяхме нормална страна, още през 2008 г. трябваше да ви пратят в долните групи.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 сеп 2012 13:47

Teo написа:изобщо да не говори по темата ЦСКА ще е най-добре, да си закриля отбора от подуене и да си го поддържа, ние помощ и спонсори от от съветския съюз не искаме :!:

Интересно мнение на фен на отбор - който носи името ЦСКА и има петолъчка на емблемата :?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 06 сеп 2012 13:49

count_zero написа:Приятели и фенове на ЦСКА,

Моля ви, не се заяждайте с фенове на други отбори. Моментът е ужасен за нас и само за нас. Нека сме сплотени, но наистина сплотени около спасението (макар и през огън и вода и долни дивизии). Трябва веднъж завинаги да се излекуваме от това. Кой ли не ни натовари с борчове - Томов ли, Митал ли, преди тях и други, след тях и сегашните "убавци". Нека сме силни като армейци, а не като мрънкала и МОЛЯ ВИ - нека не се нападаме едни други. Това е НАШИЯТ отбор. Не нечий друг, НАШИЯТ. Аз ще бъда на Армията и в А окръжна, ако трябва. Нека не слизаме на нивото на провокаторите. ЦСКА е НАД ВСИЧКО. И ще останат само тези, които наистина милеят за отбора.
Това с разделението на сектора и изобщо на червената общност е ужасно и е нелепо и е детско. Моля ви като 33-годишен фен на отбора, непринадлежащ към никоя фракция. Всъщност, към най-голямата - СЕКТОР Г.

САМО ЦСКА - И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА! :twisted:

И аз съм с теб приятельо - завинаги от ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 сеп 2012 13:51

Viktor4o_Rs написа:Аз съм питал и преди, питам и сега - има ли Боже Господи нормална държава в света, в която премиерът да намира спонсори на футболни и всякакви спортни отбори и да "спасява" този или онзи ?!!! Как във Великобритания един Дейвид Камерън не се меси, когато Рейнджърс фалира и бе пратен по селата - да не би те да са малък отбор и да нямат фенове ? Но няма и как да се намеси, защото ако го направи просто е свършил като политик ;) Тук Тиквата намери спонспори на Левски, Берое, Локо (Пд), Ботев, сега щял да търси и на ЦСКА, въпреки че не го казва открито, ще го направи. И искаме да имаме футбол, ами няма да имаме. А иначе цесекарите да реват, че държавата била против тях и им пречела е не само нагло, но и жалко. Щото ако бяхме нормална страна, още през 2008 г. трябваше да ви пратят в долните групи.

Ето отговарям ти!Няма нормална такава държава!Футболът се управлява от мутри и се перат пари!Доволен ли си?

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 06 сеп 2012 13:51

gentlemanxxx написа:Абе бавняри..Човека Ви намери спонсор и то "Газпром"..От зимата те влизат като спонсор в ЦСКА!!! Какво друго да направи да Ви даде 80 милиона за да се оправите ли?...Осъзнайте се..
П.С. ББ направи повече за спорта отколкото всеки от 1990година насам!!!!! :idea: :idea:

Още един заблуден.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 сеп 2012 13:53

astra написа:
count_zero написа:Приятели и фенове на ЦСКА,

Моля ви, не се заяждайте с фенове на други отбори. Моментът е ужасен за нас и само за нас. Нека сме сплотени, но наистина сплотени около спасението (макар и през огън и вода и долни дивизии). Трябва веднъж завинаги да се излекуваме от това. Кой ли не ни натовари с борчове - Томов ли, Митал ли, преди тях и други, след тях и сегашните "убавци". Нека сме силни като армейци, а не като мрънкала и МОЛЯ ВИ - нека не се нападаме едни други. Това е НАШИЯТ отбор. Не нечий друг, НАШИЯТ. Аз ще бъда на Армията и в А окръжна, ако трябва. Нека не слизаме на нивото на провокаторите. ЦСКА е НАД ВСИЧКО. И ще останат само тези, които наистина милеят за отбора.
Това с разделението на сектора и изобщо на червената общност е ужасно и е нелепо и е детско. Моля ви като 33-годишен фен на отбора, непринадлежащ към никоя фракция. Всъщност, към най-голямата - СЕКТОР Г.

САМО ЦСКА - И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА! :twisted:

И аз съм с теб приятельо - завинаги от ЦСКА

Станахме трима!ЦСКА е отбора един единствен на света за него ще се боря и няма да го предада

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 06 сеп 2012 13:53

shotgun blues написа:Абе какво искате от държавата ? Ако не се лъжа Емил Димитров от ГЕРБ е инициатор на "ЦСКА Възраждане" и ви намери толкова фирми които да ви издържат...това че ТИТАН иска нереална сума и дължът десетки милиони на кого ли не ,не е проблем на държавата .Та дори при сделка,ви бяха уредили и спонсорство от "ГАЗПРОМ" ,какво искате повече от държавата ????????????????? Вече не сме социализъм и няма БКП ,кво искате повече ?

+1989
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2012 13:54

astra написа:Още един заблуден. ТИ синко знаеш ли кога и как е създаден твоя отбор и отборчето от герена, а? Прочети малко и тогава давай мнения , че си смешен.

Дай да видим как е създаден Левски София, напиши ни на нас заблудените. :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 06 сеп 2012 13:58

sostenere написа:
astra написа:Още един заблуден. ТИ синко знаеш ли кога и как е създаден твоя отбор и отборчето от герена, а? Прочети малко и тогава давай мнения , че си смешен.

Дай да видим как е създаден Левски София, напиши ни на нас заблудените. :lol:

хаах от БКП през 1914 и тогавашните му лидери на по 16 години нали хахах
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Върни се в “ЦСКА”