http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=919687
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Аз_съм_Спас написа:шивача написа:спасе, няма смисъл и аз не вярвам на сухата статистика, а чакам хората от другия лагер да го кажат, както го стори г-н Иво Тонев, а сега и министър-председателя на Република БългарияЕдиният е шеф в отбора на стринката на капитана-кака, баба, за кратко-Цола, а другият е фен на същото отборче
какво е казал Тонев?
Че ЦСКА е най-титулувания клуб в България, която се управлява от г-н Бойко Борисов, а той ще се бори да го промени този факт
tihomires написа:Като титли ЦСКА са първенец, като сбор от купи и титли, обаче Левски водят. Така, че е доста сбъркано това съревнование. А за понятието елитен, в момента Лудогорец е най-елитен, по простата причина, че са шампиони, имат стадион, имат база, имат пари, играят контрола с Евертън, докато ЦСКА и Левски разцъкват с аматьори и се дънят. От Левски съм, но да казваш че ЦСКА е елитен клуб в момента е глупост. Този отбор беше елитен когато стана шампион, същото се отнася и за Левски, а доколкото знам от 4 години и 2-та отбора не са били.
Ivo-Chernomoretz написа:За това изказване Бойко не е прав ....
Captain Stottlemeyer написа:При това положение, с очертаващата се забрана за участие в ЕКТ за 3 години, може би наистина ще се стигне до лансирания вариант „ЦСКА-2012” с лиценза на „Чавдар”- Етрополе. Отборите, спонсорирани от „Газпром” играят в синьо (цветът не е избран случайно), а старият „Чавдар” – София, който през 1947 г. е бил във Втора дивизия, също е играл със сини екипи. С други думи, отборът от Борисовата градина ще се върне към своето партизанско минало незабравимо…
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта