Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 15:03

спасе, ето ти го, заповядай ;)
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=919687
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 18 авг 2012 15:03

шивача написа:
Аз_съм_Спас написа:
шивача написа:спасе, няма смисъл и аз не вярвам на сухата статистика, а чакам хората от другия лагер да го кажат, както го стори г-н Иво Тонев, а сега и министър-председателя на Република България ;) Единият е шеф в отбора на стринката на капитана-кака, баба, за кратко-Цола, а другият е фен на същото отборче :!:

какво е казал Тонев?

Че ЦСКА е най-титулувания клуб в България, която се управлява от г-н Бойко Борисов, а той ще се бори да го промени този факт 8-)

нищо вечно няма на тоя свят.Те и Ливърпул до миналата година бяха най-титолувания клуб в Англия, но вече не са-Юнайтед ги изпревари...тъй като гледам, ЦСКА с бодри стъпки върви по пътя на "червения" си приятел от Англия...те вече 23 години са без титла, вие по техния път крачите :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 15:06

да разбирам ли, че си съгласен, че ЦСКА е най -елитният клуб в Бг за момента...?

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 авг 2012 15:18

Като титли ЦСКА са първенец, като сбор от купи и титли, обаче Левски водят. Така, че е доста сбъркано това съревнование. А за понятието елитен, в момента Лудогорец е най-елитен, по простата причина, че са шампиони, имат стадион, имат база, имат пари, играят контрола с Евертън, докато ЦСКА и Левски разцъкват с аматьори и се дънят. От Левски съм, но да казваш че ЦСКА е елитен клуб в момента е глупост. Този отбор беше елитен когато стана шампион, същото се отнася и за Левски, а доколкото знам от 4 години и 2-та отбора не са били.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 15:23

tihomires написа:Като титли ЦСКА са първенец, като сбор от купи и титли, обаче Левски водят. Така, че е доста сбъркано това съревнование. А за понятието елитен, в момента Лудогорец е най-елитен, по простата причина, че са шампиони, имат стадион, имат база, имат пари, играят контрола с Евертън, докато ЦСКА и Левски разцъкват с аматьори и се дънят. От Левски съм, но да казваш че ЦСКА е елитен клуб в момента е глупост. Този отбор беше елитен когато стана шампион, същото се отнася и за Левски, а доколкото знам от 4 години и 2-та отбора не са били.

не съм съгласен, взима се предвид цялата история, а и най-важни са титлите, а не разни купи, дето повечето играя с резервите :!:
нали кеш е по-важен от лига европа или бъркам :?
Не говоря за сега, а като цяло.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 авг 2012 15:49

За това изказване Бойко не е прав .... ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 15:52

Ivo-Chernomoretz написа:За това изказване Бойко не е прав .... ;)

защото.....?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2012 16:42

Бойко нищо не е направил за ЦСКА, но сините веднага държавен отбор :lol:, вие бяхте феновете който в Разград му викаха Бойко - К****, но след като ви намери спонсор стана добър :lol: :lol: ... казва че сме най-елитният клуб и злорадството почва :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 авг 2012 19:15

Защо продължавате да водите тоя безсмислен спор?Собственото им ръководство в лицето на Иво Тонев заяви , че ЦСКА е по -титулования отбор.Какво повече има да се коментира?

И престанете да правите паралели кой отбор е постигнал повече и кого държавата е обгрижвала повече.Мога със сигурност обаче да заявя , че първият отбор толериран от властта е софийският Левски. Началото беше поставено през далечната 1942г в Скопие когато съдията Траянов подпря нагло любимците на комарджията княз Кирил опитвайки се първоначално да отмени чист гол на Македония. Впоследствие за да спаси новоизпечените дворцови креатури им признава несъществуващ гол след удар в гредата и за капак прецаква окончателно възпитаниците на унгарския евреин Шмит, като дава служебна победа за Левски.По тоя престъпен начин заради дворцовите протежета се нанася тежък удар върху българската национална кауза в Македония, като се настройства доброжелателното до този момент местно население. По този начин се показва , че местните българи не са равнопоставени с тези от царството. Този позорен за времето си момент е използван и днес с политически цели от македонистката пропаганда да дискредитира българския народ с филма " Трето полувреме". Ето как заради болните амбиции на един отбор и неговия покровител династията на Кобурзите даже и след десетилетия се създават проблеми на България в международен план.Да не говорим за вредите на българската национална идея.Заради един отбор да намразят цял един народ.Списъкът с дискредитирането на България е дълъг и всеизвестен просто исках да покажа началото на тази тъжна история и призовавам вечните любимци на властта да престанат да плачат за чуждите спонсори, а да си гледат техните които не са по- малко богати.Пожелавам им в бъдеще повече феърплей и по- малко завист!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 авг 2012 22:24

Captain Stottlemeyer написа:При това положение, с очертаващата се забрана за участие в ЕКТ за 3 години, може би наистина ще се стигне до лансирания вариант „ЦСКА-2012” с лиценза на „Чавдар”- Етрополе. Отборите, спонсорирани от „Газпром” играят в синьо (цветът не е избран случайно), а старият „Чавдар” – София, който през 1947 г. е бил във Втора дивизия, също е играл със сини екипи. С други думи, отборът от Борисовата градина ще се върне към своето партизанско минало незабравимо… 8-)

Аре не говориш нещо дето само на тебе ти изнася,нито ще играем с лиценза на Етрополе,нито Чавдар са били сини
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”