ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:45

a boy named goo написа:
Rodn1 написа:Това последното за стадиона е тъпо...

Може да е тъпо,но е естетсвеният ход на нещата, сега е почти сигурно, че кретените от нашата агитка ще сторят почти същото със стадиона Левски.

"Кретените" от вашата агитка, са напълно същите като теб, след като за теб, това е в реда на нещата!
Едните счупили единия стадион, другите - другия. Въпрос: Кой печели след всичко това? Този, който е изпочупил повече, или този, който е броил до 10, преди да го направи? :idea: :!:

П.П. Спомнете си темата, за привържениците на Евертън и Ливерпул. Как се отнасят един към друг?! И как и къде са позиционирани, по стадиона, по време на мач!?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 фев 2009 23:48

Да ти имам прозренията ..това двамата фенове на славия сте много интересни хора....А и няма какво да ни сравняваш с Англия..

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:54

Rodn1 написа:Да ти имам прозренията ..това двамата фенове на славия сте много интересни хора....А и няма какво да ни сравняваш с Англия..

Знам и в това е бедата!

П.П. Това с двамата фена, можеш да го пробутваш на друго място! :idea:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 фев 2009 23:54

slavia_forever написа:
a boy named goo написа:
Rodn1 написа:Това последното за стадиона е тъпо...

Може да е тъпо,но е естетсвеният ход на нещата, сега е почти сигурно, че кретените от нашата агитка ще сторят почти същото със стадиона Левски.

"Кретените" от вашата агитка, са напълно същите като теб, след като за теб, това е в реда на нещата!
Едните счупили единия стадион, другите - другия. Въпрос: Кой печели след всичко това? Този, който е изпочупил повече, или този, който е броил до 10, преди да го направи? :idea: :!:

П.П. Спомнете си темата, за привържениците на Евертън и Ливерпул. Как се отнасят един към друг?! И как и къде са позиционирани, по стадиона, по време на мач!?

Написах,че е това е естественият ход на нещата ,което за българската действителност си е точно така, редица случай е имало когато отмъщението е властвало. Никога не съм имал предвид, че нормално да се трошат стадиони. Така че по-спокойно с определенията ти към мен.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:57

Ок, не съм искал да те обиждам, само тълкувах думите ти. Извинявай ако съм те обидил! :!: :!:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 фев 2009 23:58

slavia_forever написа:
Rodn1 написа:Да ти имам прозренията ..това двамата фенове на славия сте много интересни хора....А и няма какво да ни сравняваш с Англия..

Знам и в това е бедата!

Oки ,извинявай трима сте :D :D :D

northss
Контакти:

Мнениеот northss » 22 фев 2009 23:58

http://www.youtube.com/watch?v=RU49Ry3JCnQ Вижте това и след това продължете да плюете момчето от другия сектор и покажете на циганите и турците,че сме по раздинени от всякога и ние все едно,че се гаврят с нашите родители и ако някой смята,че няма смисъл да ГЛАСУВА по-добре да се завре някъде и да си тегли коршума.ГЛАСУВАИТЕ има смисъл БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ от нас зависи.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 23 фев 2009 00:02

slavia_forever написа:Ок, не съм искал да те обиждам, само тълкувах думите ти. Извинявай ако съм те обидил! :!: :!:

Няма проблем, не се изказах по най-точният начин ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2009 00:07

Rodn1 написа:
slavia_forever написа:

Знам и в това е бедата!

Oки ,извинявай трима сте :D :D :D

И един да сме, сме естествени и не сме създавани по кабинети! :idea: :!:

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 23 фев 2009 00:09

докато си чешете езиците тука кое е правилно и кое не, полицията в БГ отдавна трябва да си е свършила работата... или охранителната фирма на стадиона на ЦСКА... на снимките ясно се вижда че има монтирани охранителни камери. изземват се записите и сте намерили поне един от участниците... а пък той другите сам ще си ги изпee...

Върни се в “ЦСКА”