Кандидатите за нови спонсори на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Обявяват днес кандидатите за нови спонсори на ЦСКА

Мнениеот stannn » 08 авг 2012 13:56

Тотално разказахме играта и на олимпиада и на всичко пак. :mrgreen: Стане ли нещо в ЦСКА и всичко друго се забравя на момента. :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

dakata9
Контакти:

Лукойл в ЦСКА

Мнениеот dakata9 » 08 авг 2012 13:56

На пресконференцията,Емил Димитров заяви,че две от компаниите не са пожелали да бъдат съобщавани!Тоест към предоставения списък от 9 фирми,прибавяме още 2 ! В някои сайтове вече се появиха информации,че едната от тези две компании е ЛУКОЙЛ! Екипът на ГОНГ има ли подобна информация?????

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 13:57

damageplan написа:"БЕЛЛА" (хранителна индустрия)
"Интерпром" (строителна компания)
"Каро трейдинг" (строителна компания)
"Понс холдинг" (строителна индустрия)
"Сиамед" (строителство и инвестиции)
Изба "Тера Тангра" (винарство)
"Централ ООД" (хотелиерство)
GP Group (строителство и инвестиции)
TLG (търговия). :arrow: Общият оборот на тези фирми е по-малък от годишната печалба на " Асарел-Медет" ,добре че "гърнетата" са се представили на срещата с изпълнителния директор на компанията като типични дребни пернишки мошенници , та сделката не се получи .

:lol: само белла бт има повече оборот асарел
TLG са към булгартабак
GP Group са сътрудници на лукойл
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 авг 2012 14:02

Най- важното е , че има събрани пари и фирмите са читави особенно Белла.Тя наистина е най- голямата в хранително- вкусовата промишленост. Щом са докарали и арендадори от селата да инвестират доста работа са свършили.Това беше най- важното Дуче,Графа,ГА и Пацо Марков няма да ни решат проблема.Само боклуците да не се запънат, ама май няма да посмеят да ритат срещу ръжена / Емо Димитров/.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Лукойл в ЦСКА

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 авг 2012 14:04

dakata9 написа:На пресконференцията,Емил Димитров заяви,че две от компаниите не са пожелали да бъдат съобщавани!Тоест към предоставения списък от 9 фирми,прибавяме още 2 ! В някои сайтове вече се появиха информации,че едната от тези две компании е ЛУКОЙЛ! Екипът на ГОНГ има ли подобна информация?????

Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на Левски :lol: Как ги виждате тия работи, не знам честно!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 авг 2012 14:07

Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на Левски :lol: Как ги виждате тия работи, не знам честно!!!

Много си се объркал за Златев. ;)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 08 авг 2012 14:08

Много добро не е на добре. От разговора разбрах че към тея 9 ( 11 ) фирми, се очаква да се включат още и още. Ами ако не се случи това ?
А и според мен се очаква Газпром да ни инвестират с 20 000 000 лв , че да има реконструкция към стадиона.Ако те не са съгласни ?
Още нещо... Ако Камата не се навие да дойде в ЦСКА ??
Доста въпроси , на които не можах да разбера отговора ...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 авг 2012 14:11

гражданин от село написа:
Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на Левски :lol: Как ги виждате тия работи, не знам честно!!!

Много да, лично съм му гледал интервю в което разправяше, че има огромното желание да вземе Левски. Но стратегията на Лукойл е свързана с баскетбола. И той сам няма възможността да управлява клуб като Левски без гърба на Лукойл зад него. Иначе да объркал съм се! :lol:

Не случайно от 10 години постоянно се пускат слухове, че Лукойл ще купи Левски. Никога не е ставало дума за ЦСКА, никога!!! Защото Вальо Златев е левскар, ама щом казваш, че бъркам значи бъркам!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 08 авг 2012 14:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2012 14:13

onegavon написа:Най- важното е , че има събрани пари и фирмите са читави особенно Белла.Тя наистина е най- голямата в хранително- вкусовата промишленост. Щом са докарали и арендадори от селата да инвестират доста работа са свършили.Това беше най- важното Дуче,Графа,ГА и Пацо Марков няма да ни решат проблема.Само боклуците да не се запънат, ама май няма да посмеят да ритат срещу ръжена / Емо Димитров/.

Това са 7 фирми. Дали са малки или големи, не ги знам, но ако всяка от тях дава минимум 500 хиляди, това прави 3 млн и 500 хил., а не се знае дали левове или евро. Плюс още 3 млн годишно от Газпром както се говори, това прави 6, 500 хиляди. Ако Глобул остане с 1 млн поне, стават 7,500 хил. От билети, абонаменти, фанелки и други реклами още минимум милион и стават 8 млн и 500 хиляди. А това е минимума! Защото предполагам ще се появят и други фирми, може и друг генерален спонсор и т.н. На базата на тези размикшления мисля, че около 10 млн лева годишно няма да е голям проблем да бъдат осигурявани годишно на ЦСКА. Единствено смятам, че не трябва да се дава някаква по-голяма власт на Стоичков, за да не се получи ситуацията както с Любо Пенев, когато бяха продадени за много пари играчи като Мартин, Стилян и Бербатов, а после в касата на клуба май нищо не влезна. Но сега мисля, че функцията и ролята на Стоичков ще бъде по скоро представиттелна, а важните решения ще се взимат от управителевн съвет, точно както е в Барселона
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 14:14

Avanti_Ragazzi написа:
гражданин от село написа:

Много да, лично съм му гледал интервю в което разправяше, че има огромното желание да вземе Левски. Но стратегията на Лукойл е свързана с баскетбола. И той сам няма възможността да управлява клуб като Левски без гърба на Лукойл зад него. Иначе да объркал съм се! :lol:

това че е искал Левски, въобще не значи, че му е фен, примери бол
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”