Кандидатите за нови спонсори на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Обявяват днес кандидатите за нови спонсори на ЦСКА
Тотално разказахме играта и на олимпиада и на всичко пак.
Стане ли нещо в ЦСКА и всичко друго се забравя на момента. 
[center]
[/center]

[/center]Лукойл в ЦСКА
На пресконференцията,Емил Димитров заяви,че две от компаниите не са пожелали да бъдат съобщавани!Тоест към предоставения списък от 9 фирми,прибавяме още 2 ! В някои сайтове вече се появиха информации,че едната от тези две компании е ЛУКОЙЛ! Екипът на ГОНГ има ли подобна информация?????
damageplan написа:"БЕЛЛА" (хранителна индустрия)
"Интерпром" (строителна компания)
"Каро трейдинг" (строителна компания)
"Понс холдинг" (строителна индустрия)
"Сиамед" (строителство и инвестиции)
Изба "Тера Тангра" (винарство)
"Централ ООД" (хотелиерство)
GP Group (строителство и инвестиции)
TLG (търговия).Общият оборот на тези фирми е по-малък от годишната печалба на " Асарел-Медет" ,добре че "гърнетата" са се представили на срещата с изпълнителния директор на компанията като типични дребни пернишки мошенници , та сделката не се получи .
TLG са към булгартабак
GP Group са сътрудници на лукойл
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Най- важното е , че има събрани пари и фирмите са читави особенно Белла.Тя наистина е най- голямата в хранително- вкусовата промишленост. Щом са докарали и арендадори от селата да инвестират доста работа са свършили.Това беше най- важното Дуче,Графа,ГА и Пацо Марков няма да ни решат проблема.Само боклуците да не се запънат, ама май няма да посмеят да ритат срещу ръжена / Емо Димитров/.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Лукойл в ЦСКА
dakata9 написа:На пресконференцията,Емил Димитров заяви,че две от компаниите не са пожелали да бъдат съобщавани!Тоест към предоставения списък от 9 фирми,прибавяме още 2 ! В някои сайтове вече се появиха информации,че едната от тези две компании е ЛУКОЙЛ! Екипът на ГОНГ има ли подобна информация?????
Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на Левски
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
-
гражданин от село
Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Много си се объркал за Златев.
Много добро не е на добре. От разговора разбрах че към тея 9 ( 11 ) фирми, се очаква да се включат още и още. Ами ако не се случи това ?
А и според мен се очаква Газпром да ни инвестират с 20 000 000 лв , че да има реконструкция към стадиона.Ако те не са съгласни ?
Още нещо... Ако Камата не се навие да дойде в ЦСКА ??
Доста въпроси , на които не можах да разбера отговора ...
А и според мен се очаква Газпром да ни инвестират с 20 000 000 лв , че да има реконструкция към стадиона.Ако те не са съгласни ?
Още нещо... Ако Камата не се навие да дойде в ЦСКА ??
Доста въпроси , на които не можах да разбера отговора ...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
гражданин от село написа:Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Много да, лично съм му гледал интервю в което разправяше, че има огромното желание да вземе Левски. Но стратегията на Лукойл е свързана с баскетбола. И той сам няма възможността да управлява клуб като Левски без гърба на Лукойл зад него. Иначе да объркал съм се!
Не случайно от 10 години постоянно се пускат слухове, че Лукойл ще купи Левски. Никога не е ставало дума за ЦСКА, никога!!! Защото Вальо Златев е левскар, ама щом казваш, че бъркам значи бъркам!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 08 авг 2012 14:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
onegavon написа:Най- важното е , че има събрани пари и фирмите са читави особенно Белла.Тя наистина е най- голямата в хранително- вкусовата промишленост. Щом са докарали и арендадори от селата да инвестират доста работа са свършили.Това беше най- важното Дуче,Графа,ГА и Пацо Марков няма да ни решат проблема.Само боклуците да не се запънат, ама май няма да посмеят да ритат срещу ръжена / Емо Димитров/.
Това са 7 фирми. Дали са малки или големи, не ги знам, но ако всяка от тях дава минимум 500 хиляди, това прави 3 млн и 500 хил., а не се знае дали левове или евро. Плюс още 3 млн годишно от Газпром както се говори, това прави 6, 500 хиляди. Ако Глобул остане с 1 млн поне, стават 7,500 хил. От билети, абонаменти, фанелки и други реклами още минимум милион и стават 8 млн и 500 хиляди. А това е минимума! Защото предполагам ще се появят и други фирми, може и друг генерален спонсор и т.н. На базата на тези размикшления мисля, че около 10 млн лева годишно няма да е голям проблем да бъдат осигурявани годишно на ЦСКА. Единствено смятам, че не трябва да се дава някаква по-голяма власт на Стоичков, за да не се получи ситуацията както с Любо Пенев, когато бяха продадени за много пари играчи като Мартин, Стилян и Бербатов, а после в касата на клуба май нищо не влезна. Но сега мисля, че функцията и ролята на Стоичков ще бъде по скоро представиттелна, а важните решения ще се взимат от управителевн съвет, точно както е в Барселона
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Avanti_Ragazzi написа:гражданин от село написа:Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Много да, лично съм му гледал интервю в което разправяше, че има огромното желание да вземе Левски. Но стратегията на Лукойл е свързана с баскетбола. И той сам няма възможността да управлява клуб като Левски без гърба на Лукойл зад него. Иначе да объркал съм се!
това че е искал Левски, въобще не значи, че му е фен, примери бол
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !