Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
damageplan написа:"БЕЛЛА" (хранителна индустрия)
"Интерпром" (строителна компания)
"Каро трейдинг" (строителна компания)
"Понс холдинг" (строителна индустрия)
"Сиамед" (строителство и инвестиции)
Изба "Тера Тангра" (винарство)
"Централ ООД" (хотелиерство)
GP Group (строителство и инвестиции)
TLG (търговия).Общият оборот на тези фирми е по-малък от годишната печалба на " Асарел-Медет" ,добре че "гърнетата" са се представили на срещата с изпълнителния директор на компанията като типични дребни пернишки мошенници , та сделката не се получи .
dakata9 написа:На пресконференцията,Емил Димитров заяви,че две от компаниите не са пожелали да бъдат съобщавани!Тоест към предоставения списък от 9 фирми,прибавяме още 2 ! В някои сайтове вече се появиха информации,че едната от тези две компании е ЛУКОЙЛ! Екипът на ГОНГ има ли подобна информация?????
Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
гражданин от село написа:Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Много си се объркал за Златев.
onegavon написа:Най- важното е , че има събрани пари и фирмите са читави особенно Белла.Тя наистина е най- голямата в хранително- вкусовата промишленост. Щом са докарали и арендадори от селата да инвестират доста работа са свършили.Това беше най- важното Дуче,Графа,ГА и Пацо Марков няма да ни решат проблема.Само боклуците да не се запънат, ама май няма да посмеят да ритат срещу ръжена / Емо Димитров/.
Avanti_Ragazzi написа:гражданин от село написа:Avanti_Ragazzi написа:Трудна работа като знаем, че Вальо Златев е наистина болен фен на ЛевскиКак ги виждате тия работи, не знам честно!!!
Много си се объркал за Златев.
Много да, лично съм му гледал интервю в което разправяше, че има огромното желание да вземе Левски. Но стратегията на Лукойл е свързана с баскетбола. И той сам няма възможността да управлява клуб като Левски без гърба на Лукойл зад него. Иначе да объркал съм се!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта